Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu zic ca indiferent de cat de mica e casa, e mai costisitoare decat apartamentul. In primul rand transportul e mai scump. In cele mai multe cazuri n-ai transp. public pana in zona de case, asta inseamna cel putin o masina (daca ai program similar cu sotul) dupa ce merge si puiu la gradi trebe 2 masini +combustibil. Apoi apar reparatiile. Sa zicem ca vor fi minore daca casa e bine facuta, dar va trebui la un mom dat refacuta fatada (nu va faceti vise ca rezista prea mult intacta, mai ales cu polistirenul asta care se degradeaza), mai ceva la acoperis, un burlan un jgheab, macar desfundate. Apoi gardul, aleea gradina, mai trebe un ingrasamant, un antifungic etc etc. Oricat ar fi de mici, interventiile sunt clar mai multe decat la un apartament. De aici concluzia mea ca inca nu ne permitem casa, oricat de mica ar fi. Si nu vreau sa ma leg la cap cu credite cand n-o sa-mi permit si cheltuielile.

bujo mami de Filip si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creola

Buna fetelor,
vreau si eu in grupul vostru de.Ma cheama Dana,sunt si eu in 15 saptamani si o zi,sunt si eu in al noualea cer de fericire,va citesc si eu de ceva vreme insa doar acum mi-am facut curaj deoarece am avut ceva probleme,sangerari la inceputuri dar cu tratament,odihna si optimism am trecut cu bine de primul trimestru.Eu voi fi mamica pentru a doua oara,mai am o fetita care peste 2 saptamani implineste 6 anisori.La 14 saptamani am fost la control bebelusa avea 7,59cm si 90 g.,fetita.In privinta sexului am ramas un pic dezamagita deoarece eu imi doream baietel dar stim cu toate ca sanatatea e cea mai importanta,asa ca ma voi bucura poate de nepotei.
V a dau si eu datele mele :UM 15 12 2010,DPN 21 septembrie,eu sunt un rac nascut in 1975
si o zi frumoasa !

Creola bine ai venit si multa sanatate in continuare....
Ce ma bucur cand mai vad pe cineva din CLuj deja suntem 4 ..
Nu ne zici racusor data nasterii iunie sau iulie?
Cum o cheama pe fetita ta si din ce data e nascuta...

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Dana bine ai venit printre noi, felicitari pentru putica, sarcina usoara si nastere cu bine la termen !

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Gata , trecut si eu la agenda!

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Creola , bine ai venit ! sarcina usoara!

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Bine ai venit Dana. Sracina frumoasa si o bebita sanatoasa

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dana welcome. Oricum, iesencele crek sunt cele mai multe.

bujo mami de Filip si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Seidana multumesc ,asemenea va doresc si eu voua!
Sunt un racusor din 15 iulie 1975 ,iar pe printesa mea o cheama Maria-Sarah ,13 aprilie 2005.pentru ca te ocupi de listuta

Loredanar iti multumesc si tie ,da Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen ,tot si sa nu mai avem parte de vesti triste.Eu inca mai sper sa-i creasca ceva dar sansele sunt mici ,dr.mi-a zis ca 90 la suta e fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Creola si eu imi doresc un baietel insa m-am obisnuit cu gandul ca poate fi in aceeasi masura fetita. :) mi-am domolit chiar mult preferintele, acum in imaginatia mea este un bebelus unisex. :))))) cred ca o sa fiu surprinsa orice raspuns as primi privind sexul. :)

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Creola si eu imi doresc un baietel insa m-am obisnuit cu gandul ca poate fi in aceeasi masura fetita. :) mi-am domolit chiar mult preferintele, acum in imaginatia mea este un bebelus unisex. :))))) cred ca o sa fiu surprinsa orice raspuns as primi privind sexul. :)

Lori 18+

imi zicea o prietena , ca , indiferent ce imi doresc.. cand iti zice dr ce este asa de tare te bucuri ca parca asta ti-ai fi dorit toata viata...

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput