Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Andreea de o fi roz .. ai parte de codite, de pupaturi si de un maaaammmiiiii lingusitor...

Eu toata viata mi-am dorit fete, insa baiatul il doresc cu subinteles.. insa de e fetita nu ne lasam pana nu iese subintelesul din context data viitoare

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci seidana, anca

eu am deschis subiect separat sa ma plang acolo cu altele in situatia mea, dar daca nu a scris nimeni ma plng aici la voi.

incerc si eu sa gandesc pozitiv, toata lumea imi zice, al meu saracu nu mai stie ce sa-mi faca.
ieri plangeam in hohote, mai varsam un pic, iar plangeam.
nu ma intrebati de ce, ca nu s-a schimbat nimic ieri seara, adica n-am aflat ceva nou sau ceva, pur si simplu am picat in butoi...

mi-e frica sa ma imgainez cu bebe...
stiu, sunt pesimista rau azi.
si imi promisesem ca gandesc mai optimist...
nici macar cioco nu pot manca fiindca imi vars instant matele de la orice e dulce.

stiu ca asa se zice cu al doilea trimestru, dar la mine parca greturile se inrautatesc...
e si vreamea asta urata.
of.

andreea, succes :)

13+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Oana, e obligatia angajatorului sa anunte medicul de medicina muncii, dupa ce ai anuntat tu in scris. Adica firma e obligata sa aiba contract cu un medic de medicina muncii, pe care il plateste, si care trebuie sa iti faca hartiile astea. Acuma, poate de la firma te trimite pe tine la medicul de medicina muncii, ca n-au ei chef. E totuna, important e sa-ti dea medicul de med. mun. hartiile, sunt ceva formulare standard, care se trimit si la ITM (sau de lene tot pe tine o sa te trimita cu ele), si o sa le duci si tu la medicul de familie. Pe baza lor primesti hartia de concediu de risc, care o depui la lucru. (ori de cate ori trebuie, ca poate iti da pe cate 30 de zile)

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

fetele.. mor de dragu lu asta micu .. ascult radio si era o piesa rapida.. si ma bataiam pe scaun.. cred ca am zapacit copilul ca ma "'gadila ''incoltinuu , ce mama denaturata is nu il las sa doarma

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

May si la mine in prospect la arefam scrie ca se iau numai in primul trimestru iar mie dr mi-a zis sa le iau in continuare.Nu comentez si execut tinand cont de sangerarile pe care le-am avut ............si faptul ca placenta mi-a zis ca-mi acopera integral colul uterin ( deci sunt suspecta de placenta praevia).
Daca citesti toate prospectele, in toate gasesti ceva de care sa-ti fie frica.

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

aha, multumesc mult Anca, asa suna mai "uman", prefer sa fac eu jde drumuri, decat sa astept angajatorul :)

May3, te inteleg atat de bine, e ingrozitor sa ai greturi...sa mai ai si problema cu hematomul parca nici nu simti fericirea aia.
Mai ai totusi doar putin putin, fata de cat a fost, cred ca in max 2 saptamani te pui pe picioare si abia pe urma o sa simti starea aia misto de burtoasa fericita . Cel putin la fie-mea asa am fost eu...dupa ce "a miscat", s-au potolit si starile mele proaste

Iar daca tu esti batrana la 34 de ani, io la 37 ar trebui sa-mi iau vena longitudinal

Seidana, bafta

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

vad ca sunteti multe care mergeti la control azi, bafta la toate si sa veniti numai cu vesti bune; o asteptam si pe camady; eu maine merg la control, imi e asa dor de bb meu, avem 3 sapt sa-l vedem; azi am schimbat si semnatura

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

17+

Mergi la inceput

May, asa e in sarcina. De la hormoni. Acu razi, acu plangi, acu ti-e foame, acu ti-e pofta, acu ti-e rau, acu faci pipi.
trebuie sa te poti imagina cu burtica mare, cu bebe in brate.
http://www.makemebabies.com/, sa va distrati putin

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Andreea, Seidana, bafta fetelor sa vedeti exact ce va doriti

May, stiu ca sunt ingrozitoare greturile.Eu ieri si azi am crezut ca mor...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

May si la mine in prospect la arefam scrie ca se iau numai in primul trimestru iar mie dr mi-a zis sa le iau in continuare.Nu comentez si execut tinand cont de sangerarile pe care le-am avut ............si faptul ca placenta mi-a zis ca-mi acopera integral colul uterin ( deci sunt suspecta de placenta praevia).
Daca citesti toate prospectele, in toate gasesti ceva de care sa-ti fie frica.

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Camady, diagnosticul de placenta praevia se pune doar de la 28-30 de saptamani. Pana atunci are vreme sa se ridice. Doar ca e nevoie de liniste, odihna multa, relaxare si optimism.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput