Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

La multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi!

Am votat ursuletii, sa speram ca va castiga ursuleata Alexia, dupa prognoze .

Beatrice, chiar, ai cumparat cartea cu diversificarea?

Mami de Cristiana (29.12.2010)

da, am cumparat-o si nu-mi place. ma voi folosi de ea, sper, la capitolul retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sorina ....no comment...mi s-a facut rau cand am citit..
daca marul ti se pare prea acid poti sa incepi cu avocado
apa minerala plata fiarta se mineralizeaza mai mult(de aia nu e ok pt bb mic) ...nu se demineralizeaza..
fetele de la concurs va votamn si noi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hello,

am fost very busy ultimele zile, v-am cititara, dar abia acu am timp de dat raportu.mancam cate 1 mar cu cereale! yupiii! am papat si cated 15ml supa ieri, azi 20.
facut prima sedinta de kineto. 45 minute,. s-au distrat bebeii mei, nu tu plans, nu tu oboseala.

sugu, siema si celelalte concurente la calendar, de maine bag votare la greu!
beatrice, luasesi un steamer-blender philips-avent. in cat timp face legumele? dar carnea? how much?si cum se cheama cartea cu retete?
sashenka, sper sa va faceti bine!
mai fetelor, review-urile la biogood sunt cam nasoale. inca nu m-am lamurit daca acest magazin e doar unul de fitze sau unul intr-adevar bio.convingeti-ma ca aduc legumele chiar cum si de unde trebuie!o sa ma paranoizez complet si cred ca e cam devreme.
doura, zi cu avocado ala: de la ce varsta?
referitor la dr culcer: va spusei ca daca va duceti la cabinet patiti de-astea. insa orice s-ar spune despre dansa, va garantez ca femeia asta a salvat vieti cam ca si pesamosca. am stat la terapie intensiva cu copiii mei si stiu ce face acolo. cum salveaza din situatii aproape de moarte fiinte de 6-700 de grame. cum vine sambata si duminica noaptea daca se naste cineva cu probleme. cum a luptat pt copii cu kilotorax, pt care nimeni nu are experienta in lume, incidenta fiind de 1 la 2 milioane de copii. sa nu uitam ca si dansa lupta cu un cancer de multi ani. eu aveam mereu lista cu intrebari si mi-a raspuns la toate, fara spagi si alte chestii. nu stateam nici o mie de ani de vorba, dar ne-a ajutat mult.din pacate, la noi sunt prea multi pacienti per cap de dr bun si se ajunge al situatii ca cea descrisa de sorina. sper sa nu va suparati pe mine ca am scris asta, dar eu nu pot uita disperarea din okii unor parinti cu un pui de 600 de grame pt care dr culcer a venit la 3 dimineata si pe care l-a salvat.

inca ceva: la municipal cam greu pupi apgar 10 la cezariana, probabil de aceea remarca facuta sorinei.iar echografiile de sold, fontanela si cardio sunt in protocol. daca nu le faci acolo, oricum iesi cu bilet de trimitere sa le faci.nu numai mie mi s-a spus asta, ca am avut prematuri, ci si surorii mele, cu fete nascute la 39s.sugu, la tine cum a fost?

in alta ordine de idei, iesim sau nu afara? ca nu mai am nervii necesari sa citesc despre japonia si gaura de ozon. la cat de obosita sunt, abia mai pot sa ma concentrez la subiecte gen pepe si oana, si astea mi se par grele in ultimu timp.

good news: mai am de dat 10 kg din cele peste 35 luate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Adi pe mine nu m-a trimis nimeni nicaieri. Noroc ca mai citesc la voi si am facut din proprie initiativa eco de sold si cardio...acu vad ca si de fontanela trebuie. Nota 20 pentru acest forum si pentru fetele care impartasesc diferite experiente. Eu recunosc ca nu am suficient curaj sau tact as spune mai bine...Sunt ochiul din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

eu sunt zombi...

de cand a povestit sorina faza cu decalotarea baietelului acela de trei ani nu mai sunt om!!!
toata ziua m-am gandit doar la asta, aseara m-am culcat cu imaginea aceea horror in minte si uite-ma acum treaza in urma unui cosmar pe aceeasi tema!!!

repet, mi se pare incredibil sa faci asa ceva unui copil, pe viu, fara anestezie! asa se face?

offfffffffff..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

neata fetele, o cafeluta, sau un ceai?

Sorinaalex

La multe lunite bebeilor sarbatoriti astazi!

TINKER_BELL - felicitari pentru bebel ce doarme toata noaptea, VREAU si eu al meu se trezeste de cel putin 2 ori...

sorinaalex cred ca si pe mine ma apuca plansul daca eram in locul tau , in primul rand nu sunt de acord cu doi pacienti in acelasi cabinet, fie ei si copii, in al doilea rand parerea mea despre doctorii renumiti (nu o cunosc pe dansa si nu ii pun la indoiala stiinta si devotamentul pentru puiuti de om cu probleme) dar parerea mea este ca la inceput pt a-si face un nume si-a dat interesul cu TOATA lumea nu doar cu cazurile grave, iar acum daca si-a facut un renume isi permite luxul de a fi superficiala acolo unde ei nu i se pare a fi o problema. Deci din parerea mea rezulta ca nu ai de ce sa iti faci griji ca daca i se parea ceva grav se purta cu tine altfel...
Cat despre portia de lapte..., de ce se recomanda alaptarea la cerere? numai e la cerere? bibe nu?

sashenka of saracuta de tine, nu stiu ce m-as face in locul tau Sanatate multa si tie si la copilasi

Elfica ce bine ca nu a patit nimic! si eu ma tot atentionez singura sa nu il mai las pe canapea cat stau la calculator, dar acum ca vad ce ai patit o sa iau sigur masuri.

amelia_ilie daca incerci sa o culci putin mai inainte de baita ca sa fie macar o ora intre trezire si baita oare nu ar dormi si dupa baita? zic si eu nu da cu parul..

siema aprile - Scorpiuta, mai- Puficele, iunie- Natalia e ok?

adipapazi s-ti traiasca mancaciosii cat despre iesitul afara, eu am iesit ca a fost o vreme foarte frumoasa si in casa cu geamul inchis sa ma sufoc oricum nu puteam sta. Astazi nu stiu daca o sa ies pt ca e o vreme foarte urata. felicitari pentru kg date jos si la cat mai multe, eu am pus numai 16 si nu le-am dat inca jos pe toate... si ca sa arat si eu a om ar trebui sa mai dau jos inca 10 pe langa cele 4 ramase din sarcina

dupa cum spuneam noi am fost afara si ieri si alaltaieri, si l-am luat din carucior si am stat cu el in brate la nivelul copiilor din parc care se jucau, si e foarte incantat de ceea ce vede, intinde mainile la copi sa ii atinga, sa le ia jucariile, cred ca o sa fie un copil dezghetat ce o sa socializeze usor, cra-cra , si i-am ridicat caruciorul o treapta e cam la 30 grade, am impresia ca incinatia e mai mica decat in scoica, si vede si el lumea, acum nu mai doarme toata plimbarea doar cand oboseste, restul inspecteaza

ca de obicei iar m-am intins... sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetelor

sorina urata rau patania de la doctor.
si faza cu diversificarea... ete de aia nu merg eu la dr. sa imi zica ce sa ii dau copilului sa manance.
adica sa mai dau si bani sa imi zica sa ii dau sare , zahar, miere???

la mine fetele papa pireut de mar, cu 2 feliute mici de banana ,diluat ori cu suc de morcov, ori e mar.
seara lapte cu cereale.
marul il dau crud, fiindca am incercat sa le dau copt de 2 ori si a fost dezastru...dupa prima inghititura, niciuna nu a vrut sa mai deschida gura sa pape.

de sapt viitoare bagam supica de legume., doar o sa avem 5 luni jumate.

Sara a facut azi febra 38,2. bagat supoz. cu paracetamol.acu doarme mititica dezvelita.sper sa scada .

fetelor am o intrebare...Marti cam...sforaie.oare sa fie vreo problema de sanatate?? pentru asta parca as merge la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

votat bebelusi frumosi,
scorpiuta votul 36, ralucina, fara suparare nu am dat vot la pufice ca sunt la egalitate cu scorpiuta, daca dadeam vot treceau pe locul 1 si nu ne iasa socoteala sa nu fie cu suparare
natalia votul 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Neatza fetelor,
Va multumesc mult pentru incurajari! Adi, eu sunt constienta ca tu esti bine intentionata. Eu nu am contestat experienta dnei dr, insa fiecare isi formeaza o opinie prin prisma experientei pe care o are cu omul respectiv. Lasand la o parte sfaturile pe care mi le-a dat si care nu ma ajuta cu nimic, nu mi se pare normal sa ne bage ca pe niste oi in cabinet. Am platit o suma (nu conteaza cat) si ar fi trebuit sa mi se aloce macar 15 minute. Sa pot spune ce “ma doare”, fara sa fiu fortata sa asist la asemenea scene. Pe oricine ar fi marcat o asemenea scena si mai ales pe o proaspata mamica de baietzel. Probabil ca Sugubina are dreptate ca m-am stresat prea tare cu refluxul asta si singura mea greseala este ca m-am dus la dansa cu niste probleme minore prin prisma dansei. Pentru mine nu sunt minore pentru ca este copilul meu, iar diversificarea mi se pare un pas foarte important si mai ales daca are reflux. Si ultimul comentariu si inchei subiectul: faptul ca am nascut la Euroclinic este numai si numai problema mea, iar apropos-urile legate de bani mi se par total deplasate. Din cate stiu eu, la nici un spital de stat nu se da scor 10 la cezariana, dar nu m-am dus la E. cu acest scop. Consider ca sunt sanse mai putine sa plece copilul cu crocobauri dintr-un spital privat si deasemenea a contat foarte mult si confortul meu psihic. Nu regret nici o secunda ca am nascut acolo. In ceea ce priveste faptul ca este foarte ocupata, sunt convinsa si de lucrul asta, insa nu pot sa nu fac comparatie cu dna dr. Cobac, sefa sectiei de neonatologie de la E. careia nu am ce sa ii reprosez. S-a purtat impecabil atat cu Tudor cat si cu mine si regret maxim ca nu am putut sa o pastrez si ca pediatru. Gata, ma opresc cu subiectul asta.

Diana, imi pare tare rau ca te-a marcat si pe tine atat de tare experienta mea. Nu a fost intentia mea sa creez cosmaruri cuiva. Dna dr. m-a vazut ca eram socata si mi-a spus ca este motivul pentru care recomanda sa se faca aceasta operatiune la 7-8 luni. Despre anestezie nu stiu ce sa-ti spun. Eu am stat cu spatele si nu am vazut nimic pana cand nu a inceput copilul sa planga de durere. Pe de alta parte cat am stat in sala de asteptare, mai era o mamica cu un baietzel de aproape 2 ani si foarte speriata a intrebat-o pe tipa de la receptie daca doare si daca se face anestezie. Ea a raspuns zambind ca doare putin si ca se face anestezie. Eu una n-am inteles nimic din raspunsul asta.

Elfica, imi pare rau petru sperietura prin care ai trecut. Bine ca e copilul ok!

Amelia, eu cred ca reactiile astea sunt de la Rotarix. Si Tudor a fost marait maxim saptamana asta si a mancat destul de prost.

Doura si eu sunt fan avocado, insa in graficul pe care il am eu e trecut dupa 6 luni. Crezi ca pot sa il introduc mai devreme? Acum am vazut ca si Adi a intrebat acelasi lucru.

Adi déjà supita? Felicitari pentru progres la diversificare si slabit!

Ramo_P, multumesc mult de urari!

Va invitam pe toate la tort de cioco, Pepsi si fresh de portocale!

Va pup pe toate si va doresc week-end cat mai placut!

Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

adi iei avocado (sa fie copt bimne..adica cand apesi pe el sa fie moale)..iti recomand avocado ala cu coaja neteda ..daca nu e copt il bagi intr0o punga cu un mar, inchizi punga bine si lasi 1 zi sau 2 pana se inmoaie...il faci pasta cu un strop de lapte si la ataaaaaaaac

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput