Apa de la robinet sau apa imbuteliata ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

apa de izvor..aproape de casa, luam zilnic..am si testat-o la laborator si a iesit ok..pardon..2laboratoare..chiar si apele imbuteliate contin diverse chimicale care sa la pastreze vreme indelungata(tot un chimist mi-a zis),ca sa nu mai zic in ce conditii sunt tinute sticlele in depozite..de apa de la robinet nici nu discut..apa pura de la munte e cea mai buna..norocosii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

In Romania numai apa imbuteliata.
Aici apa imbuteliata acasa si prin alte parti exceptie cand mergem la socrii in Somerset unde apa de la robinet e ffff buna si curata.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Numai apa imbuteliata.Macar aia e distilata si filtrata inainte de a fi pusa in sticle.Nu am incredere nici pentru mine in aia de la robinet.Nici noi nu bem de la robinet.Singura data cand am baut de la robinet ca nu mai aveam deloc apa la sticla....am facut diaree..cioncidenta sau nu dar...nu bem de la robinet.Tevile sunt vechi si ruginite si vine murdara cateodata,iar infiltratiile sunt la ordinea zilei in conducte in reteaua de apa.Stiu asta oentru ca am niste prieteni aici in scara .El e director la Ape sau cum le-ao zice ea chimista la laboratorul lor.Ea testeaza apa si ce se mai analizeaza acolo.Asa ca informatiile mele sunt fix de la sursa.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

De obicei bem apa plata Harghita sau Bucovina!Daca nu mai am si mi-e lene sa ma duc sa cumpar beau si apa de la chiuveta cu gheata in ea, e ok, nu miroase nu nimic!
Mai nou, la al meu sot la servici s-a forat un put la 200m si mai ia apa si de acolo, e foarte buna!
De gatit, apa de la chiuveta!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

De obicei consumam apa plata si pentru baut si pentru mancare.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

De baut apa de la Cumpana, avem abonament de vreo 5 ani, iar pentru gatiti apa de la robinet.

Mergi la inceput