Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

da asa e cu voturile: conturile de utilizator sunt unu per ip, si un cont poate o singura data pe zi. Eu ma declar super happy pt locu doi. Cine mai poate sa voteze si maine si de pe 1apr bagam la greu sunset!

Sahsenka nu cre ca ai facut vro prostie stai linistita. Cre ca doar daca erai tu inscrisa erai descalificata.

kiss!

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

dar sa stii ca s-a terminat votarea ...uite mesajul de pe site:

"Juriul a intrat in deliberare!
00:00:00

Ramase pana la sfarsitul concursului din luna aceasta! La orele 22:00 votarea se opreste, iar juriul intra in deliberare. Rezultatele vor fi publicate pana in orele 00:00 pe pagina Bebelusilor Castigatori."

oricum eu chiar daca nu am spus am votat in fiecare zi. dar poate participi si luna viitoare si atunci o luam din pripa si iesiti castigatoare

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fug ca lui sasha iar ii creste febra si face frison

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna seara...

dupa o zi lunga ne aratam si noi!!

sugubina..tinem pumnii...cum merge tratamentul cu cremuta pt maruta??? i-au disparut bubitele??

suntem singurele acasica..pe tati l-am lasat cu baietii la remi....Ana doarme de pe la 10...iar eu tot trebaluiesc pe aici...daca ar avea ziua 35 de ore ce m-as bucura...34 din ele as face curat:))))...

azi am stat afar vreo 4 ore..am mers la niste prieteni care au curte si am stat in foisor..relaxare la maxim..ana a papat afara...

noi ne batem cu dermatita asta..nu scapam si punct!!..poate pana se marita va scapa:)))..bine ca macar nu o deranjeaza pe ea....acum ma interesez sa vad la ce dr sa mai ajung...ma refer dermatolog...

diana_b, daca mai intrii aici spune-mi si mie, te rog, unde il gasesc pe dr giurcaneanu si cum este el ca si medic??...multumesc frumos...

in rest suntem ok..ne-am cantarit in seara asta..7.4 kg...ma mir ca este asa grasuna..pt ca ea nu se omoara cu manacarea f tare...5 mese pe zi..nimic mai mult...

sashenka..multa sanatate puiului tau...

ana-vio....bine ai revenit.....

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

bine v'am regasit... acum sa vazut si fimea in oglinda si rade cu hohote l;la ea [:))]...
maine pe cine votam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Beatrice tre sa fie bebe pacient la dr Herdea ca sa poa sa participe la concurs. Sunteti si voi la ea? super tare, ce ne-am mai potrivit si sunset si ral eli !

sashenka_h saracu Sasha..Sanatate multa! eventual poate merge sa il impachetezi in cearceaf ud si calai..

Ratusco parca e mai bine putin sa stii. Nu au trecut insa de tot; tot piele zgrumtoasa are si pe fata si pe picioare. Continuam tratamentu. As incerca dc nu merge asa si crema/unguent cu tataneasa, ca am cit de bine de el.
Bine ca nu ii si mananca..doar arata mai urat asa.
Uau chiar ca e grasucina, felicitari! Si doar cu LM!

Cikas ma bag la somnic ca nu mai poot..Am facut si baitza singura (dady vine tarziu filmeaza concert la salata palatului), cu taratze si oli de apa, cu uleiat si cremuit, sunt ruupta fratemeleu. Am avut totusi noroc ca nu am avut latraciune inainte de baie decat un pic.Sper sa ma scoale pe la 7 si nu mai devreme.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

somn usor sugu... la noi e program de vorbarit si ras... tati adormit...noi program

Mergi la inceput

sugu..eu te'am votat... ca alt link nu am si nu stiu cine e luna asta... oricum suntem pe locul 2:))) cu 1 vot=)))

Mergi la inceput

gata... gasit si scorpiuta de aprilie http://concurs.herdea.ro/bebe/82/scorpiuta... votat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bueeeeeeey,la ora 5 Tudor cu ochii beliti, radea si tipa la sifonier.
Io cu o acuta criza de ficat (cred ca de la atata ridica 8 kile )ma rugam de el s-adoarma. Trezit tati ,plimbat Tudor .Acum doarme, noi ..s-a dus somnul.
Va invit la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Neata,
Desi a fost o noapte linstita, sunt chiauna . Abia astept sa o vad pe fi-mea plecata la gradi si pe R schimbat si mancat ca sa ma pot delecta cu o cafea maaaare. Pana atunci tb sa fac fata haosului si agitatiei care se intampla la mine in casa in fiecare dimineata. Dupa ce pleaca fi-mea si tati, zici ca a trecut tornada, asa ramane in urma lor

sashenka, multa sanatate lui Sasha! sper ca ai avut o noapte linistita

sugu, te cred...e foarte greu sa speli, sa hranesti si sa culci singura 2 copii. Si mie mi se mai intampla ca sotul sa trebuiasca sa stea pana foarte tarziu la sv cateodata si io tb sa ma ocup singura de ambii copii seara. Imi vine sa-mi iau campii pana ii spal, hranesc si adorm pe amandoi, desi unul dintre ei este mai maricel si, cel putin teoretic, ar tb sa fie mai usor. Dapai la tine cu 2 asa mici...

Votat scorpiuta si puficele

Va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput