Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Noi ne distram cu ASTA .Lor le place ca pot sa o si tunda la cateva zile.E mare distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza!

hai sa beau o cafea cu voi!

cum credetzi ca am inceput saptamana? Cam la fel ca fiecare luni, de vreo 4 luni incoaceeee!!!! Adica sta copilul acasa infundat rau de muciiii!!!! Io demisionez, ca nu mai pot!
Aseara a fost tot bine, pe la 3 noaptea s-a trezit total infundata, nu putea trage aer pe nas, dar deloc, nici sa expire pe nas... La 3 am baga aspiratorul, care l-a cerut ea, deci era caz nasol sa zica ea ca vrea cu aspiratorul! Am bagat picaturi, alea alea, am mai tras inca de 2 ori pana in sfarsit si-a dat drumul... Apoi o ora i-am suflat nasul din 5 in 5 minute, asa de mult se adunaaaa, grosi si muuulti! Si nici n-am dormit ca oamenii, si m-au apucat toti dracii ca iar o iau de la capat! Nu pot sa cred! Era bine, ca ii curgea nasul asta da, dar am intzeles ca e polipul, insa asteptam sa se faca mai bine, nu mai rau!
Dimineatza eram hotarata sa o duc si asa la gradinitza... numai ca vazand ce robinet are... mi s-a facut mila de ea, ca nu sta nimeni sa o sufle la 5 minute, dar la cat de multi si grosi sant singura nu se descurca, deci, am zis sa nu o chinui, sa o las acasa...
Deci... sant varza, nedormita si suparata! Ca m-am plictisit de situatzia asta, Deja dnoaptea de duminica spre luni incepe sa devina nefasta pentru mine, stiu cum ma culc, nu stiu cum ma trezesdc, e a 4 oara cand ii face "cadouri" duminica spre luni, si ramane acasa....

azi avem programare la ORL si pediatru, deci asta e ultima, imi bag picioarele, ca m-am plictisit, ma duc sa rup pisica in doua, ca eu nu mai pot asa... Si desi mi-a explicat ORL -istul ca asta e cam sorta noastra, orice vant in nas o inflameaza, mucii o sa fie prezentzi oricand (ce afecteaza urechea) io chiar speram sa nu faca asa urat!
Azi ma anuntza ca o doare urechea cand sufla nasul... o placere!

In alta ordine de idei, azi e ziua aia cand ii iau acvariu acasa, ca daca nu stiatzi de 2 saptamani mi-a facut capul toba cu acvariul ala... ca i-a promis ei nenea Jiji ca ii da pestele ei (ea are "pestele ei" ... ca i l-a promis nenso Jiji) Pe peste il cheama DIANA!!! Si de 2 saptamani ne seaca cu acvariu... acum taso n-a scapat, ca asta mica nu s-a lasat pana nu i-a scos ea promisiunea, cu ziua si ora cand se duce sa-i cumpere "acvariu cu bule" (adica cu pompa nene, tot frumos) ... L-a anuntzat si pe nesu Jiji ca azi vine sa o ia pe Diana...
Ziceam sa mai luam niste pesti, dar nu vrea, ca cica o ciupesc pe Diana(pestele) ! A vazut ea...
Si la intrebarea, daca nu se va plictisi pestele singur toata ziua fara prieteni, s-a gandit ea vreo cateva ore, si seara la culcare imi zice
- sa-i zici lu' tata ca renuntz la toate cadourile, nu mai vreau, nu ne mai trebuie bani, asa ca ziua cat sant eu la gradi sa stea el acasa, cu Diana, sa nu se plictiseasca pestele, si cand vin eu de la gradi poate sa se duca la munca!!!!
Dupa lungi negocieri, taso si-a impartzit tura de stat cu pestele cu bona!!! Cica "bine bine, cand nu poti tu o chemi pe Tia sa stea cu pestele"

cam astea e treaba...

Albinutza ce fci? traiesti? zi si mieeeee.... ca si eu vin dupa tineeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neata cu miros de cafea

Liuda ce crezi ca suntem bine?! Are muci nu grav dar ii are, si azi noapte a inceput sa sforaie. Asta dupa ce ieri am stat vreo 3 ore in parc dupa masa, si dim am fost la un party in aer liber! Deci bate vantu prinde mucuasa ca am cercetat si am decis, ne operam, am gasit si medic, treb sa sun sa o programez sa-i faca analize tot si dupa1 mai gata...nu se mai poate. Ma gandesc numa la auzul ei! Si ma trec fiorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

oh

ce mai citesc eu pe la voi

Chiar musai sa va faceti curaj ... daca se pune pb auzului.

si noi pe fuga in valtoare pregatirilor de Pasti, am iesit la firul ierbii in we asta.
A fost frumos, ieri am stat pe afara in curte.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Pai da Albinutzaaaa, ca asta e la noi, eri am fost afara, cu bicicleta, alergat, si nu a fost vant, nu a fost nimic, a fost chiar bineeee, si ea s-a infundat noaptea astaaa!!!!
Ajung sa cred ca si daca ii suflu' eu in nas din greseala, face muci instantaneu!!!! Deci sant constiena, ca asta este urmare a plimbarii de eri, polipul asta e o mare porcarieee, orice vant in nas - muci garlaaaa... si nu ma omoram daca nu ii infunda si urechea (s-a si plans noaptea ca o doare cand suflaaaa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata

si noi suntem muciosi inca de vineri. acum parca s-au mai diminuat cantitativ insa am impresia ca au coborat in jos ca are si o tuse incarcata insa nu e f nasoala in sensul ca tuseste destul de rar. noaptea doarme bine.

eu cu greturile mele insa sunt suportabile, am mancat destul de bine in wk asta, am vazut ca am luat 3 kg ceea ce ma bucura .

pupici, o zi buna.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Neatza fetele!

Ca tot sunt la moda mucii, tusea... si noi in trend. Are Radu ditai gatul umflat, nas infundat si o tuse incarcata de te doare capul. In rest, ca stare e ok, e vesel, e in verva. I-am dus niste foi dupa care trebuie sa faca liniute, bastonase, de scris cu stiloul-pregatire pentru scoala si e maxim incantat, s-a trezit azi dimineata cu gandul la ele si le-a luat in primire.
In week-end am avut si noi trei flori de sarbatorit-sotul, cumnata si soacra. Asa ca am petrecut chipurile.
Hele, bravo pentru kilogramele luate si la mai multe, dar in limita normalului! Horia ce face? E mai bine? Si Filip? E pe trecute varicela, nu?
Liuda, nu pot decat sa va doresc sanatate multa si sa fiti tari, orice decizie trebuie luata. Ce v-a mai zis la control?
Ce mortala e Diana cu pestele, auzi se plictiseste si are nevoie de companie!
Albinutzza, va doresc si voua mult curaj si multa sanatate! Si cand va fi cazul, sa treceti cat mai bine si mai repede posibil peste efectele operatiei! Sa ne zici si noua la cine ai fost, as vrea parca sa-l vada si pe Radu un ORL-ist bun, la noi amigdalele sunt problema!
Aelita, voi ce faceti? Vino si da raportul aici, semneaza condica, la tine daca lipsesti o zi e bai! Haide sa ne zici de voi, de copii, pe unde ati umblat in week-end!
Lore sper ca si tu esti bine si copiii! Cum mai stai cu treaba?
Alinuk, ce bine ca ati iesit din Buc, a fost o vreme superba. Si voi aveti acolo o oaza de liniste si de verdeata! Bravo!
Chiar, apropos de Paste, ce bunatati pregatiti?
Bebebia, ce mai faci, cum mai este Bia, ce mai e la serviciu?

Va pup pe toate!
O zi frumoasa sa aveti! ( in ciuda vremii, ca ploaia si norii nu ne mai slabesc!!!)

Mergi la inceput

Neata!!!
Ce faceti, doamnelor? Va pregatiti de Paste?

Albinutza, Liuda, bafta multa!!!!Daca asa trebuie, atunci dati-i drumul, macar sa scapati. Ca nu-i mare branza de operatie pana la urma...Tin pumnii!!!

Noi aseara am fost la patinoar. Si am vrut sa o las pe Alice cu instructorul si eu sa stau cu Anna pe margine, insa instructorul ne-a dat patine si pt Anna si am urcat toate 3 pe gheata. Era mare circ: Anna cu suzeta in gura, pe p[atine, mergand cracanata si facand ca rata (eu ii spusesem ca mergem ca rata si ea tot zicea "mac, mac").A fost bine pt inceput, deci mai facem.

Aseara ne-au calcat hotii ca doar traim intr-o tara minunata si azxi dimineata a ajuns Alice la gradi si s-a apucat sa povesteasca ea cum a stat toata dimineata cu jurnalistii (aka criminalistii dar ea asa a retinut) si cum erau aia gemeni la palarii (adica aveau caschete la fel), etc.Si a mai spus ca acum n-avem casa si a zis mama ca dormim in gara.Realitatea e ca la casa noastra se fac lucrari la gaze, deci nu vom avea gaze de maine cateva zile, la ferma nu mai e curent ca au furat 1 km sui jumatate de cablu de pe linia de inalta tensiune si eu m-am enervat si am zis ca ne culcam in gara.Nu m-am gandit ca fiica-mea spune la gradi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi crezand educatoarea.

Ma duc sa mai muncesc un pic. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Vai de noi Lala, ce povestesti tu acolo e horror!!! Sa racii copii, bine ca nu inteleg chiar tot acum cand sunt mici, ca si asa traim intr-o lume nebuna! Si ce s-a intamplat, ce v-au luat? Presupun ca destul de multe, daca nu i-a impiedicat nimic! Auzi si ce ghinion si cu ferma, bai frate nu se mai termina odata cu nenorocirile, ce tara de kkt! Mor de ciuda cand vad atata nemernicie si nimicnicie!!!!
Oricum, Alice ca de obicei super atre cu relatarile ei!
Bine ca macar v-ti simtit bine si v-ati relaxat la patinoar, bravo pentru cele 3 fete curajoase!!
Va pup!

Mergi la inceput

Lori, asta chiar e tara de cacao. Au furat in final 2.1 km de cablu de inalta tensiune.Au fost pregatiti ca au stiut unde sunt separatoarele, au avut sosete peste incaltari sa nu lase urme, etc.
Partea haioasa e ca au mers pe urme anchetatorii si au ajuns in sat la o casa, uinde au dat peste alti politisti care investigau o spargere in acea casa...Ca-n filmele cu prosti.Deci cu exemplare gen CSI asa sigur vor scapa hotii.

Asta e o boala a nostra si nu cred ca ne vindecam curand de ea.

Mergi la inceput