A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

fetelor am si eu nevoie de putin ajutor...am 28 de ani si de vreo 3 luni ne-am planificat un ...problema mea este ca am CM neregulat,variaza de la 30 la 33 de zile...in dec 2010 am avut CM in data de 20,in ian in 20,feb 23...iar in martie pana la ora actuala nu mi-a mai venit...normal dupa calculele mele trebuia sa imi vina pana in data de 25 cel tarziu...in 24 mi-am facut un test clear blue...era ziua mea si nu m-am putut rabda...mi-a iesit negativ...simptome pot sa zic ca prezint:greata tot timpul,dar fara voma,somnolenta si dureri de spate...prin 25 am avut dureri si intepaturi la ovarul stang...am tot citi pe forumuri despre cand se fac testele de sarcina...as vrea sa stiu ce ziceti si voi...as putea sa incerc zilele astea mai un test sau sa mai astept?

pai din spusele tale esti deja in intarziere...
mai incearca un test dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Va rog sa va opriti 2 minute sa cititi povestea lui Marius si daca vreti puteti sa donati pentru el cei 2% din impozitul pe venit.Multumesc si cine se hotaraste ii trimit formularul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151108

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

ancuta eu am donat deja la SMURD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

va multumesc pentru raspunsuri...sper din tot sufletul sa fie ...

Vreau si eu un ....

Mergi la inceput

am sa incerc unul maine dimineata...

Mergi la inceput

fetelor mai am o intrebare....singerarea de nidare e obligatorie?toate femeile o au?

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

fetelor am si eu nevoie de putin ajutor...am 28 de ani si de vreo 3 luni ne-am planificat un ...problema mea este ca am CM neregulat,variaza de la 30 la 33 de zile...in dec 2010 am avut CM in data de 20,in ian in 20,feb 23...iar in martie pana la ora actuala nu mi-a mai venit...normal dupa calculele mele trebuia sa imi vina pana in data de 25 cel tarziu...in 24 mi-am facut un test clear blue...era ziua mea si nu m-am putut rabda...mi-a iesit negativ...simptome pot sa zic ca prezint:greata tot timpul,dar fara voma,somnolenta si dureri de spate...prin 25 am avut dureri si intepaturi la ovarul stang...am tot citi pe forumuri despre cand se fac testele de sarcina...as vrea sa stiu ce ziceti si voi...as putea sa incerc zilele astea mai un test sau sa mai astept?

Pe 25 martie abia aveai 29 de zile de la ultimul CM (februarie are 28 de zile!), inca nu erai in intarziere dupa lungimea ciclului tau. In intarziere esti abia dupa ce au trecut 33 de zile (max cat aveai tu) de la ultimul CM, adica dupa 28 martie. Deci ai 3 zile de intarziere. As zice sa mai incerci un test. :)

Mergi la inceput

imi cer scuze...am gresit eu...in feb am avut CM in data de 21 ,nu in 23...am socotit si eu si normal sunt cam la 6 zile intarziere...cred ca totusi voi mai astepta vreo 2 -3 zile...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lorena la multi ani si multa multa fericire iti doresc.
Sper sa mergi cat mai repede la doctor si sa revii cu vesti bune. Si nu dispera, bebeilor din burtica nu le place cand mami e trista si suparata.

Desi mai am un baiat acasa, imi doresc enorm inca un bebe. Daca e posibil o fetita , dar asta nu depinde de noi.
Am vazut ca unele fete au simtit ca sunt gravide. Si cele care nu simtiti, nu disperati . Eu la prima sarcina nu am simtit nimic si nu am avut nici un simptom, doar ca dupa doua zile de intarziere a CM, mi-am facut testul si a iesit pozitiv. Si pentru ca nu imi venea sa cred, am fugit la farmacie si am mai cumparat 2 teste si le-am facut tot in aceeasi zi. Bine, eu aveam pe atunci un ciclu atat de regulat, ca puteam prezice si ora (cu +-1) la care o sa imi vina, asa ca 2 zile intarziere a fost imens. Singurele simptome pe toata sarcina au fost un pic sanii tensionati si putin durerosi, dar prin saptamana 6-7, si arsuri prin luna a 7. Atat...nu am avut greturi, nu am avut pofte....doar am retinut foarte multa apa si ceva arsuri.
Acum am renuntat la pastile din 13 februarie, pe 18 feb trebuia sa imi vina ciclul, mi-a venit doar pe 19 si foarte foarte putin (posibil si fiindca weekemdul respectiv am fost la munte), si apoi mi-a venit ciclul pe 15 martie, deci cu vreo 3 zile mai repede (dar fara AC). Acum sunt in Z17 dupa UM, ovulatia banuiesc ca am avut zilele astea (mucus mai consistent a aparut din Z11)..asa ca am prestat cu drag si spor....si acum...Doamne ajuta!...astept....
Cu Stefan a fost o surpriza, singura data cand am facut-o fara protectie, s-a si prins. S-a nimerit sa fie chiar la ovulatie, mi-am calculat mai tarziu...eu sper sa nu trebuiasca sa incerc prea mult nici acum...insa am aproape 32 de ani, nu mai am 27....

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena la multi ani, multa multa sanatate, sper ca a ajuns sotul si petreci cu el de nu vrei sa intri pe la noi. Te rugam intra si da-ne o veste buna ca ai fost la doctor si totul e bine.
Fetele nu am timp sa stau intru diseara pentru mai multe detalii acum am intrat doar sa vad vesti despre lorena dar nimic, nu are nimeni numarul ei de telefon sa o sune?
Ancadragoman am citit ce parere ai tu despre durerile mele, si intradevar am un chist de 4,8-3,3cm, dar ce parere ai daca au incetat durerile a spart? Menstruatia nu mi-a mai venit si azi sunt in ziua 45, mi-am luat astazi test de sarcina si o sa fac dimineata sa vedem cum iese, daca nu nu stiu ce fac ori iau ultragestan sa imi vina menstra ori beau ceai de patrunjel. Sunt foarte sigura ca nu e sarcina ca nu am simptome dar totusi fac un test sa fiu sigura eu.
Revin diseara acum plec sa imi ajut sotul la treaba dar sper sa aflu niste vesti bune despre lorena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

La multi ani Lorena,multa sanatate si muulti
O zi buna pt toata lumea
Ancadragoman, ai craciunita clar!!!!!!!!!!!!!!!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Mergi la inceput