Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
ancaroro spune:
Medicul de medicina muncii, anuntat de angajator, si in colaborare cu acesta, trebuie sa intocmeasca un raport de risc, si acolo la concluzii trebuie sa apara ca recomandare: risc maternal
12+
Bijuteriile mele
seidana spune:
May.. ma enervezi.. cum adik acaparezi subiectul.. ia treci la spovedit cu tott da tott ce te doare.. noi stam si te ascultam, daca ne pricepem incercam sa zicem ceva...
Toti suntem pacatosi, insa D-zeu e mare si are grija de noi toti... stie el de ce trecem prin toate..
Insa tu ai datoria pt minunea din burtica sa fii vesela OPTIMISTA , si vei vedea ce bine va fi...
Se zice ca : cand iti doresti ceva tot Universul comtempla la realizarea dorintei tale... deci tu crezi cu tarie ca va fi bine, si asa va fi... Se zice ca trebuie sa te imaginezi cu bebe in brate, sa te gandesti la el, sa vezi totul in roz si dorinta e pe jumatate implinita
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
andreea2011 spune:
Buna ziua fetelor!
Azi ma duc la eco si sper sa vad o puta .la 6 jumate am programare. Disera pe la 9 o sa va cer caricior albastru.
18 +
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea2011 Buna ziua fetelor! Azi ma duc la eco si sper sa vad o puta .la 6 jumate am programare. Disera pe la 9 o sa va cer caricior albastru. 18 + |
andreea tinem pumnii cum nu ... sa mi-i tii si tu mie sa vad acelasi carucior, numai ca pe la 21
ancaroro spune:
May, poate ca azi tii mancarea .
Ar trebui sa te simti deja mai bine, in 2-3 saptamani maxim sa nu mai simti nimik. Ai intrat in trim 2, care e cel mai frumos si lejer. Bucura-te de el, e cea mai frumoasa perioada din sarcina.
34 de ani nici nu e asa mult. Conteaza cum te simti tu. Mie nu-mi vine sa cred ca fac 29 peste o saptamana, ma simt de 20. Bine, ca o baba de 20
12+
Bijuteriile mele
andreea2011 spune:
Esti ceea ce gandesti.
Subscriu cu Seidana.
Sa vedeti ce roz va fi carutul meu.
Ahh ce emotii am. nici nu ma gandeam.
18 +
oana_s spune:
Multumesc, seidana si ancaroro
Adica angajatorul trebe sa anunte medicul de familieee?
Ancaroro, te rog, explca-mi inca o data, ca am neuronul zabauc.
Eu ma gandeam ca gine zice ce si cum si ma trimite la medicul de familie/medicina muncii (dupa caz) ca sa confirme.
Dar ca angajatorul sa anunte medicul...imi vine sa rad daca nu pot sa plang, adica asta nu s-ar intampla in vecii vecilor...
Dar poate am inteles gresit, adica sper
Oana si Mara 11.08.2004
Noi
ancaroro spune:
Seidana, toate tinem pumnii. si daca se vede, si daca nu, eu sper sa fie baiat.
Cu dorintele, mai este o chestie: ai grija ce-ti doresti, ca se poate indeplini.
12+
Bijuteriile mele
GORGY spune:
citat din mesajul lui andreea2011 Buna ziua fetelor! Azi ma duc la eco si sper sa vad o puta .la 6 jumate am programare. Disera pe la 9 o sa va cer caricior albastru. 18 + |
Andreea, Seidana, va asteptam cu vesti de la dr, sper sa vedeti sexul cum va doriti voi...cu puta cu pasa... cu vreti voi, numa' bine sa fiti!
seidana spune:
citat din mesajul lui ancaroro Seidana, toate tinem pumnii. si daca se vede, si daca nu, eu sper sa fie baiat. Cu dorintele, mai este o chestie: ai grija ce-ti doresti, ca se poate indeplini. 12+ Bijuteriile mele |
da... se poate implini...
Am emotii pt diseara pt ca schimb medicul... nici nu stiu cum arata , nici nu stiu ce sa ii zic mai intai