Mar-Apr(195)Bv antguess leeloo! Hai persi,madutza!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, scurt-scurt,.....dar saracuta de ea de cand are contractii si dureri
va multumesc inca o data de raspunsuri.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am uitat sa zic

cami - sanatate antoniei, poate scapati de mucisorii astia incapatanati;

yasmi - eu am luat pastila, nu mi-a venit cm, insa mi-a fost rauuuu, senzatii de voma, dureri de cap...poate depinde si de la un organism la altul

strumph ; haide mami, capul sus;mai stii ce-mi spuneai tu ieri? unde ai gasit iar butoiul?

35 +

AMR MAXIM 23 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu am un bb tare friguros,in apa ii place..dar la imbracat sau schimbat de pampers plage si el trebuie imbracat sa se simta la caldurica,dar nu ii pun caciulita dupa baie,nu i-am vazut rostul
eu eram impotriva infashatului,ei uite ca bb alex se linishteshte dc il fac shaormica..de fapt nu se intelege cu manutele lui,cum i le mobilizez cum il ia somnul,asha face si cand il bag in combinezon
asta dc avetzi bbei agitatzi sa incercati si cu infashatul

Mergi la inceput

din cate am observat eu de-a lungul celor 2 odisee fetele vin mai tarziu!asha ca nu disperati..dormiti cat mai puteti,faceti poze la burtica,filmati-va...bucurati-va!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ioanna, multumim pt majorete!!!

Eu vreau sa ies mai tarziu sa caut alt combinezon ca asta care il am este prea gros si pufos pt vremea asta!!! Voi ce spuneti??? Ca am avut poza cu el aici....

Ally , Eduard 40+ sapt bebe

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Ioanna, multumim pt majorete!!!

Eu vreau sa ies mai tarziu sa caut alt combinezon ca asta care il am este prea gros si pufos pt vremea asta!!! Voi ce spuneti??? Ca am avut poza cu el aici....

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

combinezonul meu preferat,pai nu ti-l cumparam eu acum 1-2 luni dc stiam ca acum iti iei altul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ana, eu am mai spus ca daca eram in tara ti-l faceam colet pt un cadou pt Alex la cat de mult ti-a placut. Acum pt noi cred totusi ca este cam gros...nu???

AMR 2,3,4 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

AMA eu sunt bine
ca prin minune au trecut si durerile de spate
ceea ce ma innebuneste
simt o presiune mai mare jos
sper sa mai fi coborat bebelina putin
offfffffffffff
si eu vroiam sa nasc in martieeeeeeeee
hmmmmmmmmmmmmmm
nu cred ca mai am sanseeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anaxena, si eu am o sensibilitate la operatie...cred ca mi-au cazut toate firele, dar ceva nu e ok...chiar azi ma gandeam si eu...sex peste vreo 2 luni...nici nu stiu cum ma voi epila pt controlul de peste 2 saptSper sa fiu mai ok atunci...Sunt de acord cu infasatul! cel mai bun pt ei.
Strumphi hai ca stiu ca-i greu, dar vine fata in curind..poate chiar azi o tii in brate. gandeste asa, poate vei fi mai optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally, daca pe sub combinezon pui doar un body cu maneca lunga+pantalonasi eu zic ca inca e ok ..depinde si cate grade sunt la voi

Anaxena, ai mai folosit sterilet? Ca si mie mi-a zis dr ca pot pune dupa 3 luni de la nastere. Zi-mi si mie cum se pune, cum se simte..doare? Il simti la sex?

ama, eu acum folosesc ovule Pharmatex, se introduc adanc cu 5 minute inainte si au efect 4 ore. Asta am folosit ca protectie intre copii.
Acum parca regret un pic ca nu mi-am legat trompele

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput