Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
loredanar spune:
seidana din nou, nu imi prea plac siroposeniile, dar hai sa dau si replica asta.... :)) sunt multi care spun ca uneori bebelusii au venit in viata lor parca in momente miraculos de potrivite...
Lori 18+
GORGY spune:
Seidana, prestam, prestam, ca poate se leaga , tu ce faci ai zis ca intrebi dr daca ai voie sa treci pe , azi te duci la dr din cate imi aduc eu aminte nu?
Racheel, felicitari, ma bucur pentru voi!
ionelamaria spune:
Inutsa, da, e doamna dr ( pardon, domnisoara... ca daca o iei la doamna tipa) Postudor. La noi a facut audiometrie la 24 de ore de la nastere ( asta in conditiile in care se face la minim 72 la copii la termen si Mihnea era nascut la 37 sapt) si mi-a spus sec: s-ar putea sa nu auda... si a iesit De aici si parerea mea ca daca nu m-a bagat spitalul in depresie ( respectiv domnisoara) nu ma mai baga nimic a doua zi eram doxa de informatie pe tema si cand a venit iar si m-a intrebat de copil i-am spus ca sa nu-si faca ea griji, copilul meu aude ( iti dai seama ca ma adora)
oanaiasi, sunt convinsa ca si eu as fi preferat medic colaborator daca nu stiam nimic de nimeni din arcadia. imi place sa cred in omul la care merg. Eu sunt o norocoasa, dupa cum ma si laudam noaptea trecuta . Dr Cacicovschi de la Arcadia era medicul de garda la Cuza in noapte in care am nascut. practic eu cu ea am nascut si nu cu medicul meu. Asa incat nu mi-a fost deloc greu sa aleg medic angajat. Eu am avut complicatii la nasterea naturala ( nu mari, dar oricum) si ea s-a descurcat minunat si mi-a dat multa incredere. Si datorita ei spun ca echipa de pa sala de nasteri de la Cuza a fost de nota 200. Ea nu mai e acolo acum.... oare as avea noroc si a doua oara?
Loredana, eu am impresia ca e un virus ceva la Arcadia.... ca tere dragut se poarta toti angajatii si iti dau multa atentie.Sper sa nu se vindece pana nu nasc eu
Felicitari pentru vestile bune despre casuta!!
racheelfelicitari si voua!
O zi frumoasa!!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 9+
GORGY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar oana sa stii ca eu de vreo doi ani aproape ca simt ca nu merit atat de multe lucuri bune ce s-au intamplat in viata mea si cea a sotului. nu pot decat sa fiu umila si sa multumesc pentru asta. Lori 18+ |
Lore, sa nu mai spui asa niciodata, trebuie sa intelegi ca esti cea mai importanta si sa ai o parere f buna despre tine, si meriti tot ce e mai bun! Daca noi nu ne pretuim, atunci cine?
seidana spune:
Darisa... In legatura cu Apahida.. stiu complexul, am fost cu fratele meu sa il vad, il construia ceva prieten de-al lui care urma sa ne faca noua casa... in fine.. gandeste-te asa ..in floresti cel putin unde stam avem de toate.. insa complexul acela e departe oarecum de sat.. pt orice paine iei masina ? mie nu imi place apahida si nu pot fi pro...
In floresti depinde de zona.. iti pot recomada sa mergi sa vezi cateva zone care stiu ca sunt mai bune, stiu si zone cu terenuri superbe, si zone unde ap sunt f faine, aerisite si nu sunt sanse de alte constructii...
Voi unde aveti ap cu 4 cam ? si unde sunt cei 13 km de Cluj cu casuta? pe mine ma batea la un mom dat gandul de o casuta in luna sau in somesul rece.. zona superba insa.. ce fac cand bebe merge la scoala? si asa imi pun pb cu florestiul desi gradinita e la 1 km de mine... nu imi doresc sa stau nici in floresti o viata pt ca un copil o sa imi schimbe prioritatile insa deocamdata la 26 de ani un ap cu 3 cam e mai mult decat pot spera , avem amandoi masina deci e f ok...
Eu as vrea sa ma reintorc in Gherla....insa nu as vrea sa stau cu ai mei..
PS: nu o sa va ajunga 10000 E pt renovat.. din proprie experienta zic...
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
racheel spune:
Multumesc fetelor
Nu Seidana nu vrem cu 3 camere ca nu sunt banuti.Sunt fffffffff scumpe.Ne orientam la 2 camere decomandate.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
citat din mesajul lui loredanar seidana din nou, nu imi prea plac siroposeniile, dar hai sa dau si replica asta.... :)) sunt multi care spun ca uneori bebelusii au venit in viata lor parca in momente miraculos de potrivite... Lori 18+ |
La noi nu e un mom miraculos de potrivit... insa sper ca el va fi miracolul care va face vita noastra potrivita.. el e minunea noastra, si franghia de salvare.. sincer , f sincer eu imi fac f mari pb pt mama, care nu trece o zi sa nu planga, nu trec 2 zile sa nu mearga la cimitir, e slabita osihic, sensibila f schhimbata.. sincer si eu si al meu zicem ca bebele ii va da echilibru..
racheel spune:
citat din mesajul lui racheel Multumesc fetelor Nu Seidana nu vrem cu 3 camere ca nu sunt banuti.Sunt fffffffff scumpe.Ne orientam la 2 camere decomandate. Si in legatura cu renovatul cred ca o sa facem pe rand.In primul rand dormitorul unde o sa stau cu fetita apoi mai vedem....Oricum o zugraveala prin toata casa trebuie. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
citat din mesajul lui GORGY Seidana, prestam, prestam, ca poate se leaga , tu ce faci ai zis ca intrebi dr daca ai voie sa treci pe , azi te duci la dr din cate imi aduc eu aminte nu? Racheel, felicitari, ma bucur pentru voi! Georgi |
azi azi.. de abia astept..la 21.20 .. intalnire nocturana cu un dr tanar... il intreb si pe dr.. ca al meu saracu e ca un motan castrat
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Multumesc fetelor Nu Seidana nu vrem cu 3 camere ca nu sunt banuti.Sunt fffffffff scumpe.Ne orientam la 2 camere decomandate. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
mai da scumpe sunt si la voi ap...