Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

hele noaptea melcii stau la ''cusca'' in borcan cu capac gaurit sa nu se asfixieze!!!! Cu frunza de salata la ros!!!!
Maaa, si anul trecut a fost nebunia asta in casa cu melcii! Aseara cand a vazut taso ''surpriza la borcan'' a dat ochii peste cap! El e mai gretzos la genul asta de ''animale domestice'', io dupa ce am avut toata vara trecuta melci la borcan, ma uit mai simplu la fenomen!!! E placerea ei, copilaria ei, daca nu sta acum cu melcul in palma apoi cand????

Ramona, scuipa-mi copilul!! Hahaaaaa, da papa diana acum , nu ma pot plange! Dimineatza a mancat doua danonino (asta e meniul ei de dimineatza) si la gradi intreba ''ce miroase?''... S-a dus la masa, prima data in doi ani de gradinitza a luat mic dejun acolo! Striga educatoarea la bucatareasa ''doamna vivi, vrea diana omleta! Puneti cea mai frumoasa farfurie, de sarbatoare! A cerut diana mic dejun'' ce mai.. Papa acum si carnitza si salata, legumele din ciorbik!!! Vine ea caldura, va alerga, da buca jos!!!! Io oricum sant fericita!!!

Bei, scuturaratzi covoarele??? Haha io imi vopsesc parul, sa fiu frumoasa, na!!! Si covoru nescuturat! Anuntzai omu aseara ca am nevoie de barbat! El cica ''de unde la ora asta?'' haha dar cand auzi ca e pentru covoare a zis ca ma rezolva!!! deci sa vina pastele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!!

Hahaaa, iesira melcii!!!

Hele, am vrut sa scriu si ieri dar a cedat neuronul si uitai: ma bucur ca iti e putin mai bine!!!!Si ca creste burtica.Hai ca mai e putin.

Ramona, nici eu nu fac multa mancare ca n-are rost sa stau o zi in bucatarie apoi sa o arunc. Sau sa o mancam veche, de cateva zile. Mai bine o fac atunci-marti, miercuri.

Ieri am fost la un mall si m-am intalnit cu o prietena si am baut o cafea; ele se alergau pe un hol si la un moment dat nu le-am mai vazut si m-am dus sa le caut; erau dupa o bancuta se ascundeau. Si m-am dus suparata si le cam certam si Alice cica "noi am vrut sa facem o gluma" si eu ii spun "si eu de ce nu rad, ma rog?" la care ea raspunde "pt ca esti morocanoasa si nefericita si te-a enervat Renel-ul".Touche!

La noi azi e ultima zi de gradi. Si cu putin noroc vom avea diseara si curent la ferma. Cred ca facem Pastele acolo in final.

Mergi la inceput

hei, hei salutari!

hai fetele intram in bucatarie? de cand? de maine?

helenutza - ce face fetitza?

lala - daaaa, la noi eri a fost prima zi de gradi, azi e ultima zi de gradi, scurta saptamanaa avut fi-mea! azi a avut spovedaniaaa i-au dus la biserica, nu prea vroia ea, ca tzine minte ca preotul da ceva de mancat/baut si nu vrea!

Pupici... hai unde santetzi?
coacetzi cozonacul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bunaa

fetelor, va pup pe toate pt ca va ganditi la mine/noi

LIUDA azi o vad pe mandra, adica asa sper. ma duc sa imi vada rezutatele la niste analize si sper ca imi va face si ecografie.

17+

Mergi la inceput

neatza!

heiii, unde santeti, ha? la bucatarie? la cumparaturi?

va rog io, cine poate, face capitol nou, m-as baga dar mi-e sa nu busesc ceva...

e vreme frumoasa afara... asa ca termin treaba si fug la ultimile cumparaturi si acasa...
Copilul a ramas acasa cu ordin de la mama, adica de la mine, are de vopsit ouaaaa! Sa avem in casa cand vine iepurasul... cu cadoul, evident!

Hele am intzeles ca fetitza este confirmata? Cucu nu crescu'? Uite incet incet cresti si tu si bebitza, mai ai un pic si ajungi la jumatatea termenului... ca sa-ti fie mai bine consoleaza-te cu ideea ca e ultima ta sarcina si bucurate cat potzi de ea (io nu cred ca mai faci tu bb3!!!)
Ce se ade cu varicela voastra?
Si apropo vreau poza de gravidutzaaaaaa

Maine e si un Sfant... sfantu' meu raci... ca s-a gandit el ca a venit varaaaa si s-a apucat sa se spele cu apa rece ...
na are omu' piticu lui... cica se caleste, iarna nu o facea de gura mea... Acum cica "a venit sezonu" si dupa 3 zile de "calire" zace...

mei, cand facetzi o pauza de bucatarieeee... mai da-ti pe aci... mai laudati-va!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

spor la cozonacit / mancarit

noi ieri am facut ouale rosii / si ceva animat pe ele pt distractia copiilor / care au participat activ si s-au bucurat tare in frunte cu mine

acum avem program de voie

stiti ca sunt fericita posesoare de bunici care se intrec care mai de care in bunataturi pt masa de Pasti pe care le 'recoltam' noi cu portbagajul sambata seara /
Massa se tine (de acum traditie) la noi acasa, asa ca voi ocupa de partea artistica.

Azi voi face cu Teo o prajiturica
e de post si buna tare - batoane cu cereale - cu margarina in loc de unt, (se poate face cu fructe confiate sau cu ciocolata /neagra varianta de post:

http://edithfrincu.blogspot.com/2011/04/batoane-de-cereale-cu-fructe-confiate.html

fugim in parc la iepuri iar diseara mergem sa ne dam pe sub masa

spooor la ce faceti azi

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

azi fac 18 sapt oauu ma apropii de jumate... tra la la!

deci aseara am vazut mandra. nu a putut sa imi confirme doctorul 100% ca e fata dar eu stiu si am incredere ca e fata, adica in Iosup ca el mi-a facut eco la 12 sapt.
era asa dulce si mica, am o poza de profil cu ea. i se vede manutza mica dusa la capshor, si trupsorul ei "gras" cu niste costitze firave pt mine e pui mic si iubit, imi venea sa pup poza. are vreo 200g si vreo 15 cm. e mare de acum!!!

alinuk arata bine batoanele voastre de cereale.

18

Mergi la inceput

Alinuka - sa ma infieze si pe mine bunicii tai!!!!

Hele -
na ti le-am pus pe toateeeee!!!! hai meiiii, ca am fluturi in stomac cand te citesc!!!!

intrebare de sezon - Iepurasul vine? cu ce vine?
Rapuns - la noi cu o alba ca zapada care canta din buton cantecelul din film.
la voi?

Mergi la inceput

LIUDA al meu m-a luat de vreo saptamana, doua cu "iepurasul". bine ca le-au bagat in cap si faza cu iepurele. ma rog! sapt trecuta am fost sa iau un cadou pt un baietel dar am iesit din magazin si cu cadouri pt copilul din dotare: tricou+ochelari(cu spiderman, evident), tenesi, o pereche de pantaloni si alte diverse articole vestimentare. pe drumul de intoarcere ma intreaba ceva despre iepuras. pai zic eu, "astea cine crezi ca mi-a zis sa ti le iau? iepurashul!!!" ha haaa a facut niste ochi mari la mine, mirat, ca cica "pai da, dar credeam ca vine si cu multe dulciuri"... ei bine, am zis, o sa vedem, cred ca da, o sa mai vina si cu o ciucalata.
aseara si-a luat (ce-i drept, din banii lui de alocatie) un set de backugan si mie flori. acum, ziceti si voi, ca am fost acuzata ca sunt rea, ce sa ii mai iau? aseara a mancat cu aratarile alea pe masa si atat a durat joaca... dupa care s-a postat la calculator si a facut de doua ori un puzzle cu spiderman, dupa care la nani. nu se joaca cu jucariile. chiar are sens sa ii iau intruna? eu zic ca nu

..fataaa ce galerie frumoasa mi-ai facut!

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Eu sunt cea mai naspa mama din lume: nu a luat nimic Iepurasul.Oricum le vor aduce altii cadouri, asa ca eu am zis pas. O fi bine, o fi rau, habar n-am.
Daca ele ar stii ca Iepurasul sunt eu, le-as lua cadou de Pasti. Insa daca oricum vine un fel de cadou...Am estimat eu ca vor veni cam 6 iepurasi de la altii, deci eu mai lipseam.

Mi-a spus Alice ca "esti asa dulce incat nu ti-as mai da drumul de la pupat toata ziua"Se intelege ca m-am topit, nu?

Mergi la inceput