Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)
Raspunsuri - Pagina 10
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo_P
eu am votat si o sa mai votez, haideti felete pe luna aprilie sa fie Alexia in calendar, si in mai cine se baga? ca daca tot ne obisnuim la vot sa facem un calendar de ursuleti... va bagati? _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
DA DA VREM!
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Elfica asa ma gandeam si eu. Votam pt apr pe scorpiuta la greu sa ia din start locu unu, si eu ma bag din nou pe mai,votam la greu de lainceput pana la sf lunii si avem si noi fila la calindar. Dr a zis ca ne da doo jucarele ca iesim pe doi, asa ca me happy! Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010 |
si eu ma bag pe iunie
mami de Robert Petru
poze
sugubina spune:
Gata s-a stabilit deci: pe Aprilie votam Alexia, pe mai Puficele si pe iunie pe Robert.
Va fi un calendar cu ursuleti!
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
sashenka_h spune:
mai este o zi de votare...de ce nu incercam sa facem mai multe conturi ca sa treaca puficele pe primul loc??? haideti sa aratam ca barlogul este unit!!!!
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
gabriella1 spune:
de 3 ori l-am bagat pe T in cadita cu apa.Cum il scoteam, cu o gura tinea. Ne-a disperat.Acum doarme dupa ce mi-a "extenuat" ambele tzitzi
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui sashenka_h mai este o zi de votare...de ce nu incercam sa facem mai multe conturi ca sa treaca puficele pe primul loc??? haideti sa aratam ca barlogul este unit!!!! Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
daca e de pe acelasi calculator nu merge se verifica IP-ul, eu am doua conturi, mai votez din cand in cand de la sormea
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui sashenka_h mai este o zi de votare...de ce nu incercam sa facem mai multe conturi ca sa treaca puficele pe primul loc??? haideti sa aratam ca barlogul este unit!!!! Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
nu ma lasa....uite ce-mi spune
Desi aveti deja un cont creeat, totusi ati mai incercat sa va faceti unul. Va puteti considera sansele de a ajunge in top/castigator = 0. Un mesaj a fost trimis deja la admin. Va multumim pentru participare. In cadrul concursului nu admitem decat un cont de sustinator al 'parintilor', voturile fiind nevoie sa soseasca de la sustinatori adevarati si de la ceilalti participanti ai concursului.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo_P
daca e de pe acelasi calculator nu merge se verifica IP-ul, eu am doua conturi, mai votez din cand in cand de la sormea _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
da cred ca am facut o prostie
sashenka_h spune:
ce a vrut sa spuna cu asta??
"Va puteti considera sansele de a ajunge in top/castigator = 0"
ce-am facut????
Ramo_P spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sashenka_h
da cred ca am facut o prostie Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
asta inseamna ca nu o sa te mai lase nici sa votezi, iti blocheaza contul?
eu am facut conturile cu adrese de e-mail diferite, ca si daca e calculatorul diferit dar aceeasi adresa de e-mail iar nu e bine...
eu am un bb cu chef de joaca asa ca va las, ca imediat vine si sotul de la munca si sa mai schmbam si noi doua vorbe, pe maine