Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

E simplu, jumatate de ora dureaza. Numai trebuie incercat pe haine de care nu iti pare tare rau, ca trebuie taiate, si poate nu iese bine

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Foarte tare Anca ideea cu blugii, mai vrem idei d'astea..eu am cump o pereche de blugi de gravi dar sunt prea maria cum si cad de pe mine

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi inca un pic si intram in luna a 5-a
cu pantalinii las ca o sa cresti tu mare

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Foarte buna ideea Anca, te asteptam cu poze sa vedem cum ti-au iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Salut si la toate burticoasele! Dupa secole am reusit si eu sa mai intru un pic si sa recuperez, dar pana acum nu prea puteam sa sta la calculator. De ieri gata am scapat de problema, totul e f bine, mi-a facut o incizi, mi-a scost toata infectia si tot chistul ala, m-a asigurat de 100 de ori ca aestezia care mi-a facut-o nu il afecteaza deloc pe bebe si acum pot spune iar ca sunt f bine.
Azi merg la eco, abia astept, poate ne arata bebe si ce detine intre picioare.
Dbunny tu intrebai de creme antivergeturi, eu de cateva saptamani bune folosesc o gramada, ma sperie gandul asta si ma creia o pauzasc toata ziua, mi-am cumparat ca nebuna asa: Mustela, Vichy si Sanosan. De Saanosan, desi e mult mai ieftina pot sa zic ca nu sunt multumita ca nu se intinde de loc bine, aaa si mi-am luat si ulei de bebe cu care ma dau pe tot corpu dupa dus pe pielea uda (nu ma mai sterg, ma masez cu uleiul) si e f bun.
Gata ca am scris o gramada, da aveam de recuperat

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

Mergi la inceput

Oana .. sa vii cu vesti de la Eco... ma bucur ca ai scapat de problemuta...

Anca sau cine stie ..prenatalul si postnatalul il plateste firma? adica de la firma incasezi banii( ca stiu ca e sustinut de stat).. regularizandu-se cu CAS? sau trebuie sa stam pe la cozi?

Mergi la inceput

Pai fiind cu formular de medical, il plateste angajatorul, urmand a recupera banii ca la orice alt concediu medical.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

eu zau sa zic nu m-am prea tinut de crema antivergeturi. imi mai amintesc la 3-4 zile de ea, in rest doar cu crema normala de corp. deocamdata am avut noroc ca nici nu m-am umflat prea tare...

Lori 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Pai fiind cu formular de medical, il plateste angajatorul, urmand a recupera banii ca la orice alt concediu medical.

12+

Bijuteriile mele

asa ziceam si eu...

Mergi la inceput

Si eu cu creme si lotiuni normale de corp ma dau. Eu zic ca e importanta miscarea, lichidele consumate si sa te dai cu ceva (masajul in timp ce te crem-ui-esti). Pielea trebuie sa fie ft bine hidratata si elastica, si asta se lucreaza si pe dinafara, dar si pe dinauntru, cu ce mancam si bem

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput