Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

si la noi e la moda fastra!!! Ii aud pe multi la gradi, noi n-am fost, nu stiu de ce, sant copiii care s-au plictisit si nu mai vor, dar cred ca si aveau la activ vreun an. Na am auzit ca zicea o mamica ca fata ei nu mai e incantata, cam trage de ea, desi baiatul mai mic vrea si trebuie cumva sa-i combine!!!
Da costa ceva, cel putin la nivel de periferie, stramba lumea din nas, si daca mai sant si doi...belea! Poate incercam si noi, desi ma omoara numai gandul la parcare, ca asta in galati sant pe o strada ingusta, un sens, fara parcare,cand vin toti cred ca faci crize acolo!!!

Ramona, io mam aventurat cu masina de paine fo 3 luni, la greu!!! Acum m-am potolit!!! Haha asteptam retete!

Albi io tot astept!!!

Mergi la inceput

Neatza!!!

o cafea la fete?

Albinutzoooo indrazneste aci, plissss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!!
Remember me? Noroc cu ploaia asta ca altfel ne vedeam de Paste!
Care noroc nu prea e noroc fiindca ploua totusi cam mult si cred ca am pierdut o gramada de bani de la niste ierbicide ...Brrrr!Nu ma mai gandesc.

Am citit eu cate ceva dar n-am avut timp sa iau marunt tot. Asa ca ma scuzati ca o sa fiu poarca si nu raspund la tot poporul.

Am dus-o sapt asta pe Alice la film si a doua zi a vrut si Anna. Asa ca m-am riscat si am mers cu amandoua a doua zi. A fost bine in final.Ca eu ma gandeam ca se sperie Anna ca era 3D si ma gandeam ca se si plictiseste ca nu era dublat si pana si pe mine ma obosesc filmele pe care trebuie sa le traduc...Oricum, mai mergem.

Azi dimineata avea Anna in mana o bombonica Heidi ramasa de la Alice. Si ii spun sa n-o manance ca se supara sora-sa si ea imi arata pe celofanul in care era invelita : "vezi, aici chie Anna". Evident ca a mancat-o si a inceput Alice sa tipe prin toata casa la prima ora...

Ieri ne-aam impartasit (doar ele) la gradi. Au mai fost si alte ocazii dar nu le-am tinut niciodata nemancate si ieri a vrut Alice. Cica "a venit timpul sa il fac pe DD fericit". Asta a tinut pana cand eram per drum catre gradi si a inceput sa cerseasca; cica "m-am razgandit; ma fac credincioasa la anul ,acum da-0mi sa mananc."Si asa am mers pana la gradi...I-as fi dat dar n-aveam nimic decat niste Strepsils.

Ma duc sa fac un pic de ordine ca a explodat o bomba la mine in casa. Pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ce sa indrazneasca?Albinutzza?????

Mergi la inceput

Haha nu stii tu Lala ce treaba am cu Albinutza si vrei sa stii,
o rog sa indrazneasca aci cu raportul despre consultatzia de eri cu Maria la ORL! Nu stii ca suferim de aceeasi boala? Polipi cu surzenie! Asteptam sa vina sa zica ce a mai aflat la doftori...
de aia ii faceam invitatzie oficiala...

daaaa, nu stiu ce ierbicide pierzi tu, dar eu pierd din neuroni cu vremea asta, ma apuca depresia numai cand ma trezesc si aud ca plouaaaa, si e friiig, 3 gradeee, hai da-o incolo de treabaaa, deci imi vine sa ma culc, acu'!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Liuda aici sunt...scuze...

deci trebuie sa ne operam, indiferent cate antibiotice si picaturi bagam in noi nu scapam decat cu operatie! De azi dim ma agit sa caut un dr, ne-a trimit la G.Alexandrescu. Are muci in permanenta si ne-a explicat ca oricat am incerca sa scapam de ei, nu se poate decat daca ne operam! Mi-e frica de alte belele (vezi Adinush) ca nu vreau sa ajung acolo

Mergi la inceput

hai ca imi veni ajutorul... cu morcovul in popou!
Hai fata, ca ma sperii, asa sec, zi si detalii, cu auzul cum ramane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

pai fata daca nu operam nu se indreapta. pt ca mucii sunt cauza, si asta e...ce pana mea, ca-s terminata. Stiu ca nu e big deal, dar pe bune, tot operatie se numeste, tot anestezie ii face. deci maria si acum are otita seroasa, si mi=a zis ca pana nu operam nu scama de ea, va face continuu. eu nu mai vreau sa aman, ca asta e, e clara situatia, sunt polipii mari, muci continuu, nu aude bine, ce sa mai fac?!

Mergi la inceput

bei fata lasa-ma ca ma deprimi, eu cumva m-am linistit, adica am intzeles clar ca asta e olutzia, ca mi s-a explicat de atatea doctori, si intr-un fel m-am resemnat... de asta ma gandesc mai usor la operatzie, caci stiu ca este pentru binele ei (auzul mi se pare extraordinar de important, pot sa renuntz la polip oricand, nu la auz) ...
Io luni am ultim control, la ORL, dupa care am indreptare spre Bucuresti, la Budimex la operatzie... Adica luni trebuie sa ma prezint sa vada doctorul "imbunatatzirile" care nu prea le avem, e la fel de mucioasa si surda, asa ca sant constienta ce urmeaza...

hai capul sus, nu dispera, ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sofia povesteste in spaniola episodul cu Isus pe cruce,cu "prietenii " care erau si ei pe cruce si unul din ei cerea iertare iar celalat nu cerea...cum au venit ingerii si au miscat piatra si a iesit Isus si nu mai avea coroana de spini pe cap..si cum s-a dus in cer la tatal lui ...(ii invata biblia in scoala)
si cand a ajuns la tatal lui,spunea ca dumnezeu e tatal lui Isus si e si tatal nostru "Dios es nuestro padre" la care ANDRÉS zice:"NO ! Mi padre es Mihai!"

Mergi la inceput