Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
bujo spune:
Felicitari fetelor pt credite, noi suntem doar la faza de visat deocamdata.
Elly e inutil sa compari preturile de la clinicile din Buc cu cele din provincie. Sa nu uitam ca si salariile sunt altele. Aici, daca ai 1300 lei ai salariu bun, asta e o medie. Eu am colegi in Buc care castiga cam cu 30% mai mult decat mine, altii si mai mult. Asa ca evident si preturile la clinici sunt mai mici ca ar da faliment. Cu toate astea nu isi permite oricine.
Eu de ex, l-am nascut pe Filip la clinica privata. Conditii excelente, asistente dragute. Doctorita mea asista atunci si la clinica si la maternitate. Intre timp nu mai asista decat la clinica, asa ca am fost nevoita sa-mi caut un medic de la maternitate din cauza problemelor cu contractiile (n-am vrut sa ajung la urgenta pe mana oricui). As fi preferat pe cineva in ambele locuri, insa sunt putini si foarte ocupati. Asa ca dupa lungi oscilatii am ales pe cineva de la maternitate si sper sa nu regret. E un medic tanar si dedicat cum zice Seidana, explica foarte bine, e bun ecografist si face si morfofetale sa nu mai repet experienta de la Filip. Am ceva emotii referitor la conditii si la tratamente dar sper sa treaca repede. Ce urasc eu cel mai mult este umblatul cu plicul. Hai ca la medic pot merge si la cabinet dar la anestezist si la restul nu ma vad fugind dupa ei operata. O sa vad. Drept sa spun, am avut si o perioada financiara mai grea si a contribuit si asta la decizie.
bujo mami de Filip si 17+ cu
oanaiasi spune:
Ionela, e bine ca o cunosti pe doctorita!Eu nu am auzit de ea deloc , nici de bine nici de rau . In cazul asta tu mergi cu inima impacata acolo. Eu nu m-as duce impacata..decat daca as cara-o pe Mihalceanu dupa mine.
Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
bujo spune:
Si eu imi doresc o casa cu teren, dar pana nu ne permitem casa visurilor am zis ca nu facem compromisuri, in sensul ca mai bine iau un ap decat sa fac o casuta mica si inghesuita, m-am saturat sa ticsesc toate dulapurile si sa nu gasesc nimic. Casa visurilor mi-am proiectat-o deja, dar e cale lunga pana se materializeaza. Cu toate astea eu ma visez deja acolo, stiu fiecare coltisor pt ce e si unde vor sta lucrurile
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Si eu imi doresc o casa cu teren, dar pana nu ne permitem casa visurilor am zis ca nu facem compromisuri, in sensul ca mai bine iau un ap decat sa fac o casuta mica si inghesuita, m-am saturat sa ticsesc toate dulapurile si sa nu gasesc nimic. Casa visurilor mi-am proiectat-o deja, dar e cale lunga pana se materializeaza. Cu toate astea eu ma visez deja acolo, stiu fiecare coltisor pt ce e si unde vor sta lucrurile bujo mami de Filip si 17+ cu |
Bujo , la fel am zis si eu !
Si mi-am facut pana la urma o casa mica si inghesuita, dar am scapat de chirie si am curte si-a asa de fericita ca nu as schimba nimic din ce am acum. Imi doresc o casa mare si frumoasa dar cand am vazut ce implica sa faci o casa ca si costuri si energie am zis ca stam asa in casuta noastra mica atat cat e nevoie, ne bucuram de viata , de bebe , de concedii, de familie...decat sa ne dam duhul pentru visul de a avea vila cu piscina.
Oana 14+
seidana spune:
citat din mesajul lui bujo Si eu imi doresc o casa cu teren, dar pana nu ne permitem casa visurilor am zis ca nu facem compromisuri, in sensul ca mai bine iau un ap decat sa fac o casuta mica si inghesuita, m-am saturat sa ticsesc toate dulapurile si sa nu gasesc nimic. Casa visurilor mi-am proiectat-o deja, dar e cale lunga pana se materializeaza. Cu toate astea eu ma visez deja acolo, stiu fiecare coltisor pt ce e si unde vor sta lucrurile bujo mami de Filip si 17+ cu |
asa si eu.. stiu si ce culoare va avea mobila sau covoarele... sa nu zic de pereti sau bai... daca ma gandesc bine stiu si ce flori am in gradina...
Insa un pas inainte.. eu am proiectul de casa...
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
ancaroro spune:
Vai fetelor, casa cu gradina...Ce vis
Si eu caut un apartament cu 3 camere, ca 2 cate avem nu ne ajung nici noua, apoi cand vine bb ce facem? Si asa am credit si pe asta care il avem, va fi greu, dar na, trebuie sa ne miscam, altfel nu se poate.
As vrea si eu casa, chiar si la tara, dar pare un vis, atat de scumpe sunt toate.
Lore si Racheel, felicitari pentru aprobari. Acum mai trebuie sa va gasiti casuta si sa o aranjati cum vreti voi pentru puiut
12+
Bijuteriile mele
bujo spune:
Oana sa stii ca exact la asta m-am gandit. O casa presupune mult mai multe cheltuieli pe care acum nu ni le permitem nici la o cabanuta. Ma refer la intretinere casa, teren, cumparat inca o masina plus benzina la 2 masini (pt ca o casa in oras iese din discutie). Si atunci am zis ca o sa ne orientam catre un apartament care e mai usor de intretinut si ai acces mai usor catre alte dotari, pana ne vom permite casuta. Insa si pana la apartament e drum lung. Cu toate astea nu ma opresc din visat, crek stau zilnic si mai schimb ceva la proiectul de casa, mai ajustez dimensiune, mai imi imaginez o piesa de mobilier sau ceva materiale pt finisaje.
flopishtica spune:
Fetelor, e foarte greu sa tina cineva pasul cu voi :)). Va
Ieri am fost la eco la dublu test si mi-am vazut minunea .
Doctorita a spus ca e totul ok, ca e dezvoltat foarte bine pana acum. Avem translucenta nucala 1,8 mm, lungime de la poponet la moalele capului 6,95 mm si o greutate de 60 gr, 140 batai pe minut.
Ne-a spus ca e 80% baiat si ca o sa stim sigur peste aprox o luna.
Sa avem bebei sanatosi si frumosi.
13+
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui ancaroro Vai fetelor, casa cu gradina...Ce vis Si eu caut un apartament cu 3 camere, ca 2 cate avem nu ne ajung nici noua, apoi cand vine bb ce facem? Si asa am credit si pe asta care il avem, va fi greu, dar na, trebuie sa ne miscam, altfel nu se poate. As vrea si eu casa, chiar si la tara, dar pare un vis, atat de scumpe sunt toate. Lore si Racheel, felicitari pentru aprobari. Acum mai trebuie sa va gasiti casuta si sa o aranjati cum vreti voi pentru puiut 12+ Bijuteriile mele |
Nu e imposibil dar nici usor nu e . Pe noi terenul ne-a costat 16000 eur in 2008 la sfarsit ...si am construit pe el o casuta mica de 36mp care la rosu ne-a ajuns 300 mil lei vechi, adica nici 10000 de euro, cu tot cu usa la intrare si geamuri termopan. Finisajele costa in fct de ce vrei sa iti pui in casa ...mai scump sau mai ieftin. Ca sa o extindem apreciem ca ne-ar mai trebui cam inca 20000 eur sa o aducem la 100mp.
Oana 14+
seidana spune:
citat din mesajul lui flopishtica Fetelor, e foarte greu sa tina cineva pasul cu voi :)). Va Ieri am fost la eco la dublu test si mi-am vazut minunea . Doctorita a spus ca e totul ok, ca e dezvoltat foarte bine pana acum. Avem translucenta nucala 1,8 mm, lungime de la poponet la moalele capului 6,95 mm si o greutate de 60 gr, 140 batai pe minut. Ne-a spus ca e 80% baiat si ca o sa stim sigur peste aprox o luna. Sa avem bebei sanatosi si frumosi. 13+ |
Bravo mai fetita... ma bucur ca bebe e bine si ca a stat la pozat
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !