Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
ancaroro spune:
Fetelor, ce de capitolee. Odiseea de iulie-august are 36 de capitole, cea de mai-iunie 18.
12+
Bijuteriile mele
flopishtica spune:
Bun venit noilor gravidute. Fetlor cu burticile mai maricele, pe la cate saptamani l-ati simtit prima oara pe bebe?
Sunt convinsa ca sunt paranoia, si ca am pareri pentru ca e mult prea devreme la 13 saptamani sa simt ceva, insa am niste impresii...
13+
inutsa spune:
caty, creola, mikka bine ati venit! Sarcini usoare si la termen! Ce fain ca ni se mareste grupul de burtici
caty esti nascuta chiar de Craciun! Ce tare! Eu sunt "mai mare" decat tine cu fix 3 sapt. Sa stii ca eu as spune ca fetele sunt lenese, a mea nu mai voia sa iasa din burta, depasisem termenul si ea nimic.
loredana felicitari pt aprobare!!!! Doar 38 mii eur?! Zau ca e ieftin! Vazusem niste preturi f piperate in anunturi. Ni s-a propus si noua un apart in Centru cu 35000, si eram gata sa il luam, nu mai zic ca imi si imaginam cum o sa il renovez, dar avea o chichita, un litigiu si puteam astepta mult si bine pana am fi putut sa il stapanim de-adevaratelea. Si apoi am zis ca e mai bine asa, ca si asa o sa plecam curand, ne-am fi legat la cap cu apart
rachel felicitari si voua pt casuta!
ionela hai ca esti tare! Bine i-ai intors-o nesimtitei de Postudor. I-am zis si eu cate ceva, dar nu chiar asa. E o incompetenta, oricum, nu imi schimb parerea despre ea. Si de o fi sa dau iar peste ea-ca 90% nasc la Cuza Voda-sa incerce sa imi spuna ceva ca o fi ea dusa, dar nici eu nu-s usa de biserica
de si14+
oana_s spune:
May3, inseamna ca la ea chiar nu au fost probleme...ce sa zic.
Imi pare rau ca ca ai asa probleme, n-am vrut sa-ti minimalizez supararea, sunt convinsa ca ti-e greu.
Oana si Mara 11.08.2004
Noi
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica Bun venit noilor gravidute. Fetlor cu burticile mai maricele, pe la cate saptamani l-ati simtit prima oara pe bebe? Sunt convinsa ca sunt paranoia, si ca am pareri pentru ca e mult prea devreme la 13 saptamani sa simt ceva, insa am niste impresii... 13+ |
flopy.. e prea devreme cica bebe se simte intre 18 si 20 S, eu l-am simtit la 16 s, insa eu sunt o paranoica nascuta, analizaz tot si interpretz tot..
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
GORGY spune:
Pupicei fetelor, plec acasa ca am o durere de cap de simt ca-mi explodeaza. vorbim maine,
oanab04 spune:
Bun venit noilor burtici!
Creola nu fi suparata ca ne este baietel, fetita ta cu siguranta va fii foarte apropiata de sora ei.
Mikka tu esti nascuta in aceiasi zi cu mine, si avem doar 2 zile diferenta la sarcina
pt Seidana, multumesc pt carucior.
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
14s+
racheel spune:
seidana, nu esti paranoica. Eu la 16 saptamani am simtit-o pe bebelina ca un fluturas.Iar sammbata cand am facut 17 saptamani am simtit-o de-a binelea.I-am luat mana sotului si i-am pus-o pe burtica.A simtit-o si el.Ceea ce simt eu acum sunt lovituri.Simt in ce parte a burticii este.
Ce voinica este
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
May3 spune:
oana, stai linistita, nu m-am suparat.
sunt suparata pe idiotii astia de pe aici
13+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
racheel spune:
offfffff fetelor am si matele din mine.Bine ca mi-a mai trecut greata.Nu stiu daca v-am spus ca nu pot sa mananc niciun fruct crud ci doar compot.Azi am mancat un strugure si de aici si greturile si apoi am .
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!