Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Mie imi place dulcele de ma innebunesc ...dar cand stiu cat de rau mi se face dupa ce mananc ....iau o gura si il dau deoparte. Oana 14+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
lasa oana in tot raul un bine.... nu cladesti...
Eu am pus apropae 7 kg.. ei mai vrei dulce?
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
oanaiasi spune:
Uelcam Catalina! Inca o iesanca in club
la ce medic mergi?
Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
caty2585 spune:
Seidana,multumesc de primire si tie iti urez asemenea,sarcina usoara si nastere usoara si la termen. DNP 21/08/2011
Fericita 19+ cu
oanaiasi spune:
Caty ,acum am vazut ca esti plecata in UK.
Seidana , kilograme o sa vreau si eu ...da mai spre sfarsit ...am pb cu coloana ...
Oana 14+
seidana spune:
citat din mesajul lui caty2585 Seidana,multumesc de primire si tie iti urez asemenea,sarcina usoara si nastere usoara si la termen. DNP 21/08/2011 Fericita 19+ cu |
caty .. data nasterii.. sa stim cand iti cantam si dai tort
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
caty2585 spune:
Oana bine te-am gasit
Eu am sa nasc aici in Uk ,iar aici se naste cu moasa.Medicul intervine in caz de complicatii
Vad ca iti place dulcele.Eu mancam dulce inainte sa raman gravida,dar de cand am ramas nu suport nimic dulceMananc multe fructe, ceea ce nu prea mancam inainte
Seidana daca te refereai la data de nastere a mea,ma scuzi ca am inetels gresit 25/12/1985
toate burtoasele
Fericita 19+ cu
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui caty2585 Oana bine te-am gasit Eu am sa nasc aici in Uk ,iar aici se naste cu moasa.Medicul intervine in caz de complicatii Vad ca iti place dulcele.Eu mancam dulce inainte sa raman gravida,dar de cand am ramas nu suport nimic dulceMananc multe fructe, ceea ce nu prea mancam inainte Seidana daca te refereai la data de nastere a mea,ma scuzi ca am inetels gresit 25/12/1985 toate burtoasele Fericita 19+ cu |
Bai fetelor , da voi sunteti suparator de tinere...ma enervati!
Oana 14+
loredanar spune:
caty2585 bine ai venit printre noi ! sarcina usoara si nastere cu bine la termen! esti burtica cea mai mare dintre noi. :))
Lori 18+
caty2585 spune:
Lore,multuimesc asemenea iti urez,sarcina usoara si bebe sanatos si la termenDa,desi sunt cea mai mare(duminica facem 20 sapt...ajungem la jumatate) ,sper sa nasc la termen si nu mult dupacaci daca e baietel...sunt mai lenesi de obicei,dar...aflam maine exact daca e fetita sau baietel
Fericita 19+ cu
Dbunny spune:
Bun venit caty si creola, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Felicitari pt credit Loredana, bun venit in randul 'ipotecatelor'.
Am citit ce-a descris ionela la o maternitate din Iasi, si ma intreb, daca nu bai banu cum nasti? cine chiar nu are, ce face? cred ca e mai usor sa nsti acasa in cazul asta
Eu de nascut o sa nasc la stat. Cu cine? cu cine o fi de servici in ziua respectiva. Epidurala e gratis, asistentele sunt asa s-asa, nu-ti umbla mult in fund,(primii centimetrii de dilatatie tre' sa-i suferi oricum) dar nu te lasa uitata de Dumnezeu. Cel mai bine e sa mergi pregatita psihic de-acasa ca mergi sa nasti nu mergi la bal. Poate avem noroc sa nu doara primii cm de dilatatie, poate dupa cateva ore de chin tot la cezariana ajungi...numai Dzeu stie ce si cum. Si cel mai bine e sa mergi de'acasa cu clisma facuta, pasarica barberita, prosopelul si halatul tau.
de jade ce mai stim ?
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...