Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oanaiasi la 25 de ani zic eu e o varsta numai buna de facut copii daca reusesti sa ramai insarcinata atunci cand iti propui. mie intr-un fel imi pare rau ca nu ne-am apucat mai devreme de "treaba". :)

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor dar de athosik mai stie cineva ceva?

Nici de jade nu mai stim, a anuntat ca nu o sa intre f des.. da totusi macar intra sa stim cum esti..

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna, fetelor!
Ma primiti si pe mine alaturi de voi? Eu va citesc de la inceput, nu am indraznit insa niciodata pana acum sa scriu un mesaj. Nu este prima sarcina, am pierdut una anul trecut, in vara - de fapt a fost o sarcina fara embrion insa experienta a fost destul de traumatizanta...
Sarcina aceasta, cel putin pana in prezent, este ok. Cu toate acestea, eu sunt extrem de stresata si intru in panica la fiecare durere, cat de mica ar fi. Datele mele sunt: UM: 18.12.2010, DPN: 24.09.2011. Data nasterii: 04.06.1979.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

oanaiasi la 25 de ani zic eu e o varsta numai buna de facut copii daca reusesti sa ramai insarcinata atunci cand iti propui. mie intr-un fel imi pare rau ca nu ne-am apucat mai devreme de "treaba". :)

Lori 18+

da , numa ca eu am 30

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:

Lori 18+

da , numa ca eu am 30

Oana 14+

vai mai... si te pregatesti de pensie ? sa fim sanatoase ca tanare si frumoase suntem.. Adriana iliescu a nascut la 65.. asa ca sa nu ne plangem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Oana,seidana are dreptate...niciodata nu e prea tarziu

Fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

caty si bebelusul tau a ascuns pana acum puta? sau nu ai vrut sa stii tu daca e fetita sau baiat?

Lori 18+

Mergi la inceput

Citat:

caty si bebelusul tau a ascuns pana acum puta? sau nu ai vrut sa stii tu daca e fetita sau baiat?

Lori 18+

mai dar la cate ne place putza ... mai toate am vrut baieti, pabna acum e 5 -4 pt fete.. vedem eu azi, caty maine.. si asteptam asteptam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Pai eu la 64 de ani o sa fiu batrana, senila si cu pampers...ce aveti ?! ati innebunit?

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bun venit fetelor noi, bebei sanatosi si la termen mie aseara sotul mi-a facut clatite nu ma mai putea opri, si eu daca nu le mananc fierbinti nu mai mananc; mamaaaaa ce bune au fost

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput