A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Miha nu stiu ce sa spun despre chist ,ma gandeam ca daca se spargea venea si menstra.fa si tu maine un test si daca nu este bb ia 5 zile utrogestan
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
racheel spune:
La multi ani, Lorena!Sa fii sanatoasa, fericita si iubita ! Sa ai un an linistit si plin de realizari!
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
corina_s spune:
fetele, unde ati plecat toate?
de lore stiti ceva?...am inceput sa ma ingrijorez ca nu a mai dat nici un semn
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
draguta spune:
buna fetele
bellasamoyed,walkiria,felicityhope,Ella82 felicitari,sarcini usoare cu bebei sanatosi
lorena la multi ani,multa sanatate si imdeplinirea celei mai mari dorinte
tuturor
bellasamoyed spune:
draguta multumesc
lore a spus aseara ca nu o sa mai scrie o perioada. trb sa ii respectam decizia, are nevoie sa se detaseze.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
walkiria spune:
La multi ani Loreee!!!!!! Tot ceea ce iti doresti tu sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca!!!!Sanatate multa si bebe cat de curand iti doresc!!!
Eu am fost la eco azi si l-am vazut pe bebitaaaaaa.....nu mai putea mami de fericire...i-am vazut inimioara cum batea, dar inca e mic pt a putea fi ascultata.
Bebele are 2,3 mm, sacul gestational are 11,2 mm; vezica vitelina 3,5 mm; peretele posterior al placentei are grosimea maxima de 2,3 mm, col inchis
In concluzie a zis dl doctor ca suntem bine si sa nu ne mai stresam.
Am si un fibrom uterin, de care stiam, dar care deocamdata nu pune probleme, sper sa nu creasca.
Am 5s si 3 zile, iar DPN-ul este 28.11.2011.
Greturile incep si la mine in forta, dar vad ca trec deocamdata cu apa. Beau peste 2 l pe zi si stau numai pe toilet,
Paula, hai ca incep sa te trag si pe tine de manuta, sigur vii la odisee cu noi... de molipsire si de incurajare pt bebe sa se arate cat mai repede
Va puup!!
de molipsire!
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
andr@ spune:
walkira nu-mi vine sa cred ca esti mamica! felicitari draga mea, si scuza-mi intarzierea ma bucur pentru tine ca in sfarsit ti-ai vazut visul cu ochii; speram sa se goleasca de tot nr fetelor de pe aici
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
17+