Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
andr@ spune:
racheel imi pare rau ca au revenit greturile, fii tare; eu ma confrunt cu niste arsuri groaznice, oare nu e devreme ptr arsuri? voi ce parere aveti? si ce credeti ca as putea manca/bea sa nu ma mai jagareasca asa?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
17+
camady spune:
Pai anca de asta am zis ca sunt suspecta ca daca ramane acolo............cert este ca sangerarile astea tot de acolo le am.
17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
andreea2011 spune:
Acum am reusit sa va citesc putin din urma.Tot nu am rabdare sunt prea emotionata.
Bun venit noilor fete!
Sarcina usoara!
May in legatuta cu lacrimile ne luam de mana . eu una plang si dc imi arati un deget. din orice.Uneori merg in vizita si ma umfla plansul pe acolo din te miri ce. Ma ascund in baia oamenilor si plang. Apoi imi revin si-s asa fericita.
Tu care ai fost si stresata..,ce sa mai zici.
Eu simt ca totul va fi bine cu sarcina ta si cred asta cu toata fiinta mea nu-ti zic doar din complezenta.Si mai cred ca-ti faci de 3 ori mai multe griji decat ar fi cazul dar e normal si te inteleg , doar eu am ajuns la urgente in constanta noaptea ca ma durea burtica. Era o nimica toata.
18 +
May3 spune:
merci fetelor pentru incurajari
vai racheel, imi pare rau ca ti-au revenit. eu sper sa nu le am toata sarcina...
tare rau imi pare de noi toate cu greturi.
asa-i de rau... ufffff
haideti sa vedeti faza cum sunt doctorii in UK
ma duc ieri la gp (dr de familie adica) ca ma intepa cand faceam pipi si ma gandeam sa nu fie vreo infectie urinara
si am intrebat de rezultatele de trombofilie daca au venit
si ala se uita in pc
si zice, da, everything looks fine for me
eu: as putea sa am si eu rezultatele?
si de aici a inceput balbailaa
ca de fapt nu-s valori trecute
ca nush ce a trimis laboratorul
ca de fapt sunt trecute numele analizelor si in dreptul lor sunt niste semne
ca o sa ma caute ei in vre doua zile ca trebuie sa ia legatura cu laboratorul
deci uite asa suntem tratati pe aici.
prima data lui i se parea ca arata totul bine, nene!!!
13+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
oana_s spune:
May3, prietena mea a nascut in Germ 4 copii, in conditiile in care ea are RH neg si sotul pozitiv..
Sa stii ca in general, sau poate asa a fost la ea habar n-am, medicii afara pe unde locuiti voi, sunt mult mai relaxati decat ai nostri..
Ultima fetita a facut-o la 36 de ani si nici pe departe nu i-a dat atatea teste cate facem noi, nici macar DT sau TT, nici vorba de amnio sau mai stiu eu ce.
Poate o fi mai bine, zic si eu, ca noi prea ne agitam din orice.
Oana si Mara 11.08.2004
Noi
ionelamaria spune:
Dbunny, trebuie sa fiu corecta pana la capat. Nu mi-a cerut nimeni un ban in maternitate la Iasi. Nu am dat 1 leu inainte cuiva. Nu am dat nici in timpul nasterii decat zambete si intrebari. Ce am dat dupa am dat ca multumire. Nimeni nu a intins mana. Nimeni nu mi-a dat de inteles ca asteapta. Au nascut in ziua aceea 27 de femei ( erau pe banda rulanta. Nu stiu ce patise toata lumea) Cu toatele s-au purtat frumos si erau din toate categoriile sociale. Dr neonatolog nu i-am dat decat buna ziua. la cum s-a purtat ... De fapt eu cred ca salututl e o forma de respect pentru tine insati.
Dar e drept ca nu aveau nimic in spital si fara sa cumperi tu... cel mult nu-ti faceau tratamentul ca nu aveau.
Colega mea de salon ( am stat la salon cu 2 paturi) era o tipa de la tara de 18 ani Nu avea nici bani de tampoane.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 9+
May3 spune:
nu-i chiar asa, Oana.
aici daca n-ai 3 sarcini pierdute esti tratat cu cea mai mare superficialitate pozibila, chiar daca ai probleme.
la ei totul se bazeaza pe natura.
pai de ce pisicii mamii lor s-au mai facut doctori si de ce mai sunt cabinete prin tara asta.
la orice te duci, ca pici din picioare, ca iti curge ceva de jos, la ei se numeste BUG, adica e un virus si te trimite acasa ca sa iti treaca.
m-am dus la urgente cu hemoragie si stii ce-mi zicea ginecoloaga?
ca mai bine ma duc acasa, ca-i mai confortabil in patul meu si astept acolo in intimitatea caminului meu sa pierd copilull sau nu.
cum mai???
in orice alta tara te interneaza.
nu numai in Ro.
in Germania ca ai zis de ea, am aflat ca in situatia asta te interneaza, te baga pe heparina si pe progesteron intr-o forma sau alta.
nu, pe mine m-au trimis acasa.
13+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
ionelamaria spune:
Ce de gravidute noi!!! se mareste lista
Bun venit fetelor! sarcina usoara si bebei sanatosi , mancaciosi, dormiciosi si necoliciosi
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 9+