Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)
Raspunsuri - Pagina 18
sugubina spune:
dap noi am inceput cam de 3s/piure suc fructe si cereale burtica de 3z.
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Voi ati inceput deja diverificarea chiar daca dati exclusiv LP? Gabriela mami de Tudor Andrei (29.11.2010) "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
unique spune:
Voi cum va descurcati cu diversificarea? Am fost la control cu Alexia si dr mi-a spus sa incep sa ii dau fructe la ora 10 si cereale cu lapte seara pentru ca a luat putin in greutate.Pana acum i-am dat numai lapte la san. Problema este ca tot ce ii dau scoate din gura. Dr zicea sa ii dau direct pulpa de fructe, dar ea nu inghite nici macar suc. Nu stiu ce sa ma fac. Daca nu ia in greutate intr-o luna trebuie sa ii fac analize.
http://corectareteme.blogspot.com/
BraveGirl spune:
Unique, eu zic ca dc ea nu inghite, inseamna ca nu e pregatita inca pt diversificare. Mai las-o putin si mai incearca. ai putea sa incepi cu cerealele. ele pot fi date si dimineata. Dar cat a luat in greutate? P. a luat cam 300g si dr nici n-a pomenit de diversificare, a zis doar ca a luat cam putin.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
unique spune:
Am nascut-o cu 4,200 kg si acum , la 5 luni, are 6,200 kg.
http://corectareteme.blogspot.com/
danaint spune:
Hello si de la noi!
Noi am stat azi toata ziua afara, sub umbrela, bebe a vorbit non stop, ne-am distrat. Acum il asteptAm pe tati sa vina din bucuresti.
Corina, vacuumu a avut efect bun la mine, mi-a intins intins pielea, arata lucrata burta mea (desi mai am burtica, nu e flescaita).
Sorina, imI pare rau de experiEnta neplacuta.
Adaug la BioGoods- cel din baneasa presupun ca se deschide la 10 cu restul magazinelor de acolo. Uneori aduc si legume/fructe de Romania, acu aveau de italia. Am gustat merele si sunt chiar bune.
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina dap noi am inceput cam de 3s/piure suc fructe si cereale burtica de 3z.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010 |
Nu-i cam devreme cu diversificarea? Io nu dau nimic lui Tudor pana la 6 luni.Are timp sa se sature de toate.
amelia_ilie spune:
La multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi!
Am votat ursuletii, sa speram ca va castiga ursuleata Alexia, dupa prognoze .
Beatrice, chiar, ai cumparat cartea cu diversificarea?
Mami de Cristiana (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
Noi de 2 zile suntem zombie, si eu si sotul meu, mandra s-a obisnuit sa doarma inainte de baita si apoi dupa baie, dupa ce papa, mai adoarme abia pe la miezul noptii, adica la urmatoarea masa. Dar nu ar fi nici asta marele bai daca n-ar urla intre cele doua mese. Ne-a capiat cat poate sa urle! Daca o luam in brate e ok pentru 5 minute, apoi e iar pe tepi. Nu mai stiu ce sa-i fac. Daca n-o las sa doarma inainte de baie iarasi urla, ca e obosita... Of, abia astept sa doarma si ea cand e timpul de dormit si sa fie treaza peste zi (nu ca ar dormi ziua prea mult...).
Mami de Cristiana (29.12.2010)
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unique Am nascut-o cu 4,200 kg si acum , la 5 luni, are 6,200 kg. Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010) MTHFR C677T heterozigot http://corectareteme.blogspot.com/ |
pt 5 luni, e binisor 6200g, dar e adevarat ca a luat cam putin in greutate. Din cate am citit, cam asa se intampla cu bebeii maricei la nastere. eu tot n-as incepe dive dc singurul argument pro este ca nu a luat ca la carte.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
siema spune:
Va multumim celor care ati dorit sa ne votati pe portalul doamnei dr Herdea
Daca va place de Natalia si credeti ca merita sa fie castigatoarea unei luni din acest an si aveti timp sa ne votati , va scriu linkul unde puteti face acest lucru
http://concurs.herdea.ro/bebe/46/nataliacraciun
Poate reusim sa castigam intr-una din lunile acestui an
Eu voi vota la randul meu fetele de aici care participa cu puii lor
Eu si Natalia, va multumim