Mar-Apr(195)Bv antguess leeloo! Hai persi,madutza!
Raspunsuri - Pagina 16
ioanna16 spune:
fetele, cum la noi este soare si caldut, ma duc la o plimbarica; revin mai tarziu sa vedem cu mai stam cu nasterile
puuup! o zi frumoasa sa aveti!
35 +
AMR MAXIM 23 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Anaxena, si eu am o sensibilitate la operatie...cred ca mi-au cazut toate firele, dar ceva nu e ok...chiar azi ma gandeam si eu...sex peste vreo 2 luni...nici nu stiu cum ma voi epila pt controlul de peste 2 sapt Sper sa fiu mai ok atunci...Sunt de acord cu infasatul! cel mai bun pt ei.Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
si eu o infas cand e agitata si nu reuseste sa adoarma

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
AllyLaur spune:
Fetelor, am si eu o manie(printre altele)
....sa ascult muzica exagerat de tare
...oare ai poate face rau lui bebe Eddy?? Poate il stimuleaza si isi scoate nasucul afara
....
Ally ,
Eduard 40+ sapt bebe
AMR 2,3,4 zile MAXIM !!! 
miki1979 spune:
felicitari ANTGUESS

multi pupici pentru Eveline, sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii

AllyLaur spune:
Am pus si noi 2 poze cu burtica de acum cateva zile
!!!
Ally ,
Eduard 40+ sapt bebe
AMR 2,3,4 zile MAXIM !!! 
ama22 spune:
Cami si eu eram convinsa ca nasc in martie. Si toata lumea zicea ca la cat era de agitata in burta si fiind si fata sigur vine mai repede. Si uite ca suntem la termen si nimic :)))
Madutza mersi
nici nu stiam de ele
abia astept sa le incerc!![]()
Fetelor am citit ca dopul gelatinos se elimina fie deodata, fie pe parcurs. Eu cam de 2-3 zile am o scurgere mai abundenta, gelatinoasa. E dopul, nu?
39+
Natalia
AMR 3 zile :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui AllyLaur Am pus si noi 2 poze cu burtica de acum cateva zile Ally , Eduard 40+ sapt bebe AMR 2,3,4 zile MAXIM !!! ![]() |
ally, cred ca ai un grasun frumos ascuns acolo

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
millie spune:
Feteleee inca nu am primit vesti de la Leeloo si mai un pic va trebui sa plec la control in Tm.Cum va anunt in caz ca primesc vesti dupa ce o sa plec de acasa? ami trimite cineva nr.de telefon? nu de alta dar o sa ajung pe seara inapoi
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
36+ s
Amr 11 zile
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui anaxena eu le cantaresc cu sfintenie ba chiar ieri m-am pacalit la ficatei,i-am cantarit cruzi si facuti aveau 100gr dar 100gr de ciorba aia nu a fost masa!!mie nu mi se pare multa mancare! Ana-Maria mami de de Alex 28.02.2011Maria,povestea nashterii Maria si Alex in culori |

m-ati dat gata..nu mai rezist de curiozitate..asa ca Mada
fie-ti mila si trimite si la mine regimul ala ca ma roade rau..fac cinste cu marul sau cu banana, ce preferi ?

poate poate ma ambitionez si-l tin si eu..desi mie mi-e frica sa nu pierd laptele..
voi ati observat vreo diferenta la prosuctia din titi de cand il tineti?si simo, eu cred ca am mai mult de 7kg de dat
AllyLaur spune:
Madutza,
...sambata mergem la eco si abia astept sa ne spuna greutatea...chiar daca este ceva estimativ, macar sa am idee. Sper sa nu aiba sub 3 kg, iar daca va fi asa nu-i problema ca il face mami mare, sanatos sa fie
. 

Ally ,
Eduard 40+ sapt bebe
AMR 2,3,4 zile MAXIM !!! 

Sper sa fiu mai ok atunci...Sunt de acord cu infasatul! cel mai bun pt ei.
David, Matei si Vlad Arsenie
de Alex 28.02.2011