Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor nu va pot spune cat sunt de fericita !! ne-au anuntat de la banca ca am trecut de prima faza de aprobare a creditului pentru apartament prin programul prima casa!!!

Lori 18+

FELICITARI
loredanar si pe noi ne-au anuntat ca ne-au aprobat creditul

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mama , ce de reusite! Bravo fetelor! Vedeti cate lucruri bune aduce un bb in viata unor oameni?

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Citat:

fetelor nu va pot spune cat sunt de fericita !! ne-au anuntat de la banca ca am trecut de prima faza de aprobare a creditului pentru apartament prin programul prima casa!!!

Lori 18+

FELICITARI
loredanar si pe noi ne-au anuntat ca ne-au aprobat creditul

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu

ce fain... ce imi plac vestile bune

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana vestea proasta este ca nu gasim ce ne place la banii care-i avemCer pe niste cazaturi peste 40 000 de euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Seidana vestea proasta este ca nu gasim ce ne place la banii care-i avem

O sa pice ceva , important e sa nu va grabiti si sa nu luati decizii pripite!

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oana sa stii ca eu de vreo doi ani aproape ca simt ca nu merit atat de multe lucuri bune ce s-au intamplat in viata mea si cea a sotului. nu pot decat sa fiu umila si sa multumesc pentru asta.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetelor va pun un filmulet mortal.....o noua limba http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY&feature=related

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

Citat:

Seidana vestea proasta este ca nu gasim ce ne place la banii care-i avemCer pe niste cazaturi peste 40 000 de euro

ce e al vostru e pus pt voi.. sigur o sa gasit ceva ce nu o sa va asteptati.. banui ca vreti ap cu 3 cam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:

si noi am avut cateva surprize in incercarea de a gasi apartament - dar m-am gandit ca sunt oameni care ori nu s-au documentat inainte sa puna pretul, ori nu isi permit sa primeasca mai putin si isi incearca norocul.

Lori 18+

Mergi la inceput

Citat:

oana sa stii ca eu de vreo doi ani aproape ca simt ca nu merit atat de multe lucuri bune ce s-au intamplat in viata mea si cea a sotului. nu pot decat sa fiu umila si sa multumesc pentru asta.

Lori 18+

Lore ba da merti.. insa sa multumesti pt asta si sa va dea Domnul putere sa va bucurati de tot binele vostru ..
Si la noi apele incep sa se mai linisteasca sper sa fie bine.. noi de la inceputul lui 2008 o ducem in cosmaruri... viata mea e o telenovea , iar acum multumesc ca e liniste si e bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

Hello again seidana,

Despre Floresti am auzit tot felul de pareri, si bune si rele, cred ca e asa cum zici, depinde mult si de comunitate.
Borhanci-ul e acolo unde zici, capat 31, mi s-a parut dezastruos, drumul e adecvat doar pentru jeep-uri altfel iti rupi masina-n doua, iar constructiile sunt super inghesuite.
Am fost super reticenta de Apahida, sotzul m-a convins sa dam un ochi, un singur complex am vazut si stupoare: mi-a placut, sunt 12 casute insiruite si un bloc vis-a-vis, e ca o comunitate mica plina de familii tinere cu copii. Mi-a placut ca e sus pe delutz, asfaltul e pana la casa, aerul e curat, iar in 60.000 de euro ai 4 camere (2 bai, 1 dressing, 3 dormitoare, 4 balcoane, 1 garaj, 1 bucatarie, 1 living) si 120 de mp de teren. toate astea sunt nefinisate, la stagiul cum e ar trebui sa mai bagam minim 10.000 de euro. Un avantaj ca drumul pana acolo este f bun si il parcurci in 15-20 de minute. Inca nu ne-am hotarat dar tot punem in balanta, ideea e ca m-am saturat de betoane....visez la un petec de pamant unde sa-mi pun niste flori si sa-mi las copilul in carucior la aer pe teresa in timp ce-mi mestec mancarea in oala.....:)

Mergi la inceput