Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaiasi spune:
Seidana , la noi e prost ca trebuie sa muncim ...o naveta de 50 de km ar fi mult prea mult, timp pierdut in primul rand si cand o sa vina bb ai sa vrei ca in fiecare minut sa fii cu el. Imagineaza-ti cat timp pierzi pe drum la 50 km.
Si la noi mai sunt colorati ...si nu putini...dar cateodata iti e mai frica de romani de-ai nostri , golanasi decat de astia colorati.Eu fiind si mai brunetica de felul meu ma amestec bine cu ei....nici nu vezi diferenta
Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
darisa spune:
seidana, unde stati in cluj?Floresti?Apahida?Borhanci?
nu de alta dar oscilam intre a ne muta la o casuta la 13 km de cluj sau tot in zona unde locuim dar in apart de 4 camere.... si vroiam sa aud parerile tale legate de treaba asta.
mercic!
GORGY spune:
Fetelor, vreau sa va zic ca am facut azi dimi testul de sarcina, si a iesit negativ...nici CM nu-mi vine, dar nici gravi nu sunt....nu stiu ce se intampla cu mine,dar un lucru e clar, am decat o liniuta rosiee si urata!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_b pupam burticile mai fetelor eu cand va aud ce preturi sunt "provincie" , in orice alt oras in afara de jegul asta de capitala pt nasteri mai ca imi vine sa ma urc in masina si sa nasc oriunde numai aici nu. pai nasterea (cezariana) la privat e mult 2500 RON?!? pai in buc e 2500 EURO!!! cel putin. de fapt te duce pe la 3000 euro. si voi va plangeti?!? unde n-ar da Dumnezeu preturile astea si in Bucuresti pt o nastere decenta mami de Annelies (30.06.2005) si 13+ |
Pentru corectitudine:
- pentru asigurati, nastere cu medic angajat ( astia nu au doctorat, sunt incepatori abia au specializarea):
- nastere normala fara epi 2440 lei
- nastere normala cu epidurala: 3140
- nastere prin cezariana 3340
- pentru asigurati cu medic colaborator( astia au experienta):
- nastere naturala fara epi 3590
- nastere naturala cu epi 4290
- nastere prin cezariana 4890
pentru neasigurati tarifele sunt minunate
- nastere cu medic angajat
- nastere normala fara epi 5540
- nastere normala cu epidurala 6240
- nastere prin cezariana 5990
- nastere medic colaborator
- nastere normala fara epi 6690
- nastere normala cu epidurala 7390
- nastere prin cezariana 7540
Vreau sa spun doar ca multe clinici private nu au medici angajati ci doar colaboratori si nu au contracte cu casa de asigurari. Probabil din acest motiv aveti tarife atat de mari
Multumesc pentru modificarea din listuta
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 9+
ionelamaria spune:
Moama.... pana am scris eu ati scri 4 pagini
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 9+
seidana spune:
citat din mesajul lui darisa seidana, unde stati in cluj?Floresti?Apahida?Borhanci? nu de alta dar oscilam intre a ne muta la o casuta la 13 km de cluj sau tot in zona unde locuim dar in apart de 4 camere.... si vroiam sa aud parerile tale legate de treaba asta. mercic! |
eu stau in FLoresti... In cluj nu ar vrea al meu sa se mute..( am stat vreo 5 ani), problema e locul de parcare aglomeratia si vecinii .. am stat 2 ani in Manastur si 3 in Gherogheni..aceleasi pb peste tot, Problema mea cu Florestiul e ca ne-am mutat intr-o zona in care s-a construit mult, cand am cumparat noi in 2007, erau 3 blocuri in zona, acum... stau la parter si nu am lumina, si norocul meu e ca am nimerit intr-un bloc cu oameni redusi .. cand vad in alte scari cum ies impreuna fac curat , joaca badminton, stau la povesti si rad imi e f ciuda.. La noi cand se face curat pe scara suntem noi si inca maxim 2 familii din 12,,, In rest ce sa zic.. am pus eu ochii pe niste ap frumoase mai demult, in floresti insa unul cu 3 cam e 65000 E, acum probabil e mai ieftin... as alege o zona aerisita ( desi nu poti stii ce va fi in viitor)
In apahida nu m-as muta nici batuta si de Borhanci nu stiu nici macar unde e, cred ca in continuarea liniei 31?
Eu daca as avea acum bani nu as da Florestiul insa mi-as cumpara un teren si mi-as face o casuta, am vrut la un mom dat Terra dar nu te poti apropia...
Unde la 13 km de CLuj?
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
citat din mesajul lui GORGY Fetelor, vreau sa va zic ca am facut azi dimi testul de sarcina, si a iesit negativ...nici CM nu-mi vine, dar nici gravi nu sunt....nu stiu ce se intampla cu mine,dar un lucru e clar, am decat o liniuta rosiee si urata! Georgi |
Gorgy.. imi pare rau, dar ai sa vezi ca ramai in curand.. oricum voi prestati pana cand vine CM.. nu se stie niciodata
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
racheel spune:
citat din mesajul lui loredanar fetelor nu va pot spune cat sunt de fericita !! ne-au anuntat de la banca ca am trecut de prima faza de aprobare a creditului pentru apartament prin programul prima casa!!! Lori 18+ |
FELICITARI
loredanar si pe noi ne-au anuntat ca ne-au aprobat creditul
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
FELICITARI loredanar si pe noi ne-au anuntat ca ne-au aprobat creditul Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
felicitari !!!!!! sa fie intr-un ceas bun si pentru voi !
Lori 18+