Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
Creola spune:
Oanaiasi
Ancaroro va multumesc si voua pentru primirea
bujo
calduroasa pe care mi-o faceti !
Eu trebuie sa ies sa-mi scot fetita de la gradi ,intru deseara sa va mai salut si sa vad cate pagine ati mai scris ,caci aveti spor nu gluma....ceea ce ma bucura !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creola Seidana multumesc ,asemenea va doresc si eu voua! Sunt un racusor din 15 iulie 1975 ,iar pe printesa mea o cheama Maria-Sarah ,13 aprilie 2005.pentru ca te ocupi de listuta |
Creola cu ce dr mergi?
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
oanaiasi spune:
Deci, am coborat jos in bucatarie la masa...si o colega avea varza de post ....doamne cum mirosea... cand m-am infipt ...am uitat sa mai ies din ea. I-am mancat fetii juma din pachetel
Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Deci, am coborat jos in bucatarie la masa...si o colega avea varza de post ....doamne cum mirosea... cand m-am infipt ...am uitat sa mai ies din ea. I-am mancat fetii juma din pachetel Oana 14+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
eu m-am dat la napolitane glazurate si tarta de capsuni ,... si ma mir ca ma fac cat casa...
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
eu m-am dat la napolitane glazurate si tarta de capsuni ,... si ma mir ca ma fac cat casa... 17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Bine ca poti manca ...eu am reflux gastro esofagian ..si de la dulce fac o aciditate ....
Oana 14+
seidana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oanaiasi
Bine ca poti manca ...eu am reflux gastro esofagian ..si de la dulce fac o aciditate .... Oana 14+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
ce as vrea si eu sa imi fie rau de la dulce... dulcele e tigara mea..
caty2585 spune:
Buna dimineata si bun gasit tuturor viitoarelor mamici.Tin sa va urez sarcina usoara si puiuti sanatosi si la termen
Mai aveti loc aici pentru o burtica?Desi am UM 14/11/12010/red]si [red]DNP 21/08/2011,nu cred ca am sa nasc exact pe 21.08....am eu un feeling...deci ma intrebam daca ma primiti si pe mine in clubul vostru
Ma numesc Catalina,am 25 de ani si sunt din Iasi.Sunt la prima sarcina si pana acum am avut o sarcina excelenta,foarte usoara,fara greturi,varsaturi sau alte probleme.
Va urez o zi linistita si plina de soare
Fericita 19+ cu
seidana spune:
citat din mesajul lui caty2585 Buna dimineata si bun gasit tuturor viitoarelor mamici.Tin sa va urez sarcina usoara si puiuti sanatosi si la termen Mai aveti loc aici pentru o burtica?Desi am UM 14/11/12010/red]si [red]DNP 21/08/2011,nu cred ca am sa nasc exact pe 21.08....am eu un feeling...deci ma intrebam daca ma primiti si pe mine in clubul vostru Ma numesc Catalina,am 25 de ani si sunt din Iasi.Sunt la prima sarcina si pana acum am avut o sarcina excelenta,foarte usoara,fara greturi,varsaturi sau alte probleme. Va urez o zi linistita si plina de soare Fericita 19+ cu |
Bine ai venit.. sa ai o sarcina la fel de usoara si in continuare..
Ne zici si data nasteriii?
oanaiasi spune:
Mie imi place dulcele de ma innebunesc ...dar cand stiu cat de rau mi se face dupa ce mananc ....iau o gura si il dau deoparte.
Oana 14+