A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 5
corina_s spune:
felictari walkiria..sa de DD sa fiti sanatosi si bebe sa stea la mami cumintel

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
corina_s spune:
draguta, 29 de zile din cate?..poate e totusi bebe

katy cum te mai simti?
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Katy82 spune:
Lore imi pare tare rau, poate totusi este alarma falsa.
Paula, Corina bafta multa

.
Lia, Walkira, Ela, Felicity sarcina usoara.
ca sa ma molipsesc.
Kitty iti tin pumnii, ma bucur ca nu ti-au venit inca medicamentele alea pt ca luna asta ai mari sanse de bebe, deci nu-l ierta pe sot. Aseara eram mai bine dar azi, dupa 6 ore de vorbit in continuu, m-a luat iar gatul. Eu sunt a doua luna de branca ursului, luata o sg data in zi, de frica tensiunii prea mici, si de luna asta am inceput calciu, magneziu, zinc, vitamina E si omega 3, sa vedem ce o iesi acum. Cred ca nu ma duc nici luna asta la doc. E si scump dar recunosc ca-mi este o frica de mor. Deci mai amanam, poate vine totusi pana in vara fara HSG sau laparo. Fetele nu dati cu biciul, imi e frica, recunosc.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
bellasamoyed spune:
katy crede-ma ca si eu eram terminata de frica dar nu simti mai nimic, e o procedura banala. sa il rogi pe dr sa iti faca anestezie in col si gata stai linistita dupa ca nu mai simti nimic
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7
samburelul meu
Katy82 spune:
Corina, Bella multumesc de incurajari. Eu ma gandeam luna asta sa ma duc sa rezolv cu o masea care imi tot da dureri de cap ca e nasol sa fi insarcinata si sa ai nevoie la dentist. Nici nu stiu ce o sa fac, o sa decid cu sotul diseara. Of... vad eu.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
gabyv spune:
Katy te inteleg perfect
si eu am o masea care ar trebui scoasa, dar ... mi-e asa de frica, ca ori de cate ori pun mana pe telefon sa fac programare... inchid.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
cixinica spune:
katy
si eu am facut HSG si nu a fost asa de rau. Si nu am luat nimic pentru durere si nici anestezie nu mi-a facut.A fost o durere suportabila. 

de incurajare
spune-mi, te rog, cum iei vitaminele, de cate ori/zi, cate zile /luna?
draguta spune:
corina 29 din 21,22,23,24,25 si luna trecuta 27,am 17 zile DPO dar daca era ceva iesea ieri macar o umbra, de o saptamana tot am dureri premenstruale si simt ca parca ar veni dar nimic, am facut km la baie
MACARIE spune:
draguta, si totusi poate .....un test de sange de ce nu faci? vei sti cu siguranta
----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos