Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Am sunat acum la laborator. Sunt gata rezultatele la dublu test. Merge sotul sa le ia si o sa le vad dupamasa. Parca am emotii . De 2 saptamani aproape de cand l-am facut nici nu m-am mai gandit la el, acum parca vine craciunul si trebuie sa deschid pachetul

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Burticileeeee, e asa frumos afara, iar e primavara, la mine vecinii au iesit la curatenie in fata blocului,cat imi place lucrurile astea

Felicitari pt cele doua fetitzeeeee, sa vad cand ma poate primi si pe mine dr, diseara sau maine, paote imi puneti si mie carucior roz

Super vesti cu creditele fetele, chiar ca bebeii aduc numai bucurii, si eu vreau tot o casutza, mica , alba, cu gradina, visul visurilor,dar nu stiu cum o fi mai ieftin, de intretinut ma refer, la cheltuieli,un ap sau o casutza mica la vreo 5-10 km de oras...aici e problema; la noi in Pitesti, ap cu 2 camere de ex il gasesti la vreo 30.000 eur, si o casutza asa pe langa oras, lav reo 10 km, o gsasesti la vreo 25-30 mii euro...
Seidana, sigur ca bebe o sa fie minunea si linistea sufleteasca a tuturor, este f greu de trecut un lucru ca asta pt o mama mai ales,iti dai seama,si eu cunosc o gramada de cazuri,dar cand vine un bebe,o savezi cum o sa se schimbe totul

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Zubi , eu la casa platesc doar curent electric (100 ron) , cablu si net (70 ron) iar iarna am trecut-o cu lemne in valoare de 1100 ron cu caldura din octombrie pana azi 25 de grade ...stateam in chiloti.

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Oana, suna foarte bine, numai ca eu acum am 40 m2 si nu ajung. De asta vreau ceva mai mare. Si casa in jur la 100 m2 mi-ar fi de ajuns. Plus o curte maaare

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi eu zic ca situatia e incomparabila.. daca asa se pune pb clar as opta pt o casuta, iar daca casa e bine facuta si izolata cheltuielile pot si la fel ca si la un apartamanet, plus ca, daca faci teracota sau semineu te poti incalzi cu lemne..
Insa la casa la cativa km de oras, trebuie sa te gandesti la o masinuta, la combustibil, la facilitatile pe care le ai in sat, la faptul ca o sa vrei mereu ba flori, ba copaci, ba gard nou , ba trebuie schimbat acoperisul, ba asfaltata aleea..

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

asa este, dar casa e casa..si gradinutza cu flori si pomi,ce sa mai zic...Seidana, nu gasesc listuta cu nr de tel

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Oana, suna foarte bine, numai ca eu acum am 40 m2 si nu ajung. De asta vreau ceva mai mare. Si casa in jur la 100 m2 mi-ar fi de ajuns. Plus o curte maaare

12+

Bijuteriile mele

Nici mie nu-mi ajung 36mp ...numai ca eu mai am si pod de inca 36mp si mai depozitez acolo una -alta....curtea cu totul are 500mp si-s suficienti.Anul trecut mi-am pus si gradina cu rosii

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

asa este, dar casa e casa..si gradinutza cu flori si pomi,ce sa mai zic...Seidana, nu gasesc listuta cu nr de tel

Zubi, mami17+
minunea mea

zubi in agenda.. in stanga vei vedea ca scrie agenda... dai contact nou si introduci datele..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Zubi, mami17+
minunea mea

zubi in agenda.. in stanga vei vedea ca scrie agenda... dai contact nou si introduci datele..

Seidana..neuronu asta ,dehhhh

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna fetelor,
vreau si eu in grupul vostru de.Ma cheama Dana,sunt si eu in 15 saptamani si o zi,sunt si eu in al noualea cer de fericire,va citesc si eu de ceva vreme insa doar acum mi-am facut curaj deoarece am avut ceva probleme,sangerari la inceputuri dar cu tratament,odihna si optimism am trecut cu bine de primul trimestru.Eu voi fi mamica pentru a doua oara,mai am o fetita care peste 2 saptamani implineste 6 anisori.La 14 saptamani am fost la control bebelusa avea 7,59cm si 90 g.,fetita.In privinta sexului am ramas un pic dezamagita deoarece eu imi doream baietel dar stim cu toate ca sanatatea e cea mai importanta,asa ca ma voi bucura poate de nepotei.
V a dau si eu datele mele :UM 15 12 2010,DPN 21 septembrie,eu sunt un rac nascut in 1975
si o zi frumoasa !

Mergi la inceput