Apa de la robinet sau apa imbuteliata ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Apa imbuteliata de orice fel. In sondaj nu am putut alege mai multe optiuni.

Iar de gatit gatim cu apa de la robinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu_m spune:

Desi e foarte populara apa minerala la pet, plasticul nu este sanatos din cate am auzit si vazut pe la televizor. Asa ca eu si trupa mergem pe varianta apa minerala la sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

apa de la robinet pentru gatit si apa imbuteliata pt baut

mami de Rares si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Zizin pentru toata ziua.......Tusnad sau Borsec minerala la munca.Cand bugetu-i anemic,o apa locala,care-i la juma de pret si scrie ca-i de un put forat la 100 m.

Pentru gatit apa de la robinet.

Intrebare:E recomandat sa alternam marcile de apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Apa de la robinet. De obicei, trecuta printr-o cana filtranta.
Apa imbuteliata-arareori.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

De baut intotdeauna apa imbuteliata, minerala, plata sau carbogazoasa. Apa minerala nu = cu apa carbogazoasa. Mai mereu Borsec, rar Tusnad.

Gatesc cu apa de la robinet. Nu se poate bea ca atare pentru ca pute a clor si are un gust oribil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am gustat de curand apa de la robinet si mi s-a parut chiar buna la gust. M-as lipsi de corvoada cumparatului de apa la pet dar nu stiu daca e sanatos. Unde pot sa fac o analiza sa imi zica daca e buna? Desi la gatit de la robinet folosesc, dar macar o fierb.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Eu beau de ani de zile numai apa plata Carpatina la 5l. Mi se pare ca are un gust deosebit. Altceva nu-mi place, cand nu sunt acasa/servici imi iau apa plata la 0.5l, indiferent de marca, ce gasesc. Imi potoleste setea, dar nu ma satisface gustul, ca sa zic asa.
Ocazional cand raman acasa fara apa plata, beau si de la chiuveta, dar simt ca se duce bolovan in stomac.
Cafea si mancare fac cu apa de la chiuveta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Noi apa plata imbuteliata pentru ca apa de la robinet e cam calcaroasa iar eu am si probleme cu rinichii ( calculi renali ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Noi apa de izvor, in oras sunt forate foarte multe izvoare la 50m adancime si sunt foarte bune. Pentru copii folosim Bucovina la 5L.

Mergi la inceput