Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

HELE, ALBINUTZA nasol cu varicela. Bia a facut varicela tot in perioada asta dar acum 3 ani. Era mititica saraca, a fost greu. Macar am scapat ... Va tinem pumnii, safie cum va doriti voi

AELITA, draga mea, anul acesta si eu am luat toate racelile Biancai. Eu raceam maxim la 2 ani, acum am avut 5 episoade. Eu nu prea ii dau carne de porc, nici noi nu prea mancam. Papa cu placere curcan, pui si peste.

LORE pupici pentru pici!

LORI, oau vacante la bunici. Eu asa am copilarit, era minunat. Era de basm, intre Arad si Oradea.

LIUDA, las ca schimbi si calculatorul.... Mie mi se stricase laptopul (mufele), mi s-a stricat si calculatorul, apoi epilatorul, mi-a spart sotul fierul de calcat....in plus e musai sa luam o cabina de dus inchisa. Dar pe rand, asta e.....

LALA, caut oferte in Bulgaria, imi dai un indiciu unde mergeti in iunie hotel-statiune. Il tot conving pe sotul meu, ar merge, dar sa mai fie cineva cunoscut pe acolo. Altfel iar vad litoralul romanesc la pret dublu.....

Va pup, a iesit si pe strada mea soarele....ma rog la DD pentru sanatatea puiutilor si a noastra si pentru liniste, sa ne putem bucura de Sarbatori.

Bia va fi Zana Primavara la serbare, e super fericita, trebuie sa ii prind flori pe rochie, habar nu am daca naturale, daca artificiale, de unde as putea lua cele din urma....si o coronita din flori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza!!!!
fetele cafeaaa, ca s-a deschis DC cam din a 8 oaraaaa!!!!

realizatzi cata munca de incredere!!!! ca am insistat, la restul nici nu insist...

aelita a scris

Citat:
hahaa LIUDA vrea varicela !!! eu nuuuuuuuuuuuu! nuuuuu! va rog eu nuuuuu ! daca vine Sofia cu asa ceva,eu mor,fug de-acas cu plozii-n brate ,sa scape ce poate
baaai,eu cu trei variciosi nu rezist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu nu si nu !
cum zice Andrés: No,no y no !

sau cum era babuta aia ?? de ii zice fii-sa:"ducea-te-ai dupa tata sa te duci "(ta-su mort) si baba:" Nu,nu ,nu ma trimite ca nu ma duc !!!!"
(fapt real)

Aelita pai nu tu zisesi ca pana face unu' deja a dat la tot cartieruuu????????? Nu pleci nicaieri, n-ai incotroooo, stai acolo!!!! lasa fataaa, eu sant realistaaa, de ce sa neg, "sa nu faca sa nu faca" ca oricum fac!!! Asa io merg pe ideea "sa faca odata sa-mi iau de-o grija"
NU NU SI NUUU!!!! Baaa daaaaaa

ha, cu carnea am prograsat, ca i-am dat si niste paine cu firimitura de carne si acum cica poate sa inghitaaa! Sant asa de fericitaaaaaa, de nu realizatzi! ca tare ma seca pe mine stilul eu vegitarian... ca na, e si anemoca, de fire, deci trebe' carne!

helenutza, Albinutza - ce fac varicilosii?

bebebia s scris
Citat:
LIUDA, las ca schimbi si calculatorul.... Mie mi se stricase laptopul (mufele), mi s-a stricat si calculatorul, apoi epilatorul, mi-a spart sotul fierul de calcat....in plus e musai sa luam o cabina de dus inchisa. Dar pe rand, asta e.....

la noi e crizaaa, breee, intru in depresie cu asa listaaaa

Noi
Va anuntz ca "SANT CEA MAI BUNA MAMA"
asa m-a declarat azi copilul
si nici macar n-am facut nimic pentru astaaaa
pe langa suferintza cu tzatzele (care cica vede ea ca au inceput sa creascaaaa, centrii nervosi, vorba lalei, dac' mananca carneeee....) mai sufera de ideea sa ajunga prima la gradinitza!!!! Dap sufera de ceva vreme, odata v-am zis io ca m-am sacrificat si m-am dus cu noaptea in cap sa o las acolo, sa fie prima, insa sacrificii din astea nu sant de facut in fiecare zi... Ca sant si io om!!!!
Si azi ma tot intreba "ajung prima?" dap de unde, nuuu, ai stat si te-ai uitat la desenul cu Mikey (asta cat mi-am spalat eu parul si uscat... deci nu e vina copilului), te-au uitat la Nani iscusitu, la OSO (avem noi desene draga doamne, de ne-pierdut la disney chanel....)
Cand ajungem la gradi, intra ea, si dupa 1 min o vad alergand inapoi, intr-un picior, tzopaind "mami, mamiiii, SANT PRIIIMAAA, te iubesc mamiiii, ESTI CEA MAI BUNA MAMA, sant primaaaaa" Si asistenta imi arata pe semne ca toti copiii sant jos, la masaaa, (ei au bucataria in demisol)
Pleaca asta iar fericita si nu trec 20 de secunde o vad iar zburand inapoi in hol la mineeee, tzopaind intr-un picior "de ce ai mai venit, fata?"
raspuns SA-TI SPUN MULTUMESC MAMI CA M-AI ADUS PRIMA, ESTI CEA MAI BUNA MAMI DIN GLOBUL PANAMNESC IN CARE TRAIM NOI!!!!!

realizatzi ca sant pishata pe mine de dimineatza.....

ia sa vad daca reusesc sa-l trimit... mesaju'... evident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Liuda esti pretioasa draga mea, esti super tare

Aseara am fost la pedi, si nu avem varicela, s-a confirmatam scapat. Au o alergie, probabil de la un aliment. Luca e mult mai bine, nu iau mai aparut bube, si cele care le are sunt atenuate, pe trecute. Maria e plina, au aparut si ieri, dar azi dim numa cateva erau mai urate ca s-a scarpinat la ele. Suntem la regim, asa ca si-au capatat 2 sapt de vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Pedi ne-a zis ca Maria treb operata de polipi neaparat. Joi avem programare la ORL sa vedem ce ne zice. Si a zis asa, parerea lui: polipii treb operati chiar daca se refac pt ca sunt f pacatosi afecteaza multe acolo, respiratie mucii permanenti. Amigdalele in schimb, nu recomanda scoaterea lor. Dupa 7-9 ani e de discutat, vazut analizat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata

cu varicela, la Filip au inceput sa se estompeze primele bube iesite. ceilati 2 inca nu prezinta niciun simptom. urmarim fenomenul in continuare... avem de urmarit inca vreo 2-3 sapt de acum incolo.

hahaaa LIUDA e belea fii-ta! tie, felicitari, pt statutul de cea mai buna mama de pe globul pamantesc
si da, carnea e f buna cu paine, aluneca pe gatlej mult mai bine. am obs si eu asta la al meu care, stii, in general nu are prob cu mancarea. Slava Domnului!

pupici o zi buna

Mergi la inceput

Albinutzzaaaaa - sa ma tzii la curent cu ce faci cu ORL, cam asa mi-a zis si mie! Ca si eu am zis ca de ce sa tai, daca poate creste la loc... Exact asa mi-a zis, poate creste poate nu, in cel mai rau caz, da creste, insa in cazul de fatza trebuie sa ma hotarasc,
- ori operez si salvez auzul cu riscul sa mai crasca la loc (sau nu),
- Ori o las asa, insa la copii mici (pana in 6-7 ani) nu prea exista tratament, de la 8 ani in sus sant variante (insa nu se aplica la cei mici), dar risc auzul pentru ca dupa o perioada nu isi va mai reveni auzul... (acum mai e reversibil).
- plus ca in faza de azi - o sa ma bucur mereu de muci- verziii grosiii si care o vor infunda mereu (exact ce mi-a facut ultimile luni) plus raceli rapide

Hele - tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Neatza!
Va multumesc din suflet pentru aprecierile la adresa parintilor mei!
Aelita, i-ai descris foarte bin pe ai mei cand ziceai ca tu esti de acord ca bunicii sa-si rasfete nepotii. Chiar il rasfata si ii fac toate poftele, il plimba prin oras, prin afara orasului la iarba verde. Chiar sunt niste oameni activi, sa le dea Dumnezeu sanatate. Acum 2 ani, in vara lui 2009, l-au luat cu ei al Baile Felix, a fost fi-miu in extaz. S-a balacit ca rata in bazinele alea cu apa calda, apoi era incantat ca stau la hotel, la restaurant isi comanda el ce vroia sa manance, era un baiat responsabil. Atunci a fost primul an cand a mers la ai mei in vacanta si la inceput nu prea vroia fara noi, dar apoi i-a placut maxim. Acum ti-am zis, a ajuns la stadiul ca nu mai vrea sa plece de acolo.
Am zis ca a fost de-ajuns o saptamana pierduta de gradi acum, tura asta, mai ales ca saptamana asta vorbesc despre Iisus, despre Paste, despre invierea Domnului. Si cel mai dragutz lucru este ca am dus o sticla de geam micuta pe care una dintre doamnele educatoare a facut contur pentru icoane, diverse modele, iar copiii le picteaza cu ceva vopsea facuta tot de doamna educatoare. Si i-am zis lui Radu ca o vom inrama si o ducem la biserica s-o sfintim si o punem in camera lui. Era asa incantat de idee!
Cu virusii, sa stii ca si eu am racit cot la cot cu el in primul lui an de gradi. Nu-mi explic de ce, probabil erau virusi noi, ca vreau sa zic sunt unii care le doboara si pe doamne.
Liuda, sa stii ca nu cred ca ar zice nu ai mei, mai ales ca luna aprilie e ultima luna de serviciu pentru mama. Cu complimentele reciproce dintre mine si Alinuk, vino pe la Bucuresti s-o punem de-o intalneala, ca sigur te complimentam si pe tine, desi te plangi atata de nush ce kg in plus si alte asemenea! Desi cred ca si tu exagerezi... si acum ar trebui s-o iau la fuga pentru ca am indraznit sa ma iau de tine
Bebebia, sa stii ca le rog de sanatate alor mei sa poata Radu sa faca vacantele la ei. E alt aer fata de Bucuresti, ei sunt calmi de felul lor, se ocupa de el... asa aici noi la serviciu, socrii sunt si ei tracasati, ca are si cumnata 2 nazdravani. Si asa n-ar sti incotro sa se imparta, plus ca sunt si obositi.
Macar la Resita ai mei deocamdata numai pe Radu il au drept nepot si-si dedica timpul pentru el.
Si saraca mama tot ea zice ca moare de ciuda ca nu ma poate ajuta mai mult! Ca nu e mai aproape, sa poata sa-mi si calce, sa-mi faca mancare... de-ale lu' mama! Pai cand a venit aici mi-a calcat tot ce era in dulap, i-a umplut lu' barbatu-meu dulapul de camasi! Am si certat-o!
Dar ma rog, sa dea Domnul sa fim sanatosi cu totii sa ne facem viata mai usoara!
Va pup!
Ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Scz ca n-am raspuns tuturor, scriam mesajul de dimineata, cand imi permite timpul citesc rpd si mai bag o tura de raspunsuri!
Va pup!

Mergi la inceput

Lori a scris

Citat:
Liuda, sa stii ca nu cred ca ar zice nu ai mei, mai ales ca luna aprilie e ultima luna de serviciu pentru mama. Cu complimentele reciproce dintre mine si Alinuk, vino pe la Bucuresti s-o punem de-o intalneala, ca sigur te complimentam si pe tine, desi te plangi atata de nush ce kg in plus si alte asemenea! Desi cred ca si tu exagerezi... si acum ar trebui s-o iau la fuga pentru ca am indraznit sa ma iau de tine

dap' sa astii ai dreptate...
Pe langa una de 90-100 de kile clar ca exagerez.... aici iti dau dreptate!!!! ce naiba sa-mi doresc la saij' si ceva de kile, cand poate fi mai rau...
Insa pe langa una cu un amdomen cat de cat omenesc, sa nu zic plat, nu o burta de 5 luni de sarcina cum am io azi... sigur sant de dat cu biciul pe schinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

LIUDA cand nu ma vait, inseamna ca sunt in limite suportabile deci greturi tot am dar sunt in limite, nu se compara cu ce a fost!

aseara a facut mama stevie cu ou, macare de urzici (mi-a adus un coleg de la tzara, sursa sigura). am avut si azi la pranz. in plus azi am avut la servici ceafa de porc la cuptor si din aia imi place sunt fericita cand mananc mere bag la greu, vreo 4-5 pe zi, o fi bine sau nu, ce conteaza? mi-a adus o colega o briosa facuta de ea si mi-a placut mult. produsele de patiserie de cumparat imi fac f rau insa astea de casa sunt ok. toata lumea imi aduce/face de mancare nu e e rau nici asa! hahaaa, ce inseamana sa te vaiti!
cred ca se vede si pe fatza mea ca ceva e in neregula desi eu zic ca mi-am revenit in comparatie de cum eram acum vreo luna... brrrr. doctora copilului mi-a zis ieri ca sunt cam palida. multa lume imi zice chestia asta.
oi fi, na! pt mine nu e usor sa fac copii! ma chinui un pic, dar... merita efortul!

pupici
16+

Mergi la inceput