Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

LA MULTI ANI SORINA

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

(in legat. cu discutia de pe FB despre pasta cu flour sau nu ): http://www.drmomma.org/2009/11/fluoride-cavity-fighter-or-toxic.html

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

votat bebelusi frumosi,
scorpiuta votul 36, ralucina, fara suparare nu am dat vot la pufice ca sunt la egalitate cu scorpiuta, daca dadeam vot treceau pe locul 1 si nu ne iasa socoteala sa nu fie cu suparare
natalia votul 26

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Multumiimm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza!

Imi e un somniccc... nu mai pot..
Noi suntem ok, am citit si discutiile, suntem la zi..dar nu o cunosc pe dna Culcer, deci nu ma bag sa comentez, iar legat de diversificare... noi nu am inceput-o si rezistam eroic presiunilor bunicilor de a da copilului si altceva decat laptic de la mine.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna!

Elfica, cum a zis si Bravegirl, acelea sunt semnele care trebuie urmarite, desi la 4 luni cand a cazut S din pat, am plecat imediat la dr sa-i fac eco abdominala si TF...deh mama paranoica la primul copil.

Decalotarea facuta de medic se face de obicei sub anestezie locala, se da cu un gel...pe S l-am decalotat parca in jurul varstei de 1 an jumate, bine la el era doar un "firicel", s-ar fi putut ca la un moment dat prin decalotarea de la baita sa se rezolve singura, insa am preferat sa stau linistita.

sashenka, sper ca puii sunt bine.

sorinaalex, imi pare tare rau de fiecare data cand aud de asemenea medici; mie un dr care nu sta suficient de mult timp de vorba cu mama si nu analizeaza copilul pe indelete, mi se pare superficial...oricata experienta ar avea.

JoAnn, poate are mucisiori, incearca sa ii cureti nasul cu SF, daca tot persista intreaba medicul, pot fi polipii un pic mariti.Si vezi sa nu fie prea uscat aerul in camera.

Gabriella1, ptr copiii cu LP se recomanda inceperea diversificarii mai devreme la 4 -5 luni, insa cu pasi mici.

despre Biogood si eu am auzit si bune si rele, deocamdata ma gandesc ca poate or fi un pic mai bio decat cele din supermarketuri; eu am mai luat si borcanase bio de la humana sau organix daca la ora de fructe nu eram acasa....acum, nu mai stii ce pun si astia in ele, dar ma gandesc ca i-o verifica si pe ei cineva.

Un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Va invit la CAPITOL NOU

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput