Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

seidana, nu esti paranoica. Eu la 16 saptamani am simtit-o pe bebelina ca un fluturas.Iar sammbata cand am facut 17 saptamani am simtit-o de-a binelea.I-am luat mana sotului si i-am pus-o pe burtica.A simtit-o si el.Ceea ce simt eu acum sunt lovituri.Simt in ce parte a burticii este.
Ce voinica este

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Eu nu l-am simtit in afar burticii.. cum pun mana pe burtica cum se linisteste.. insa sigur il simt, cu precadere cand stau pe scaun.. probabil il strang..inainte il simtim doar in stanga , acum il simt peste tot... m-a invadat

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu o simt cand stau linistita in pat

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

buna seara la toate gravidutzele,

desi scriu mai rar va citesc tot timpul.Eu vineri(pe 8)sunt programata la cerclaj la spitalul cel nou ..la sanador.Il fac profilactic,sa nu mai trec prin ce am mai trecut in urma cu 7 ani.sangerari nu am mai avut deloc, insa de 2 zile am un finut proaspat nascut.azi am alergat toata ziua sa ii cumpar cele necesare scoaterii din spital, l-am vizitat, s-a nascut la 2900g si 49 cm...e micutz, si am stat cu el in brate sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea.de ieri sunt in 15 saptamani si tot ieri la echo dr Herghelegiu a zis ca 99 % sunt mama de putza:)
avand in vedere ca mai am fata...mi-ar prinde bine pereche.

in rest...ma ia somnul din picioare.ma bucur ca trece timpul si avansam insa, uitandu-ma la finul cel nou,,..imi dau seama ca greul si ingrijorarea nu se termina la 9 luni,de-abia de-acolo incepe greul,sunt atat de mici si neajutorati,brrr,sa ne dea dzeu putere sa ii facem mari.

Irinush4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

irinush, felicitari pentru putza

dar...de ce faci cerclaj?ai colul deschis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Felicitari irinus pt putulica....Punem caruciorul?

Eu fac cap nou.. am emotii pt dr si tre sa imi ocup vremea cu ceva

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

CASUTA NOUA 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanab04

Bun venit noilor burtici!
Creola nu fi suparata ca ne este baietel, fetita ta cu siguranta va fii foarte apropiata de sora ei.
Mikka tu esti nascuta in aceiasi zi cu mine, si avem doar 2 zile diferenta la sarcina
pt Seidana, multumesc pt carucior.

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
14s+

Ce coincidenta!
Vad ca tu esti din Constanta, eu acolo am facut facultatea si tot acolo mi-am cunoscut sotul . Iubesc orasul asta

14+

Mergi la inceput