Apa de la robinet sau apa imbuteliata ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In Bucuresti apa plata.
Cand mergem la munte - apa de la robinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Noi bem apa plata de la robinet Adica am montat pe cand era fi'mea mica un sistem de filtrare si purificare cu osmoza inversa si sterilizare UV, care transforma apa de la robinet in apa plata. Deci eu si gatesc cu apa plata.

Din cand in cand mai iau apa minerala, de dragul bulelor, dar m-am dezobisnuit si de carat si de strans si reciclat sticle si pet-uri, e tare comod cu filtru.

Nu am putut raspunde la sondaj pentru ca n-am varianta de raspuns

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Cam la fel si noi.
Cu diferenta ca avem put de apa, clorinam, declorinam, filtram, tratam apa cu UV si apoi, la chiuveta filtru cu osmoza. Facem analiza apei de doua ori/an.

Nu exista aceasta varianta de raspuns, desi cred ca in acest caz calitatea apei este una din cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Noi bem apa plata de la robinet Adica am montat pe cand era fi'mea mica un sistem de filtrare si purificare cu osmoza inversa si sterilizare UV, care transforma apa de la robinet in apa plata. Deci eu si gatesc cu apa plata.

Din cand in cand mai iau apa minerala, de dragul bulelor, dar m-am dezobisnuit si de carat si de strans si reciclat sticle si pet-uri, e tare comod cu filtru.

Nu am putut raspunde la sondaj pentru ca n-am varianta de raspuns

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Stiu despre ce vorbesti
Au si socrii mei acasa la ei si mi-au zis ca e mai buna chiar decat apa plata din comert.
Mi-au dat si detalii tehnice, dar pentru ca eu sunt afona in acest domeniu, i-am crezut pe cuvant, ca oricum am uitat tot ce mi-au zis, in secunda 2.
Pe mine m-au convins sa-mi achizitionez si eu intr-un viitor apropiat acest aparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma
Ah, si vroiam sa mai atrag atentia fetelor care folosesc apa plata la prepararea laptelui praf, sa fiti atente sa nu o fierbeti caci creste concentratia de minerale si saruri din apa.

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Cum sa se fiarba apa plata??:)
Exista persoane care fierb apa plata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma
Ah, si vroiam sa mai atrag atentia fetelor care folosesc apa plata la prepararea laptelui praf, sa fiti atente sa nu o fierbeti caci creste concentratia de minerale si saruri din apa.

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Cum sa se fiarba apa plata??:)
Exista persoane care fierb apa plata?

S-ar putea sa ramai suprinsa cate sunt :)

BAZAR UMANITAR

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Noi folosim apa plata Devin.
Noi am fiert si apa plata pana la 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Eu am o cana cu filtru de nisip, cred ca le stiti, nu dau nume ca sa nu fie reclama. Am una aici si am dus una si in Romania, si deci in concluzie, pun apa normala de la robinet. Inca nu sunt convinsa ca apa imbuteliata e chiara sa cum ei, mai ales ca si in Olanda a fost la un moment dat un scandal cu apa minerala Spa, si aia albastra si aia rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

apa pura.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

noi bem si apa plata imbuteliata, si apa de la robinet filtrata la cana -filtru, dar incerc sa schimb periodic marca folosita, de obicei 4-5 sortimente, care ne plac la gust si in functie de ce scrie pe eticheta.
cumpar atat non-name cat si Vittel si perrier, depinde de oferta.
in Romania cumparam Borsec, Dorna si Izvorul minunilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradum spune:

noi bem de anul trecut perenna si am citit ca este super ok. cand nu gasim cumpar devin. si pentru o mai mare siguranta am achizitionat si un apart de filtrat. de fapt l-am inchiriat si platim pentru schimbatul filtrelor si utilizarea aparatului. are functie de apa rece si apa calda. sunt f multumita de aparat.

Mergi la inceput