Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

ce a vrut sa spuna cu asta??

"Va puteti considera sansele de a ajunge in top/castigator = 0"

ce-am facut????

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

poate daca inscrii copilasul de pe adresa ta, stiu si eu?? habar n-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

pai iti dai seama ca am bagat adrese de mail diferite...

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Gata s-a stabilit deci: pe Aprilie votam Alexia, pe mai Puficele si pe iunie pe Robert.

Va fi un calendar cu ursuleti!

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

yupiiiii

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Andreeacc, dar ce repede ati inceput voi diversificarea !Bravos pentru Ilincuta papacioasa.
Sashenka, multa sanatate lui Sasha. La voi se tin racelile in lant, dragii de voi.
Gabriella, sunt niste ovule care se numensc ContraceptM. Baga un google sa vezi ce si cum despre ele.
Am ras si nu prea la povestile voastre cu indragosteala fetelor.. caci am un feeling ca o sa mi se intample si mie cat de curand cu d'nsoara Anastasia.
Toma a patit-o zilele astea cu o constipatie tare urata.Ma gandesc eu ca ar fi de la LP pe care i l-am dat zilele trecute desi am inceput cu 20ml,40...pana la 90ml.I l-am scos si sper sa isi revina ca tare se chinuia mititelul.Acum am luat alt LP si mai stau cateva zile, apoi incerc si cu asta sa vedem ce iese.
Legat de matreata, si Toma are dar deocamdata nu ii fac ceva anume decat il spal zilnic. Poate ii trece de la sine.Oricum are o gramada de par si chiar ma gandeam ca va trebui sa ii tai macar bretonul cat de curand, ca ii intra in ochi.
Vroiam sa va intreb : voi de cand ati inceput sa mai tineti copilasii ridicati la 45 de grade? Al meu e asa de curios sa vada lumea dar nu prea are cum de la orizontala.
Ma duc la copii caci Anastasia tocmai ii povesteste lui Toma ca e o gaura in cer si azi nu ies afara asa ca trebuie sa se distreze impreuna( nu stiu cum, ma duc sa aflu )

Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma

Bravo Anastasia.....sa-mi zici si mie cum il distrezi pe Toma ...sa-i dau lectii lui Victor.
Siuta eu azi am ridicat fata la prima treapta (e prima data).Pot sa spun ca a fost tare fericita; 2 ore am mers si nu i-a scapat nimic din "vizor".A ajuns rupta de oboseala acasa si a dormit 1 ora jumate in conditiile in care aveam alti 4 copii care faceau chiloman in casa (vizita nepotilor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sashenka sanatate baiatului

Elfica...si a mea tzipa si ma amuza pana cand s-a gandit intr-o noapte sa-si exerseze tzignalul pe la 3...umblam cu ea in brate in bucatarie sa nu il trezeasca pe Victor...pana la urma s-a trezit tasu si a luat-o in camera cu el...si s-au uita la TV...solutie de compromis ca Vic se trezeste la 7-7.30 pt gradi...oricum tasu era zombi cand au plecat..
Despre olita...o decizie inteleapta ai luat.Si eu vreau sa fac la fel cu Claudia...la Victor am asteptat pana la 1 an si rau am facut...si acum avem probleme desi numai are pampers de la 2 ani...olita nu a folosit-o mai mult de 5 ori la kk si ceva mai des la pipi...cu wc-ul a fost greu pana am gasit un adaptor ok din punctul lui de vedere. Oala e cea mai buna pt ei..o dezinfectezi,e numai a lor si o poti baga in portbagaj fara probleme si scapi de scutece murdare in concedii.

Heidy si Sugubina...felicitari pentru torturile cu care ne-ati torturat retina si glandele...am salivat o saptamana...mai ales ca eu nu mananc cioco sa nu enervez zuza

Sugu si Sunset votat fetele.succes.

Brocolina bine ai venit in barlog.I apovesteste tu cum tzipa sau cum suge bebelu?

A mea isi scoate suzeta din gura sa tzipe si daca nu ma duc la ea o baga la loc ..o pandesc de la usa ziua si o vad....in ultimele 2 saptamani si-a redus nr de mese la 4 insa azi noapte se vede ca si-a dat ea seama ce pierde si m-a trezit o tura la 3 cu lacrimi de crocobaur si la 6.30 apoi a dormit dusa pana la 12 .
Fetelor sunt topita dupa ea...e toata numai un zambet.
Zilele trecut e afacut kk apa...adica doar culoarea si mirosul au ramas pe pampers asa ca i-am bagat 1ml Debridat dimineata si 2 lingurite de mucilagiu de orez la pranz...mama ce plescaia...ii place la lingurita si inghite bine.
Daca nu ia in greutate in luna a cincea incerc la 5 luni jumate cu piure de legume sa vedem cum merge.Eu il fac din legume "aburite" la Tefal pasate bine si amestecate cu putin lapte de la mine (din frigi) sau cu apa fiarat si racita.Mai am fix 1 luna sa incerc.Oricum nu ii voi inlocui mesele dar vreau sa vad ca ia si ea ceva carne pe ea ca in prima saptamana a lunii a 4 a nu a luat nici un gram si numai vreau sa vad cantarul pana pe 16.04 la 5 luni fix.

Despre calendar mie sa-mi ziceti cand si pe cine votez si ma conformez.

Va pupacesc si va doresc o noapte fara incidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

bine v'am regasit

nu prea am intrat pt ca sunt ocupata toata ziua cu divinizarea copilului din dotare... si cand imi aduc aminte ce viteaza eram cand eram gravida... ca eu n'o alint domne'... ca poate sa urle cat o tine gura... de unde... toata ziua vb cu ea si rad... si ea gangureste si vb cu mine.. si cu toata lumea... e un coil foooarte vesel si zambaret, DAAAR, acum devine si rasfatat...
noi suntem multi in casa, asa ca pe diferite ore toata lumea vine la ea la pupat, zambit, gangurit si bineinteles tinut in brate... asa ca in curand cred ca o sa'mi manance nasul...
aiurea e ca nici nu paote sa planga putin ca toata casa e langa copil. nu mai zic ca daca nu mananca acum inainte de baie, din mom in care am puso in pat s'o sterg-masej-imbrac se pune pe un urlet(ca plans e putin spus) de iar e toata casa langa ea(si tuturor li se rpe sufletul ca poate o doare ceva) eu ma amuz si tre s'o calmez, ca doar e panicat neamul...
in general e amuzant... acum sper ca si voi sunteti bine... tre sa recuperez, ca azi nu mi'a mers bi ne netul..si nu putui...offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

BESTDOGEVER Sashenka! Mai e o zi haideti sa bagam!

TEENX!

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

mai este o zi de votare...de ce nu incercam sa facem mai multe conturi ca sa treaca puficele pe primul loc??? haideti sa aratam ca barlogul este unit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu incercati sa faceti mai multe conturi..ei verifca IP -ul si stiu ca este aceeasi persoana..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

da asa e cu voturile: conturile de utilizator sunt unu per ip, si un cont poate o singura data pe zi. Eu ma declar super happy pt locu doi. Cine mai poate sa voteze si maine si de pe 1apr bagam la greu sunset!

Sahsenka nu cre ca ai facut vro prostie stai linistita. Cre ca doar daca erai tu inscrisa erai descalificata.

kiss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Gata s-a stabilit deci: pe Aprilie votam Alexia, pe mai Puficele si pe iunie pe Robert.

Va fi un calendar cu ursuleti!

yupiiiii

mami de Robert Petru

poze

Dar vara ursoaicele sunt plecate in concediu....m-as fi bagat si eu pe iulie.....

Mergi la inceput