Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorinaalex
Nu, clar! Nu am de gand sa ii reduc copilului portia de lapte. Ii voi da atat cat imi cere pentru ca nu este un copil gras. Este lung, are falcutze, dar la corp nu este gras! Iar diversificarea o voi incepe la 4 luni jumatate si in nici un caz cu mar crud. Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010) |
Si mie mi s-a spus asa de catre un dr pediatru, sa nu-i mai dau copilului sa manance mult. mi se pare inuman sa infometezi un bebelus.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorinaalex
Nu, clar! Nu am de gand sa ii reduc copilului portia de lapte. Ii voi da atat cat imi cere pentru ca nu este un copil gras. Este lung, are falcutze, dar la corp nu este gras! Iar diversificarea o voi incepe la 4 luni jumatate si in nici un caz cu mar crud. Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010) |
Ti-am zis ca eu i-am dat prima data mar crud si mi-a vomitat rau de tot. Poti incerca, dar....pediatrul mi-a zis ca sunt interzise cruditatile in reflux, astfel ca noi am inceput cu cereale. Pe mine m-a capiat diverisificarea. am mai citit carti, articole, etc, dar diverisificarea se face in functie de fiecare bebel in parte, de analize, etc.nu exista schema universal valabila
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinaalex Vroiam sa va mai spun ca am fost miercuri la Biogood in Baneasa. Morcovii sunt 11 lei/kg, iar merele de orice fel sunt 19 lei/kg. Atat am retinut pt ca momentan asta ma intereseaza pentru cand voi incepe diversificarea. Azi am limbaritza si se pare ca vreau sa recuperez cat n-am scris 3 luni ![]() Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010) |
Stii si programul?
diana.b spune:
sorina sunt stupefiata de ce ai povestit
mi se pare incredibil!!! nici nu pot cataloga comportamentul acestei ... in fine!
iar faza cu baietelul pe care l-a decalotat e horror! dar asa se face? pe viu? nu se poate face o anestezie locala? ceva, totusi sunt si ei suflete
sunt oripilata..........
Elfica spune:
Fetelor, ce ma fac, am facut-o lata. Ca de obicei, stateam in sufragerie, cu Iulia pe canapea, iar eu la doi metri de ea, la calculator. Din cand in cand ma uit la ea, ma mai duc la ea, o mai intorc, incat sa nu risc sa cada, dar de data asta am intarziat putin si am cules-o de pe jos. Si nu am covor, a cazut cu capul direct pe parchet, de mi s-a rupt inima. Bineinteles ca a urlat, am luat-o in brate, am dus-o in bucatarie si i-am pus linguri reci pe cap, in zona cazaturii, sa nu i se faca cucui, dar tot stau cu teama sa nu pateasca ceva rau. I-am pus apoi sticle de parfum, tot pt a-i asigura raceala in zona. Din cum a cazut, deduc ca s-a intors pe burta si a cazut intai in fund si apoi a dat si cu capul de parchet. Eu am intorscapul spre ea cu o fractiune de secunda inainte sa dea cu capul, dar pana sa ajung la ea, a ajuns cu capul jos. Oare sa fac niste investigatii? Pare ok, se misca, rade, nu pare afectata nici la coloana, nici la cap, dar mi-e frica. Pediatra inca nu raspunde. Ce ma sfatuiti? Stiu multi copii care au cazut si nu au patit apoi nimic. Sper sa fie si cazul meu. Oricum, m-am lecuit. Stau doar cu ea in brate la calc. De doua ori am gasit-o la limita, ii atarnau picioarele, dar greutatea era pe canapea si inca nu cazuse. Acum voi fi mai precauta!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
BraveGirl spune:
Elfica, trebuie sa o urmaresti sa nu vomite, sa nu devina letargica, sa aiba reflex pupilar identic la ambii ochi. A...mai uita-te in gurita dc plange fara motiv, ca odata Arianna a cazut si si-a muscat limba f rau si o durea mititica.
Nu cred ca are rost sa-ti fac teorie, ca i se poate intampla oricui, dar de acum nu o mai pune pe canapea deloc nesupravegheata. Eu am o paturica de joaca f groasa, cauciucata pe spate si o pun pe jos si acolo sta bebe. E de preferat sa stea pe jos, chiar dc poate e mai rece, decat sa pateasca ceva mult mai nasol.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Elfica spune:
Am vorbit cu pediatra si spune ca e ok. Ca nu a patit nimic, daca nu si-a pierdut cunostinta e un prim semn ok. Mi-a spus doar sa nu o fortez cu mancarea si sa vad daca vomita mult. Crede ca de la o distanta mica nu avea cum sa pateasca nimic nici la coloana nici la cap. Ea a uitat, sta cuminte, se joaca, sper ca e ok si ca asa va fi... Ce sperietura am tras!!! Si imi spunea sotul sa am mare grija ca o data a prins-o si el la limita...
Elfica spune:
Multumesc mult, Bravegirl! Asa fac! Incerc sa o adorm, ca ii e cam somn. Pare ok cu toate cele, sper sa nu constat ceva in neregula. Va pup!