Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
liuda1 spune:
da daaa, pai daca el stie cine e tata!!!!!!
Diana vrea cu avionul in cer sa-l vada pe doamne-doamne!!!
Eveniment mare, am reusit sa o fac sa accepte salata, rosii decojite, taiate cu castraveti, sare ulei!!! Inca unn mare vis!!! Am mintzit oleak ca na nu o sa mai aiba sange, trebuie sa pape roshii, adica intai am mers pe lectia de explicatzii! Fuuu, acum cere mereu. Fie vorba intre noi e intr-o perioada de mancau, baga la 2 ore in ea, am bagat fructe in program, mar para portocala, salata mai nou, carnitza stiti... Deci ma simt bineeeeee!!!
aelita spune:
La multi ani,de FLORII,tuturor FLORINELOR si FLORINILOR,FLORICA,etc..
LALA ,ma pune Sofia sa ii pun seminte la incoltit,pe vata,cum au facut la cole.
eu i-am pus deocamdata ramurici de la plantele mele,in pahar cu apa sa faca radacina,sa vada radacina .
dar ea vrea seminte cu vata..
in casa nu am decat asta:http://es.wikipedia.org/wiki/Hordeum_vulgare
tu te pricepi ce e in romaneste..ca are termenul latin
chestia e ca eu am cebada asta decojita.banuiesc eu,dupa mintea mea de guma,ca nu incolteste asa..sau?am vreo sansa?
nu stiu unde sa ii gasesc seminte si de ce fel..nu am grau...nici magazine in jur.
aelita spune:
o romanca aici,ingrijea de un copil,si copilul ii cere leche(=lapte,citit LECE).ea nu intelegea,el mereu leche leche(lece).ii arata copilul cana si frigiderul zicand "lece".ia femeia cana ,i-o baga in frigider.asa goala.o scoate,i-o da in mana.copilul tipa "nooooo,leceeee".ea:dar cat de rece vrei, ma????
ea crezand ca el zice "lece" la "rece"
liuda1 spune:
la multi ani de florii!!! La multi ani pentru Camelia, flori, florinei, crine, narcise, ghiocei, gheorghine, si alte nume care provin de la flori!!!! La multi ani!!!
Prima zi cu soare bun!!! Sant rupta! Cumparaturi, bicicleta, alergat... Am sarit azi somnul, sufar eu mai mult, copilul motzaie la desene! asa ca abia astept sa fac baitza, sa ne culcam!!!
De cand cu gradinitza diana se trezeste devreme, la 8 duminica, pentru mine e dezastru, ca sper sa dorm macar o zi cat vreau, asta mica crapa ochii si in sec. 2 tzipa ''hai mami, ne scumam??'' moooorrrrr!
Pupici, distractie placuta!!!
lala77 spune:
Aelita, ala-i orz. Dar daca e decorticat, nu germineaza. Nu stiu ce-ai putea sa-i pui. Nu gasesti nici floarea soarelui care nu e prajita?Poate la chinezi?
Sau sa incerci la magazine care vand plante sa iei ceva seminte? Poate chiar la Carrefour ca au raionul ala cu plante, flori, etc?
Ce tare e aia cxu leche!!!Ce vrei? Romanii si lumea lor mica? Alta realitate nu exista...
liuda1 spune:
am luat pliculetze cu semintze fel de fel de pus la birou, si a vazut diana! Nu s-a lasat pana nu am pus si noi (in pahare de plastic de la iaurt, smantana :)))) ce aveam prin casa) albastreleee, un ditai plic intr-un paharel mic!!! A fost senzatzie mare, stia toata lumea, dimineatza direct cu nasul in pahare era, la vreo 5 zile iesise buruiana!!! Mama, ce le suflaaaa!!! Acum a uitat, dar sta buruiana tot acolo, nu prea are loc, e ca gazonul de deasa, se sufoca acolo, nu stiu daca infloreste! Dar macar si-a facut damblaua cu rasada, plantatu' ca am explicat la greu cu semintze, radacini, soare, fotosinteza, frunze, flori, de nu aveam saliva in gura!
Cauta in carrefour, sant acolo!!!