Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

neatza!
Acum vin la apel....

Lalooooo - unde te-au calcat hotzii? la ferma? sau casa? ca tu acum boieroaicaaaa, nici nu stiu la care domeniu te referi!!!! Naspa oricum momentul...

deci, avem pesti!!!! Mare bataie de cap, am luat acvariu si am aflat ca are nevoie de o gramada de acareturi... incalzitor, filtru, nisip, verdeatza, haleala... hoho frateeee!!!!

Cand eu inca cumparam in magazin toate astea Diana m tragea de mana, ca a vazut acolo niste mingi (jucarii) pentru pisici... cica sa-i cumpar si ei o jucarie cand o sa avem pisicaaa... Bai fataaa, alooo garaaa, stai ca inca nu m-am lamurit cu un animal si tu incepi cu urmatorul? da nu sant prea multe?
Am fost si i-am confiscat bonet pe pestele Diana, l-am adus acasa, a venit sotzul ei si ne-a instalat agregatu' ca si la asta Dom'le e cu schepsis... trebe facultate.
Deci avem acvariu nene, care trebuie mutat in alt colt, sa caut un dulap special pentru astaaa Sta Diana numai calare in capul pestelul, il deseneaza, vorbeste cu el...
AAAA si i-am luat azi niste "prieteni" pestelui, adica a luat "Bonul" ca eu numai platesc
Acum nu ne mai lasam de munca sa stam acasa cu pestele, ca a realizat Diana ca ne trebuie bani! ma luase ca vrea oja, neagraaa, ca asa a vazut ea la una pe strada, zic pai bani de unde? n-ai vrut peste? nu ti-am laut acvariu, am dat o carutza de bani! gata, s-a terminat!
Asa ca azi dimineatza imi intindea hainele sa plec! Unde? La munca! dupa bani!!!! Mai in gluma mai in serios, dar stau si ma gandec ce ma asteaptaaaa pe la 12 ani, (la 18 nu vreau sa stiu) daca acum la 4 ma trimite la munca!!!! Bine, acum comenteaza atat de haios, ca inca n-a intzeles fenomenul ea pana la urma si ne prapadim de ras de ea?
Gen
-tati, da azi cati bani ai muncit?
-poti sa ma iei cu tine sa fac niste bani?

aa sa zic de doctor
na avem tratament cu antiinflamator, apa de mare si picaturi betabioptal. joi ia la control, insa mergem pe ideea sa o facem cat mai bine, si dupa Paste mergem la Bucuresti la grigore Alexandrescu, sa ne operam. Nu mai putem lasa asa, caci mucii verzi si grosi care ii face din cauza vegetatziei nu se vor sfarsi, iar racind din 2 in 2 saptamani sta mereu inflamata in urechi si nas...are otita. Nu mai are voie nici sa sufle nasul tare, caci atunci intra mucii exact unde nu trebuie (trompa lui Eustache) si asta ii afecteaza auzul...
Oricum are inflamat si nasul si ambele urechi, e tot rosh si urat. Si nu prea imi da sperantze ca o sa scap nici pe caldura cea mare de muci, pentru ca la orice vant in tranpiratzie va duce la muci si muci si multi muci, grosi si verzi si...tratamente, medicamente...
asta este...

pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Of offff

ce ne facem fetelor in tara asta de hoti?
si la cfr se fura periodic cablurile ... se pune in pericol viata oamenilor, sunt atat de inconstienti....

Ma cuprinde o disperare fara margini cand constat cata rautate e in jur.... Oricat as zice eu ca nu am de'a face, ca nu ma intereseaza ...iata ca ajungi sa fii afectat mai mult sau mai putin direct...si nu poti sa treci chiar fara sa-ti pese.

Liuda felicitari pentru noul membru de familie!

Lore eu de Pasti mi-am propus sa fac impreuna cu copiii cadourile pentru apropiati (am cumparat cosulete, cadoutze, lumanarele, felicitari,etc), le punem si le impachetam impreuna si sa vopsim ouale.

In rest, bucatele 'grele': cozonaci, piftie, salate, friptane, etc cad in sarcina bunicilor, Dumnezeu sa le dea sanatate!

Aelita ce faci tu? Mihai se baga la un cozonacit ceva?

pup cucuiete!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Lori, ORL-ist bun iti dau eu nu asta e problema. Noi am fost la audifon, cauta pe net, dna dr.samuila, ffff buna. Am fost cu Maria cand avea vreo 2 ani si face constatnt otite seroase si dureri mari. Ne-a dat tratament si 2 ani de zile n-am avut probleme. Acum au revenit, atunci nu avea polopii. Speram sa fie bine.

Doamneeee Lala, tara lui papura Voda. Sa inteleg ca la casa din oras s-au intamplat evenimentele?!

Mergi la inceput

bei da voi aveti de gand sa va bucataritzi nu shagaaaa... sa va aratatzi talentu', va vine socrul soacra in ospatz sa avetzi mancareeee balamuc!!!!

nu ma pot lauda cu asa ceva...
felul principal va fi OUA ROSH... vopsite cu copilul, ca ea, saraca vrea de vreo 2 saptamani, de cand s-a discutat la gradi despre paste sa le vopseasca, dar cu greu am convins-o sa mai astepte! Am luat vopsea cat pentru 100 de oua, numai sa taca, sa nu ma intrebe de 20 de ori pe ora "gataaaa? acum vopsim? pai santem mai aproape acum de paste decat eram dimineatza"
Deci... sa-i fac damblaua cu ouale, desi nu le prea mancam fierte...
In rest cozonacul cred ca il dobor eu, doar am masinaaaaa, care face ti tati, si framanta in locul meu, ramane doar sa bag umplutura si in tava!
Ce o sa mai fac va fi piftie (fix 2 farfurii, haha mai multa munca, ca nu se prea mananca) siii pooaaaate salata beof,!!!
In rest nu fac nimic, avem carne pentru gratar, facem proaspat, cald cu o salata, cu un piure! O ciorbica ceva, sa ne alintam...

In rest nimic, io miel nu mananc nu fac, sa nu vad.... la noi nu se mananca tocaturile , de nicio culoare, mai ales cele de stau la frigider... reci! Si daca tot nu se mananca - nici nu ma chibui sa zaca acolo!!! Poate un iepuras ceva la cuptor, na!!!
deci la noi in ajun se va dormiii, va asigur, nu se va gati pana la lesinat! caci deja am depasit faza aia cu haleu garla...

Alinuk - saracu' noul membru, sincer aseara cand m-am culcat asta am zis in gura mare "sper sa o gasim maine vie pe Diana (pestele)"
aveam ceva emotzii la cat am plimbat-o eri, casa noua, mancare noua, copil nou!!! cand am auzit ca cica sant sclifositi la parfum, creme, sa nu bag mana cremuita in apaaaa... tare mi-e ca moare asta cu atatea reguli noi! pana si pufu' ala de da miros in casa ii da duretri de cap la peste!!! hahaaaa, realizezi ca mi s-a dat viatza peste cap cu atatea reguli noi!!!!
Diana de dimineatza avea crema mea in frezaaaaa, in breton!!! N-a nimerit obrazul... daca baga mana in acvariu... s-a dus...

Sincer, abia astept sa iasa melcii aia nu sant asa de pretentziosi domle!!!! Diana doarme cu borcanul pentru melci de vreo doo saptamani, are capacu' gaurit de asta iarna (sa aiba viitorii melci aer) tot asteapta sa vina caldura si ploaia sa iasa melcii..... Ala e da, animal de casa extraordinar, mananca o frunza de salata la saptamana, nu tu mizerie, nu tu galagie!!! Si nici nu il deranjeaza parfumul si puful meu din acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Haha, Alinuk, tara asta...
Stai sa-ti spun cum e la altii: pleaca Mark, uin tip care lucreaza la noi ocazional , acasa in UK sambata. Ajunge la Londra dar nu poate sa ia trenul catre Shefield la timp pt ca niste hoti romani au furat cabluri si alte echipamente.Si eu ofuscata sar la gatul lui @da' de unde stii tu ca erau romani?@; cica unul cam crapase electrocutat la locul faptei si avea boul acte la el.

Nu stiu daca stiti cazul ala celebru in Spania cand au furat nioste statuete de bronz, opere celebre de arta - si le-au vandul la fier vachi la kg.

Albinutza, la ferma s-a intamplat minunea.
Pana la ora asta Renel-ul nu a depus nici macar o plangere. Toata cercetarea e pe baza unui denunt facut de mine.

Liudo, iti luasi peste deci!!!!Sa-l cresti sanatoasa!!!

Noi de Pasti nu facem decat un pic de cozonac si miel; oua am cumparat gata vopsite si o sa fac o prajitura de vr4eun fel. Si gata ca doar nu mancam cu 7 guri. Si unii mai nesimtiti si porci pofticiosi ar trebui sa tina regim.

Suna la poarta. Fug. Revin.

Mergi la inceput

deci in dimineatza asta s-au furat pe la Lehliu vreo 2km de cablu de contact

sunteti primele care aflati, nici comunicat de presa nu am apucat sa dau

asa ca spre/dinspre Constanta trenurile circula ... varzaaaaaaaa

as da o lege ceva ...cei care fura sa traiasca cu mainile paralizate
(Doamne iarta-ma ca nu vreau sa judec eu ...mai suntem si in post, imi fac pacat, dar oameni buni.... cum sa furi ma nene 2km de cablu???)

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

liuda aveti grija cu animalutzul, vorbiti cu el ca intra bietul in depresie...si e boala grea

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Neatza!!!!

Daaa Daa Alinukaaaaa, aflai, depresia e boala greeeaaa, mi-e sa nu inceapa sa aberezeee pestele, sa tzipe "viiitriiioool"
Lasa mai ca i-am luat frumos doi prieteni...(scalari cic se numesc, io sant doba in domeniu... daca serios apoi asta o sa intre in depresie de cat sta Diana cu nasul in acvariu, N-ARE OMU' INTIMITATE!!!!

radetzi voi, radetzi dap e munca nene... Noroc ca il avem pe nenea Jiji la casaaa, care vine, regleaza filtre, pompe, chestii trestii, cica apa e prea tulbure, cica pestele s-a ranit la bot in pietre, el scoate pietrele, azi aduce nu stiu ce fel de nisip... e munca frateeee, si eu am acvariu de douj' de kile dap ce fac aia de au cat o cadaaa?
Dimineatza ma duc stresata sa vaz daca a supravietzuit pestele... ca eu n-am incredere incaaa hahaaaa !!!

hai sa va arat
va fac cunostinta cu PESTELE DIANA,
acum are doi prieteni, daca va uitati cu lupa in poza mai vedetzi doi scalari (care au devenit alta sursa de stres... "domle nu mananca, ce o fi?" realizatzi cata grija am io pe cap...
Mai avem de munca, cica scoatem pietre punem nisip... stie nentu Jiji...
deci
pestele Diana

Insa treaba cea mai importanta este altaaaa
tatam suuurrrpriiizaaaaa

covoare date la o parteee, melcii fac sport

aaaa si aici a venit masa melcilor
|Fiecare are frunza lui, daaa!!! daca coboara de pe ea este certat, ca trebuie sa stea la masa cand a zis mama ca mancam! Clar! Dupa ce se satura fac si kk!!! sant spalatzi! ce mai, avem animale domleee! Avem treaba! Am copilul ocupat cu chestia asta cu oreleeee!!!! Deci A INCEPUT SEZONUL!!!

ASTEA FIIND SPUSE, MA BAG INTR-O CAFEAAAA Copilul azi e la gradi, io am plan cat casa... v-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bunaa

ha haaa LIUDA ce m-au distrat pozele voastre!! sunteti cevaaaa....!!!!
auzi si noaptea ce faci cu melcii???
sa stii ca si al meu a venit saptamana trecuta de la gradi cu un ou fiert pe care l-a tot majit cu acoarela vreo 2 zile. il spala, il picata iar
ia te uita, faci coznaci! bravo. la noi o sa faca mama. eu vreau si o bucatica de miel.

ALINUK eu de mult am zis ca la noi in tara numai o lege de genul "ochi pt ochi si dinte pt dinte" ar mai face ordine. si totusi cred ca aceste furturi nu sunt chiar cu autori necunoscuti pt autoritati. sa fim seriosi, dupa atatia ani cam stim cum merg lucrurile!

ALBINUTZZA va tin pumnii sa fiti bine!

eu ma simt binisor.. inca imi e rau dar e ok, suportabil. mananc relativ ok. dar cert e ca burtica cresteee!!!
si copii sunt ok.

vorbiti de meniu de paste.. nu stiu daca v-am mai spus.. noi o sa facem oua rosii, cozonac, salata beof, drob, o fripturica de miel (eu vreau neaparat, nu stiu cum o voi tolera, dar vreau macar sa o miros cand eram om sanatos cam asta mancam de Pasti, friptura de miel, oua si cozonac), o ciorba. dar sa stiti ca facem cate putin din fiecare ca nu ne place sa tinem mancarea nu stiu cate zile...

azi ma duc la dentist ca mi s-a rupt o masea si are un colt care imi face buba la limba...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Liuda sunteti de coma cu melcii! Ce dolofanica e Diana!Imi place si pestele Diana aveti treaba nu gluma.
Hele imi pare bine ca te simti ok.
Lala ce faza nasoala cu furturile astea. Si eu m-am saturat de tara asta de kk-o dar asta e...
Aelita pe unde esti?
Eu sunt fara chef si fara spor...
Nici eu nu fac cine stie ce mancare...oua rosii, o ciorbita, pasca si gratar cu salata cred. Restul sa faca altii
Va las la treaba!

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput