Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
liuda1 spune:
helenutza
Citat: |
pt mine nu e usor sa fac copii! ma chinui un pic, dar... merita efortul! |
hahaaaaa, tareeeee, daaaa!!!! La tine e greu!
Auzi io imi amintesc cum ma plangeam de burta, ziceam "sa nasc odata sa scap de burta" sa nasc, sa nasc, o tampisem pe doctoritza hai sa nasc, ca nu mai poci!!!! nu dorm, nu ma pot intoarce, ma dor oasele, bla bla toateee, constipata, gretzoasa...
Apoi dupa ce am nascut si primele luni, cand era greu, nedormita, chin, trezit, na, cum e si fiind primul copil, si io DEPRESIVAAA (cred ca asta a fost faza cea mai grea, care a facut si perioada si mai grea) uneori ma gandeam, mamaaaa, proastaaaaa eram!!! Ce bine era cu burta cum era, si io ma plangeammmmm....
aelita spune:
BEBEBIA da,mai,si eu raceam rar ...am racit cel mai rau in viata mea in primele saptamani de sarcina cu Miguel,in noiembrie-dec 2009 am zis ca morrrr !
dar eu stau si ma gandesc,ca zic ca lasa ca astia mici acstiga imunitate anul asta si scapam...de unde daca nici eu nu am imunitatea la virusii astia de-i aduc de la gradi????? inseamna c-o s-o tinem asa pan' la armata !!
ai mei nu prea mananca peste,doar asa putin ..asa ca nu mi-ar ramane decat puiul..si le dau vacuta destul de des,inainte le placea,acum fac mofturi..
cel mai des e puiul.
flori artificiale nu gasesti pe la chinezi?daca aveti..ca aici e plin.
LIUDA-
Aelita pai nu tu zisesi ca pana face unu' deja a dat la tot cartieruuu????????? Nu pleci nicaieri, n-ai incotroooo, stai acolo!!!! lasa fataaa, eu sant realistaaa, de ce sa neg, "sa nu faca sa nu faca" ca oricum fac!!! Asa io merg pe ideea "sa faca odata sa-mi iau de-o grija" NU NU SI NUUU!!!! Baaa daaaaaa |
(aNDRES)
las-o,fata,"de cu noapte" in fata portii,sa stiti o treaba
SA-TI SPUN MULTUMESC MAMI CA M-AI ADUS PRIMA, ESTI CEA MAI BUNA MAMI DIN GLOBUL PANAMNESC IN CARE TRAIM NOI!!!!! |
carnea si alunecatul pe gat :eu le fac miiiica si le dau dupa fiecare bucatica d-asta,mancarica moale,un orez mai moale,mancare de cartofi,ce le place lor,sa alunece.uneori mai trag si-o gura de apa cand le e greuasta fac si eu
LORI ce frumos povestesti despre relatia lui Radu cu buncii !!!!
doamne,unii bunici nu stiu ce pierd! cata sanatate si tinerete le aduce un nepot pe care sa il plimbe cu ei.ii intinereste cu 20 de ani! si cand ma gandesc ca pt unii e o povara si se umplu de nervi daca le lasi un nepot o luna..
bravo !
aprops de VIRUSII DOBORATORI DE DOAMNE si educatoarea Sofiei a lipsit o saptamana intreaga odata,cand venea Sofia varza acasa,iti dai seama cam ce-a colcait acolo de-a rapus-o pe doamna o saptamana!!!!!!!!!!!!
ALBI nu ai varicela?????ufffffff ca deja transpiram eu la gandul !!!!!!
LIUDA hai calmeaza-te ca pe-aici suntem cam toate cu burti de cateva luni.
exceptie face madam LORI,parca si ALINUK si or mai fi ,na...
eu cand ma uit pe poze si realizez ce burta am...dar nu ma mai uit in oglinda
si-mi propun din nou sa fac abdomene
si asa lene ma ia
HELE pai e normall sa fii palida! eu eram alba ca ceara la inceput.cand imi vedeam mainile...albe si imi tremurau de cum stateam 5 minute in picioare.nu puteam la magazin ca pan la casa mi se facea rau ..de cate ori n-am iesit si lasam marfa acolo..apoi in trimestrul 2 eram floricica !!!!!!!!bine,tu esti deja,dar nici eu nu chiar la inceputul trimestrului,spre final,si in al treilea..desi imi era rau iar si in al treilea,dar aveam o zi doua trei,apoi iar una buna si imi faceam de cap.
cand aveam o zi fara rau,zici ca intram in priza,sa apuc sa fac de toate,ca maine iar mi-e rau..
LIUDA eu nu vroiam sa nasc neam! ca mi-era frica hahaaa
Lore1980 spune:
Va pup pe toate fetele!
Sunt super ocupata cu haudituri, rapoarte la Viena si rapoarte pentru borduri si alte cele. Vroiam doar sa va spun ca ma gandesc la voi la toate, sanatate multa pentru bolnaviori daca mai sunt, pentru mamici burticoase frumoase(Hele, Maryela) si mamici neburticoase frumoase.
Si vroiam de fapt s-o combat pe Aelita:
LIUDA hai calmeaza-te ca pe-aici suntem cam toate cu burti de cateva luni.exceptie face madam LORI,parca si ALINUK si or mai fi ,na...eu cand ma uit pe poze si realizez ce burta am...dar nu ma mai uit in oglinda |
Fata mea, eu nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu "exceptia" de mine ca nu sunt nici pe departe exceptie de la burti de cateva luni. Am burta cam ca prin luna a 5-a. Deci eu chiar am tinut doar regim, fara pic de sport.. am facut doar sport al mintii de cand ne tot frecam pe cap cu audituri si rapoarte Iar pentru tine ca te incluzi in alea toate cu burti, cand arati ca o domnisoara, nu prea am cuvinte acum sa te descriu
Glumesc desigur, dar ti-am zis eu, ai prea sus stacheta si esti prea aspra cu persoana ta!!!
Lala ce face, pe unde este? Cu treaba?
Ca de Lore stiu ca e ocupata...
Gata mi-a expirat timpul, pupici!
aelita spune:
LORI eu nu ti-am vazut burta te-am vazut slaba.
eu am burta,am slabit,a slabit si burta fata de ce era,slabesc continuu cate putin si scade si din burta,dar proportia ramane aceeasi,adica eu as vrea sa scada mai mult burta,dar cum slabesc peste tot,ea tot se vede ...oi ramane asa?
Lore1980 spune:
Dragutza mea,
Iti multumesc! Sunt intr-adevar mai slaba, nu mai am 71 kg, am 65-66 acum, dar trebuie sa mai dau jos macar pana la 62, ca am doar 1.68 m.
Cu burta ce sa zic, cred ca daca nu se lucreaza la sala sau acasa ceva abdomene si altele asemenea, cam ramane burtica.
Lala sigur stie cel mai bine sa ne lamureasca.
Dar totusi ce s-a intamplat cu Liuda, cu Lala, Alinuk astazi?! Sper ca doar munca le-a retinut, si nu altceva!
Intreb de ele doar pentru ca ele semnau cam zilnic condica pe-aici!
Sper ca si celelalte fete si copilasii lor sunt bine!
Pupici!
Maryela spune:
citat din mesajul lui Helenutza23 buna Maryela unde esti? nu ziceai ca imi tii companie in perioada asta? 16+ feb2007 |
Aici, aici sunt
Sunt intr-o dispozitie cam nasoala si ...astept sa treaca.
Mi-am facut analizele de primul trimestru siii..surpriza mi-a iesit IgM-ul cumva echivoc la toxoplasmoza. IgG-ul este pozitiv, era de fapt de dinainte de Mihnea. Am repetat analizele la Cantacuzino si acum stau ca pe ghimpi sa aflu rezultatul. Si colac peste pupaza sunt si suspecta de trombofilie si tb sa-mi fac alte muuuulte analize.
In rest sunt un pic racita ( iar)si cu ceva greturi.
No..cam asta despre mine.
Si ca sa nu fiu de tot off topic va zic si ca Mihnea e bine, merge la gradi, nu mi-a mai racit asa de rau si cand a facut-o am bagat tratament homeopat si am scapat ieftin. Eu sunt foarte multumita .
Ma duc sa spal vasele ca am bucataria varza.
Va pup pe toate.
Sa stiti ca intru zilnic aici sa va citesc
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)
liuda1 spune:
deci....
traiesc si asta e bine avand in vedere ce zi am avut
si m-am intors la birou sa fac treabaaa... nefacuta toata ziua, dar m-am bagat aciii, cica in pauzaa!
Am uneori nijteee zile din alea plineee, azi la 9 dimineatza deja ma durea capul, o fi si de la vreme... asa ca dupa doo cafele am bagat un nurofen, caci imi crapa capatzinaaa! Dupa care am alergat ca bezmetica si la 16 m-am trezit iar cu capul plesnind de durere, dar tura asta o fi de la nemancat... caci atunci realizasem ca nu am mancat nimic toata ziua!!!!
Pe langa alta treaba, am facut control medical la toti angajatzii, balamuc, nevoie mare...Cu ocazia asta constatai si cati am analfabetzi care nu stiu literele si cifrele la verificarea de la ochi, nu mai intzelegeai care nu vede si care nu stie literaaaa sa o citeasca
-cate clase ai?
- patru!
- citeste randul asta...
pauzaaa...
- tu vezi?
-daaa
- citeste
pauza...
cred ca si alea 4 clase au fost la fara frecventa...
deci, cica sfatul medicului - "sa mai reducem din sare" cum sa o reducem, dac' noi ne lafaim in ea, si daca nu mananc imi intra prin piele de cate ori intru in depozit!!!! O am in sangeeeee!!!!
Asta chiar e absurdaaa, haha, sa avem grija la sare!!!!
ma rog, asta ca si gluma, ca din ce am vazut multa lumea are tensiunea cat casa (mai ales cei care isi injecteaza cafeaua in vena)
copil - aseara scuipam prin toate coltzurile prin casa...
bei, daca ii faceam pozaaa lesinatzi, dar nu am facut, ca n-a, se prindea ca ceva nu e asa si poate se oprea...
panca copilul gratar de ceafa de port!!!!!
lalaaaaaa, ma auzi gratar de porc!!!!!! Ea, care acum un an, stii cum manca placintaaa, haha musca, ruguma apoi scuipa, ca zicea Lala ca a gasit cel mai sigur regim, musti, rugumi, scuipi!!!!
Porcu' era pentru taica-meu care e carnivor nevoie mare, dar daca s-a pus lumea la masa si Diana se tot lauda cum mananca ea carnea, sa pus pe halca pusa lu' tasoooo in farfurieee!!! Si ce manca ea din carne si eu dadeam ochii peste cap!!! Bine aveam musafiri, si musafirul batea palma cu ea de cate ori manca bucata de carne, si asta fericita a mancat tot, numai sa dea palmaa!!!!
Cred ca daca ma vedeati, nici nu miscam, staeam asa sa o privesc, sa-mi ung sufletul!!!! Asta era dorintza mea cea mi mareee! Sa o vad mancand si carne dupa atatea ani de ingnorare totala!
M-a tampit cu vopsitu' de ouaaa, nu are rabdare sa vina pastele
ma tot intreaba din 20 in 20 de minute "a venit?" , zic cine, ea "pastele" , nuuuu, nu ma intreba azi, intreaba-ma odata pe zi nu odata la 20 de min!
auzi si Aelita se baga in lista cu burtzi... bei fata, lasa-ma te rog io! ca ma termini psihic
eu azi la control
intreaba inaltimea, greutatea
eu - 60 kile.... as vrea eu!!!
gata a expirat timpul, sa fac si treaba, ca de aia am venit la munci la ora astaaaa....
nici nu pot aduna hartiile pe birou, ca le stric ordinea, fiecare "capitza" are rostul ei....
aelita spune:
ce cretina suuuuuuunt
am scris ditai mesajul,c-o mana,cu ailalta dau la carutz cu-n copil..
si nu am vazut ca eram pe baterie.si cand a facut MIAC s-a dus tot
si ce m-am mai ras cu mesajul Liudei!!
in final va spun doar ca NU IMI VINE SA CRED!!!!!!!!!!! A FACUT FII-MEA 15 KILE !!!!!! un kil in plus,dupa ce un an de zile nu a luat nimic !!!!!!!!
ma pusei si eu,imbracata,proaspat mancata,57.800 .
acu plange Andres ,cu tusea
bebebia spune:
AELITA, felicitari la kilograme: Sofia i plus si tu in minus. Fiecare e cu metabolismul lui. Bia avea acum 1 an 15 kg. Am gasit flori pt rochie la un magazin de metraje, gen brose.
Marti am aflat ca miercuri e serbarea, adica ieri. zie-nu stia, flori nu aveam.... A fost super. Dar am constatat ca multicei copii tusesc pana se ineaca. Oare e ok sa ii duca asa? Normal ca pe Bia o doare gatul.....A fost mai putin de 2 saptamani si a mai prins un balaur
LIUDA, DAAAA... ai grija la sare! E bun sfatul! E normal sa ai grija de business-ul tau.
LORI- succe cu auditul!
MARYELA sanatate multa, si eu sunt multumita de homeopate.