Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Helenutza23 spune:
neata
Maryela sper sa iasa bina analiza de toxo. auzi, dar de unde si pana unde esti suspecta de trombofilie? nici nu stiu exact ce e aia, bag un ochi pe net sa vad.
ma bucur ca Minea e ok la gradi si e sanatos. bravo!
vaii Liuda nu zice fata de friptura de porc ca daca eram acolo io furam Dianei din fatza ca doar porcul e carnea ce o mananc in perioda asta. alta nu intra. oricum sa stii ca ma bucur enorm ca a mancat! bravo, bravo!!! sper sa o tina.
ha haa cel mai sigur regim sa mesteci si sa scuipi!
Aelita ma bucur pt Sofia ca a luat si ea in greutate. pt tine nu cred ca e cazul sa ma bucur. eu as vrea sa nu mai fii chair asa zlaba parca si tu ai vrea sa nu mai slabesti, nu?
a si baietii nostrii stagneaza la kilograme cu lunile. acum cred ca au mai bine de juma de an si nu au reusit sa depaseasta 16 kile si ceva. mereu s-a gasit cate o boala sa ii traga inapoi. noi ne miram totusi ca ei mananca f bine, mai ales al meu, baga!
bebebia nici mie nu mi se pare normal sa il duc la gradi cu asa behaiala dar multi parinti o fac. eu stau acum cu gandul la el ca i-au aparut niste mucisori... si ma tot intreb daca nu era mai bine sa il fi tinut acasa. dar cum nu prea am cu cine sa il las, l-am dus, practic mai merge azi si maine, ca pe urma e vacanta si va sta acasa....si asteptam sa vedem daca a luat si el varicela.
Lori mie mi se pare ca stai bine cu greutatea. esti destul de inalta si cred ca e ok. dar stiu, te inteleg, noi mereu vrem mai putine kile
pupici o zi buna!
liuda1 spune:
Neatz!!!!
ma bag repede aci, pana n-a inceput nebuniaaa....
maryela - nici nu mai tzin minte IgG si restul ce mai inseamna, care si cat de rau eee... m-am babit tare!!! candva stiam... Dar iti doresc multa sanatate... Trombofilie - ... hmmm nu stiu ce sa zic!
la kile... nici nu stiu cat are, avea 19-20, cam pe acolo trebuie sa fie, Oricum la prima raceala n=a mancat 3 zile si s-a vazut ca slabise, dar urmatoarele saptamani a recuperat, avea zile cand baga ca sparta... Nici nu mai comentez, santem bine bine acum cu haleu!
Aelitoooo, auzi mancata ea are 57, ce sa mai... ti-am zis ca dau cu pusca dupa tine daca mai te inscrii in lista "graselor", "burtoaselor" si alte chestii unde te dai tu tare lovita in aripaaa
helenutza - io visam sa manance si ea din copanica ceva, din o pulpa de gaina frageda, sa manance ceafa de porc nici nu era in visul visului meu pana se maritaaaa!!!! Acum realizezi ca sant pisata pe mine! Acum am un grag sa o intreb ce vrea de mancare, caci ea zice ca vrea carneeeeDoamneee, fugitiiii!!!!
deci noi avem o mare dilemaaaa
Diana se intreaba, daca ea mananca carne sa-i creasca tzatzele, lui tati ce ii creste cand mananca carne... beiiii, mor de ras cu asta mica cand le tuflesteee, asa naiva!!!!
Vad ca tare o intereseaza cum a ajuns in burta, si ma ia tare "bine, eu intzeleg ca am iesit din burtaaa, dar... cum ai facut tu sa ma bagi intai acolo"
Acum santem la raspunsul cu rugatul la DD sa-mi dea o fetitza sanatoasa, frumoasa si dejteapta.. Dar e curioasa, de ce nu m-am rugat io de un baiat, ce imi trebuia mie fata, cica "te rugai de un baiat se nastea Edy la tine, si eu ma nasteam la mamica lui Edy, ca am auzit eu ca ea isi doreste o fata"
Ea face schimburi imaginare...
Albinutza - te astept cu raspuns de doctor...
deci, v-am pooopat!
sa purcedem la procedura de bagat cafea in venaaaa sa ne facem om!!!
Lore1980 spune:
Neatza!
Liuda, felicitari pentru Diana ca mananca si ea carnita! Bravo, incet, incet si cu rabdare si imaginatie din partea ta, ti s-a indeplinit visul! Si totusi eu o scuip sa n-o deochi!
Cat de tare este cu intrebarile existentiale! Auzi lu' tati ce-i creste daca mananca carne E mortala! Sunt curioasa cand va fi mai mare si-i vei povesti ce perle scotea ce reactie va avea!
Vezi ai grija cu cafeaua in vena si mai ales, grija mare cu sarea!
Hele multa sanatate lui Horia, sa nu fie decat niste mucisori sporadici! Si oricum daca va sta acasa, va avea timp de refacere! Si ma bucur pentru tine ca reusesti sa mananci cate ceva mai normal!
Bebebia aveti grija si sanatate multa si micuteti tale! Felicitari pentru serbare, sa ne arati si noua poze!
Aelita bravo Sofiei pentru kg in plus! E important, avand in vedere ca demult n-a mai creascut in greutate, mai ales si cu bolile! Si mititelul Andres bolnavior... Imi pare rau, va doresc sa nu devina mai serioasa tusea sau sa se mai extinda si la Miguel!
Si Radu a tras de dimineata cateva reprize de tuse, dupa 3 zile de gradi... avea si ceva mucisori si zicea ca-l doare si gatul putin, i-am facut un coldrex junior si i-am bagat si un decasept! Sper sa fie ok, ma enerveaza ca are si ganglionii inflamati. Stie cineva vreun remediu ceva?
Va pup si ne mai auzim!
Maryela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 neata Maryela sper sa iasa bina analiza de toxo. auzi, dar de unde si pana unde esti suspecta de trombofilie? nici nu stiu exact ce e aia, bag un ochi pe net sa vad. ma bucur ca Minea e ok la gradi si e sanatos. bravo! pupici o zi buna! feb2007 |
Hele doctorul ginecolog a vazut la ecografia de 6 saptamani un cheag de sange acolo unde ar fi trebuit sa se defineasca placenta. Si mi-a dat o groaza de analize de facut, la unele am rezultatul, la altele inca nu..Mai astept.
Trombofilia caracterizeaza o serie de stari de hipercoagulabilitate, care predispun la formarea de tromboze intravasculare (cheaguri de sānge)
Toxoplasmoza a iesit bine la Cantacuzino. Imi vine sa-i bat pe astia de la Medlife, prin cate emotii am trecut.
O zi frumoasa si calda sa aveti. Va pup pe toate.
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)
liuda1 spune:
la noi la gradi nu este vacantza, dect in vinerea mare, inainte de Paste, si luni dupa Paste! Nu e ca la stat nu au o saptamana vacantza, ma rog, potzi sa-i faci si vacantza, in cazul in care ai cu cine sa-l lasi, insa avand in vedere ca parintii lucreaza la noi gradinitza va functiona.
Io am planul sa o duc... caci si asa a pierdut cat a stat acasa, sa mai recupereze, chiar daca vor fi putzini, asta in cazul in care va fi tot bineeeee Caci si planul meu nu bate mereu cu realitateaaa... Sper sa ne refacem, nu sa ne imbolnavim iar...
liuda1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Maryela
Hele doctorul ginecolog a vazut la ecografia de 6 saptamani un cheag de sange acolo unde ar fi trebuit sa se defineasca placenta. Si mi-a dat o groaza de analize de facut, la unele am rezultatul, la altele inca nu..Mai astept. Trombofilia caracterizeaza o serie de stari de hipercoagulabilitate, care predispun la formarea de tromboze intravasculare (cheaguri de sānge) Toxoplasmoza a iesit bine la Cantacuzino. Imi vine sa-i bat pe astia de la Medlife, prin cate emotii am trecut. O zi frumoasa si calda sa aveti. Va pup pe toate. Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007) |
Multa sanatate Maryela,
uite de asta nu vreau sa-mi fac analizeee, ajungi sa-ti faci inima rea aiurea, e tare neplacuta situatzia! Sanatate
loremunteanu spune:
Neata!
La noi la gradi e vacanta, dar se pot duce copiii... Cred ca o sa-l duc, pe Roni, asta daca resturile de muci nu se dovedesc a fi, de fapt, unii noi...
In rest, toate bune si frumoase.
daca mai tine mult vremea asta de kko, o iau pe aratura... Numai suport... M-am saturat pana peste cap...
Fug... Am de lucru la niste marurii...
Pup burticile, mamicile si copilasii
alinuk spune:
sal'tare cucuiete!!!
ati baut azi cafelutza far de mine?
am promis sa va tin la curent cu activitati d'ale noastre. Am fost la FastTracKids si am scris ceva impresii pe blog. Va pun o parte aici, cine e interesat de toate detaliile gasiti la semnatura.
=================================
Experienta de aseara de la FiStikitz (asa a rezumat Teo numele nou si nu chiar simplu al programului) a fost una pozitiva si pentru el si pentru mine.
Am avut ceva emotii la ideea ca il las pentru 2 ore, intr-un mediu complet nou, cu niste copii pe care nu ii stia deloc anterior si cu 2 profesori de asemenea straini.
Am ajuns acolo, i-am explicat ca mergem la joaca si ca parintii nu au voie sa ramana cu ei.
Am stat intr-un mall din apropiere cu tel in mana si emotia ca voi fi sunata si chemata in ajutor.
Nu a fost asa. A paritcipat activ cele doua ore si chiar a fost dragoste la prima vedere cu profesoara...despre care mi-a marturisit ca seamana cu tine mami si o cheama tot Alina si-mi place de ea.
La finalul lectiei tuturor parintilor ni s-a facut un rezumat cu ceea ce au facut piticii la ora de matematica. Suna stiintific, nu??
Au 'studiat' trei 'probleme':
masurarea suprafetelor plane: au aflat ca poti merge cu pasul pe latura unui covoras si poti masura cate picioare (de'ale tale) are acel covoras. Aici a fost si o provocare..de a masura un perete! Asa au descoperit ca nu pot merge pe pereti, dar pot sa-si faca pe un carton conturul piciorusului, pot decupa si cu talpa proprie pot masura peretele pe verticala. Fiecare copil si-a facut propria talpa din carton pe care si-au luat-o acasa.
masurarea suprafetelor rotunde: au aflat cum pot afla masura capului pentru o palarie pe care ar putea sa o dea cadou bunicului. Desigur aici nu mai funcioneaza masura cu talpa piciorului, dar cu un snur pot sa faca inconjurul capului si pot face un nod pentru a afla dimensiunea circumferintei.Fiecare copil si-a masurat propirul cap cu un snur care le-a ramas amintire.
si ceasul: prin sunet si imagini proiectate cu ajutorul unei statii au fost atrasi de un cadran interactiv, frumos colorat pe care li s-au explicat diverse detalii (cate sec are un minut, la ce ora mananca, dorm, cam cat inseamna o ora, etc). Ca finalitate practica, fiecare copilash a primit un cadran de carton, cifre, lipici, toate cele necesare realizarii propriului ceas. Foarte mandru Teo acasa de ceasul lui desigur.
Si poate cel mai important pentru mine a fost felul in care copii au inceput lectia (am tras cu urechea primele cateva minute inainte sa plec). Fiecare a fost invitat sa vorbeasca cu dl Smiley (o mingiuta zambitoare) si sa isi exprime o emotie din ziua respectiva.Era diretionat catre o emotie pozitiva pe care sa o constientizeze si sa o exprime.Majoritatea a spus ca sunt veseli..chiar si din motive mai putin pozitive. O fetitza zicea ca ea e vesela ca a incercat sa faca o rochita pt papusa, care nu i-a iesit, dar mai incearca si alta data. M-a impresionat o alta fetitza care a spus ca ea e putin trista ca nu a mai vazut-o pe mami de dimineatza.Aici profa a spus ca o intelege ca si ei ii e dor de mama uneori si ca ar vrea sa o ajute cumva.. (nu stiu ce i-a dat, o jucarie cred, sa se simta mai putin singurica pana se va vedea cu mami)
Dupa mine, e ft important sa ne constientientizam lucrurile bune din viata...oricat de simple ar fi ele si sa le consideram motive de bucurie. Sa remarcam intai partea plina a paharului si sa alegem bucuria data de asta inainte de a ne plange de partea goala si de a ne intrista.
============================
sanatate tuturor!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Albinutzza spune:
Si noi am experimentat FTK si ne-a placut dar preturile erau destul de mari zic eu pt o luna de zile, un modul. Cat sunt acum Alina?
Liuda, la 17.40 am programare, asa ca maine vin cu noutati
ramonaa spune:
Sara buna!
Pai cu ce sa incep? Cu felicitarile de rigoare pentru Diana pentru ca a inceput sa manance carnita. Bravo! Acu mami vezi ce faci cu tzatzele
Si la noi e vacanta asa ca vor fi toti copiii acasa. Sper sa rezist cu bine. Cu sanatatea e binisor, au ceva muci si Robert foarte rar tuseste, Iris a avut ceva mai multi dar sper sa-i razbesc homeopat.
Azi mi-am luat masina de facut paine , va e cunoscuta? Asa ca acum incerc sa fac marmelada de portocale Am facut si paine cu ceapa, trebuia inca putina faina dar e ok. Deci de acum inainte am ocupatie.
Hele bravo si pentru tine ca ai inceput sa mai manaci nitel.
Aelita ce bine ca a ajuns Sofia la 15 kg, si Larisa a reusit iarna aceasta dupa o prioada lunga de stagnare. Parca mi s-a luat o piatra de pe inima ca a mai pus ceva pe ea.
Maryela hai ca nu mai fii amarata.
Trimit asa mesajul ca ma solicita copii de culcare poate reusesc maine sa scriu.
Va pup!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert