A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

felictari walkiria..sa de DD sa fiti sanatosi si bebe sa stea la mami cumintel

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

draguta, 29 de zile din cate?..poate e totusi bebe

katy cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lore imi pare tare rau, poate totusi este alarma falsa.
Paula, Corina bafta multa.
Lia, Walkira, Ela, Felicity sarcina usoara. ca sa ma molipsesc.
Kitty iti tin pumnii, ma bucur ca nu ti-au venit inca medicamentele alea pt ca luna asta ai mari sanse de bebe, deci nu-l ierta pe sot. Aseara eram mai bine dar azi, dupa 6 ore de vorbit in continuu, m-a luat iar gatul. Eu sunt a doua luna de branca ursului, luata o sg data in zi, de frica tensiunii prea mici, si de luna asta am inceput calciu, magneziu, zinc, vitamina E si omega 3, sa vedem ce o iesi acum. Cred ca nu ma duc nici luna asta la doc. E si scump dar recunosc ca-mi este o frica de mor. Deci mai amanam, poate vine totusi pana in vara fara HSG sau laparo. Fetele nu dati cu biciul, imi e frica, recunosc.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

katy crede-ma ca si eu eram terminata de frica dar nu simti mai nimic, e o procedura banala. sa il rogi pe dr sa iti faca anestezie in col si gata stai linistita dupa ca nu mai simti nimic

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

katy de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Corina, Bella multumesc de incurajari. Eu ma gandeam luna asta sa ma duc sa rezolv cu o masea care imi tot da dureri de cap ca e nasol sa fi insarcinata si sa ai nevoie la dentist. Nici nu stiu ce o sa fac, o sa decid cu sotul diseara. Of... vad eu.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Katy te inteleg perfect si eu am o masea care ar trebui scoasa, dar ... mi-e asa de frica, ca ori de cate ori pun mana pe telefon sa fac programare... inchid.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

katy si eu am facut HSG si nu a fost asa de rau. Si nu am luat nimic pentru durere si nici anestezie nu mi-a facut.A fost o durere suportabila. de incurajare
spune-mi, te rog, cum iei vitaminele, de cate ori/zi, cate zile /luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

corina 29 din 21,22,23,24,25 si luna trecuta 27,am 17 zile DPO dar daca era ceva iesea ieri macar o umbra, de o saptamana tot am dureri premenstruale si simt ca parca ar veni dar nimic, am facut km la baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

draguta, si totusi poate .....un test de sange de ce nu faci? vei sti cu siguranta
----------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput