Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
seidana spune:
Si ca sa stiti ca pot gandi si alteceva.. am gasit un site cu hainute destul de ieftine pt bebe.. cautati pe gogu de sau dati cu www si fara spatii hopa baby .com...
e cam devreme stiu, dar nu ma putui abtine sa ma uit
Gorgy si Zubi multumesc de sfaturi...
Zubi certurile voastre sunt copilarii, nu merita sa va certati pt asa ceva,,,Si da sunt 100 % ca tine, adik mai bine sufar eu decat sa supar pe altcineva,,
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
Helenutza23 spune:
daca vreti sa va distrati "afland" sexul copilului. la mine s-a potrivit si la primul copil si acum. :)
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=835
14+
ancaroro spune:
Neatza burtici
may, si eu ma invinetesc repede, asa sunt de cativa ani buni. Nu cred ca are vreo legatura cu trombofilia.
seidana, nasoala tare situatia cu cumnata ta. Oricum , trebuie pusa la punct, ca se supara, ca nu. Te doare mai mult de pitica ei ca va va ignora, sau de puiutul din burtica ta care o vrea pe mami linistita?
lali, o sa se rezolve toate. Doar liniste si odihna iti trebuie. Si credinta ca va fi bine.
Ieri m-am dus acasa hotarata ca-mi fac pantaloni de gravida. Mi-am sacrificat o pereche de blugi si un maieu de discoteca, le-am taiat si le-am cusut, si gata pantalonii. M-au costat 16 lei. Maieul il aveam din facultate, l-am cumparat de la o colega de camera din camin cu 6 lei, iar blugii m-au costat 10 lei la un second. Azi cred ca mai bag foarfeca intr-o pereche de blugi.
Adevarul e ca nu mai suportam blugii si umblam cu ei desfacuti la fermoar si nasturi, prea ma taiau. Trebuia sa iau initiativa.
Azi sunt cu blugii noi, si ma simt ft bine, atata ca mai luneca putin in jos (milimetric), si eu nu ma simt bine parca daca nu mi-s legati de talie . O sa ma obisnuiesc, si daca nu-mi creste curul prea mult, la burtica este loc, si cred ca o sa-mi fie buni pana la final.
Cele care aveti masina de cusut, pot sa va dau linkuri de unde m-am inspirat. Merita
12+
Bijuteriile mele
Dbunny spune:
Aaaaahh alta viata cu atatea raspunsuri
Mersi mult de rasp in leg cu secretiile. la mine arata de parca mi-as sufla nasu-n chiloti!! gelatinoase, cand albe, cand galbene...cand verzui-transparente!! o sa comunic si ginecologului la viitoarea eco.
may eu am avut asa vreo zi-doua ceva usturime de m-am gandit la infectie urinara. am constatat ca nu beau suficienta apa, m-am fortat, o zi am bagat la greu, facut pisu mai des...si nu mai am nika. Ce te face sa te gandesti la trombofilie? Am o vecina cu problema asta, si intr-adevar a pierdut 3 sarcini din cauza trombofiliei, dar toate pana in 7-8 saptamani.
seidana pare rau de povestea cu cumnataIncearca sa nu te stresezi prea tare pt binele lui bb. si totusi...de ce sa-ti fie frica cata vreme esti in casa ta pe banul tau? Vin eu cu matura la ea, sa vezi numa', ca eu n-am pic de rusine...auzi la ea, mai lipseste sa va zica: ia o pauzati is posmagii??
hainute si mobilier: mai am haine de la Dani pastrate cu drag intr-un cufar in pod, abia astept sa le cobor si sa le dau o clatire, patutul alb de lemn asteapta si el sa fie montat, camera lui Dani trebe zugravita., insa pana nu aflu sexul broscutei nu fac nimic. Si la Dani ziceam ca n-.o sa fac nimic pana dupa 8 luni, dar pe la 6 luni erau toate instalate si cumparate.
scutece refolosibile aici n-am vazut...
pup
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ancaroro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 daca vreti sa va distrati "afland" sexul copilului. la mine s-a potrivit si la primul copil si acum. :) http://www.desprecopii.com/info.asp?id=835 14+ feb2007 |
Helenutza, pe contul comun am trimis un excel care calculeaza si sexul probabil bazat pe calendarul chinezesc, si iti face si calendarul sarcinii
12+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Anca... ai pus capat la sit mea... .. cel mai imp e bebe evident.. am sa incerc azi sa vad de iese ceva, in functie de cat de dispusa e duamna...
Fa o poza cu pantalonii si pune pe picassa... sau da linkul de care vb .. as vrea sa imi transform si eu 2 perechi de blugi.. de fapt ar trebui sa vad mai intai de imi intra fundul in ei .. la 7 kg plus la mine...
Dbunny spune:
ancaroro baga link-ul, am masina, nu-s indemanatica da's curioasa
Si totusi avem noroc ca nu prindem iarna cu burta mare, deci cheltuieli cu tzoale de gravi mai putine. la vara bretelute si rochite d'alea kilometrice
hihihi ati vazut mai sus cum mi-au cenzurat titlul povestii cu posmagii?? ia o pauza cica
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
seidana spune:
Dbunny.. ce palstica exprimarea cu nasul si chilotii .. nu ma rusinez imi place pur si simplu.. mi-ai furat un zambet..
Cu cumnata.. te atept cu batul.. desi cred ca nu se da usor dusa... o sa rezolv eu cumva daca nu, oricum faceam un calcul... sapt asta mergem la ai mei, sapt viit la socrii.. (in wd) apoi ea merge in vacanta vreo 2 sapt la ma-sa , apoi luna mai trece cumva .. al meu e decis ca la 1 iunie zboara fara expplicatii.. copilul da vacanta cred ca in 15 iunie, dar asta e anul trecut nu a mai mers la gradi din aprilie...
Aaa. v-am zis ca ea are in cluj 2 surori necasatorite, care stauu impreuna si muncesc amandoua? sau ca surorile nu au acceptat sa stea impreuna cu ea? desi se inteleg bine ...
ancaroro spune:
aici e linkul pentru transformare. Eu am cautat un maieu supraelastic, era dinala ce se lega la spate, l-am taiat pe sub sani, ca sa fie un patrat. Am lasat tivul de jos, care acum e in partea de sus. Si am cusut blugii de maieu (partea taiata, netivita), maieul tinandu-l intins, nefiind aceeasi dimensiune.
Am sa pun si poze, numai sa le fac cand ajung acasa, aseara nu am mai avut cand.
Eventual pun poze din timpul procesului de creatie, ca azi tot vreau sa mai fac o pereche.
12+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Anca foarte faina procedura.. asta ma face sa-mi dorec din nou masina de cusut...