A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Multumim pentru noul capitol
Sa fie un capitol plin de dedicatii
Lorena , te asteptam ......
Sper ca intarzii din cauza unor vesti bune

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Lia sper sa fi prins si eu un pupic de molipsire si eu sa fiu sigura ca se prinde

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetelor

Lorena LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

LORENA LA MULTI ANI!!!!!
Te asteptam cu sufletele pline de emotii, eu am o presimtire ca ne dai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

NEATA fetelot...
LA MULTI ANI LORENA MULTA MULTA SANATATE SI UN BEBE SANATOS
asteptm vesti de la tine.sarbatoresti sigur cu sotul nu?'
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor, multi pupici de molipsire
Lorena, sanatate multa si putere, sa fi fericita si implinita, pupici.\Felicitari Felicity si Ela, sarci usoare pana la termen si sanatate multa va doresc.
Va pup pe toate

29+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor am si eu nevoie de putin ajutor...am 28 de ani si de vreo 3 luni ne-am planificat un ...problema mea este ca am CM neregulat,variaza de la 30 la 33 de zile...in dec 2010 am avut CM in data de 20,in ian in 20,feb 23...iar in martie pana la ora actuala nu mi-a mai venit...normal dupa calculele mele trebuia sa imi vina pana in data de 25 cel tarziu...in 24 mi-am facut un test clear blue...era ziua mea si nu m-am putut rabda...mi-a iesit negativ...simptome pot sa zic ca prezint:greata tot timpul,dar fara voma,somnolenta si dureri de spate...prin 25 am avut dureri si intepaturi la ovarul stang...am tot citi pe forumuri despre cand se fac testele de sarcina...as vrea sa stiu ce ziceti si voi...as putea sa incerc zilele astea mai un test sau sa mai astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va rog sa va opriti 2 minute sa cititi povestea lui Marius si daca vreti puteti sa donati pentru el cei 2% din impozitul pe venit.Multumesc si cine se hotaraste ii trimit formularul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151108

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

fetelor am si eu nevoie de putin ajutor...am 28 de ani si de vreo 3 luni ne-am planificat un ...problema mea este ca am CM neregulat,variaza de la 30 la 33 de zile...in dec 2010 am avut CM in data de 20,in ian in 20,feb 23...iar in martie pana la ora actuala nu mi-a mai venit...normal dupa calculele mele trebuia sa imi vina pana in data de 25 cel tarziu...in 24 mi-am facut un test clear blue...era ziua mea si nu m-am putut rabda...mi-a iesit negativ...simptome pot sa zic ca prezint:greata tot timpul,dar fara voma,somnolenta si dureri de spate...prin 25 am avut dureri si intepaturi la ovarul stang...am tot citi pe forumuri despre cand se fac testele de sarcina...as vrea sa stiu ce ziceti si voi...as putea sa incerc zilele astea mai un test sau sa mai astept?

eu eram insarcinata si clear blue mi-a arata ca nu asa ca mai stai 2 zile si repeta testul

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

Buna, Mihacor, bine ai venit!
Un ciclu neregulat inseamna cand o luna iti vine si doua nu. Diferenta de 2,3 zile intre durata ciclurilor nu inseamna ca ai CM neregulat.
Eu zic sa iti faci un test de sarcina. Din cate stiu, un test de sarcina trebuie facut la aprox o saptamana de la data la care trebuia sa iti vina menstruatia, insa se pozitiveaza si la o zi, doua de intarziere.
Bafta si sa fie cum vrei tu

Cu ajutorul lui DD sunt

Mergi la inceput