Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
Marryan.. sotu e si el mai turbat decat mine, insa cand ii aud pe ai mei ca plang .. crezi ca pot sa fac asta??
Insensibil e putin zis.. tonul ei e de sus cand comunicam, mai mai ca sunt vinovata de sit ei.. stiu ca ii e greu pt ca a pierdut totul, dar cand s-a casatorit hainele de pe ea le-a avut, sapte ani a trait c o regina, bani pe card de cheltuit si fara munca...
Sa mai zic ca in mom in care s-a pus pb sa ramanem fara casa pt ca Fratele meu a girat un imprumut cu ap meu , si nu avea de unde sa dea banii inapoi, el zicandu-ne ca ne vom muta la ei in casa pana se rez situatia , ea a refuzat? zicand ca lucrurile astea se vor mai discuta.. Sa zic ca noi ne-am rascumparat ap pe care aveam deja un credit de 40 000 E , si am mai facut unul de 25 .00 E? sa zic ca le-am dat banii de pe doua carduri , insa desi stia si stie, zice ca nu e pb ei ca noi avem datorii, sau sa zic ca a vrut sa ne scoata din procesul cu accidentul? nu are sens... In fine hai ca termin ca nu cred ca intereseaza pe nimeni pb astea, numai ca cu mama nu pot vb ca plange si eu sunt rea ca nu am credinta, cu al meu de ii zic ia si el foc.. nu am cu cine vb... si tin in mine stres si nervi
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
Lali_mete spune:
Buna dimineatza burtici frumoase !!!
Mai ce activitate ieri si azi-noapte .Am citit tot, dar nu am retinut mare lucru,mai recuperez o data mai tarziu.
May ,nu stiu de ce,asa mi-a venit,sa te pup.
Jade stai linistita mamicule,noi te asteptam aici cand poti sa intri.Cu cat mai des cu atat mai bine .
Racheel ma bucur ca esti bine .
Camady abea astept sa ne spui vestile noi,sper ca sunt cele mai bune vesti din lume !
Am vazut ca vorbeati de scutece de unica folosinta si de cei refolosibili... Eu din comoditate am ales pe cei de unica folosinta.Am incercat mai multe "nume" ,am inceput cu pampers, s-a iritat groaznic Paul de la al doilea bax,de la primul nu a avut nimic.
Apoi am incercat mai multe marci,si m-am oprit la cei de la wichies( nu stiu daca am scris corect ca nu vad baxul acum sa scriu ),absorb bine ,nu am avut accidente pana acum ,noaptea nu il schimb,ii schimb pampersul seara,si apoi dimineata la trezire,si niciodata nu mi-a dat pipilica pe langa.Imi plac ca sunt mai grosi in fata si subtiri la spate,nu se vad urat intre picioruse ( moaaama ce reclama le-am facut ! ).Servetele umede folosim cand si cand,un pachet ne ajunge muult timp,se mai si usuca in pachet cateva .Am avut cateva luni bune in care nu am folosit deloc servetele umede ,la pipi il stergeam cu un prosopel facut din scutecele de bumbac folosite la nastere,iar la kk il spalam la chiuveta.
Flophi bine ai revenit ,ma bucur ca esti bine,si abea astept sa termini cu perioada aglomerata. Eu abea astept zilele alea in cre nu o sa ne ridicam din fata pc-ului si o sa stam cu urechile pe telefoane si telefoanele in priza ca o sa fim in vebra nasterilor , si o sa savuram vestile noi.
Aa,si mai vorbeati de gaze, ei bine,pe prima pagina a subforumului "odiseea sarcinii in 40 de saptamani" e un subiect "simtome jenante in timpul sarcinii" ... e farte simpatic subiectul,o gramada le-am resimtit si eu . Gazele cica sunt normale si ele.
Seidana te inteleg perfect cu cumnata. Noi am fost in situatia asta cu fratele sotului. Socrii mei ne-au cumparat un apartament sa stea baietii in oras impreuna pana termina facultatea si apoi sa aleaga care ramane aici si care merge la cel din Mangalia. Ei bine,au terminat facultatea,eu si sotul lucram amandoi in oras,apoi a venit piciulica. Nu mai zic ca la aflarea vestii ca sunt insarcinata cu PAul a spus "Si il avortezi,nu? Ca eu abea va suport pe voi,inca unul nici atat!". Si mai spera ca ne mutam cu chirie ca se astepta sa nu avem cum sa plecam in Mangalia. Cu mancarea era la fel, socrii mei aduc foarte multe de la tara,dar ulei,zahar,dulciuri ,o mare parte din fructe si legume le cumparam noi,detergenti la fel. Nu facea curat nici macar in camera lui,decat uneori cand veneau parintii lui,uneori nici atunci.Manca de multe ori pe zi, si mai ales manca noaptea,tropaia prin casa , trantea usi. Dar,cel mai mult ma deranja ca imi vorbea urat,tafnos,de sus ,sau nu vorbea deloc,astepta sa ii dau "saru-mana" desi avem aceeasi varsta.Partea la utilitati o plateau socrii mei.Acum e plecat in voiaj ,cand se intoarce merge la socri ,aici nu mai e loc,pentru ca o sa fiu insarcinata in 7 luni cand se intoarce.Nu o sa stam intr-o camera 4 insi ca vrea el,dupa ce se naste al doilea bebel. Eu am discutat franc cu el,i-am spus ca nu imi place comportamentul lui,ca nu vreau sa ne intepam la nesfarsit ,ca vreau sa ma impac cu el ca si cu surorile mele,si ca din acel moment mananca ce ISI gateste din ce aduc parintii LUI sau cumpara EL,ca noi avem copil mic si cele mai multe rsurse se duc catre el,daca mai da muzica tare noaptea scot sigurantele de la panoul electric,hainele si le spala cu detergentul pe care si-l cumpara si cosmeticele la fel,sa le foloseasca pe ale lui,ca pe ale noastre o sa le luam in camera si o sa le incuiem daca e nevoie.I-am spus ca nesimtita pot fi si eu,si ca nu imi pasa ca e apartamentul lor,atata timp cat eu sunt sotia fratelui lui,avem aceleasi dreptturi,si am in primul rand dreptul sa fiu tratata cum il tratez,adica cu bun simt. A fost nevoie sa ma tin de cuvant,sa ii opresc curentul de catea ori, nu am facut mancare decat strict cat mancam ,nu am facut curat dupa el in baie sau bucatarie si le-am aratat parintilor lui cum sta ,le-am spus ca eu as avea grija sa fac si pentru el daca nu ar fi nesimtit. S-a schimbat intre timp cand a vazut ca nu are incotro. Am aflat ca sunt insarcinata din nou in ziua in care el a plecat spre China,si a primit vestea pana sa se urce in avion,ne-a felicitat frumos,si a spus ca abea asteapta sa ma vada din nou cu burtica,ca eram dragalasa atunci. Pot spune ca in aproape 2 ani s-a schimbat mult ,dar numai dupa acea discutie.Asa ca sfatul emu este sa discuti cu ea clar ,fara menajamente,fara glas ridicat sau sarcasme. Explicat ca unele lucruri costa,aratat factura la curent cu diferente de plata.Chiar daca se va supara,sigur ceva se va schimba. Ori va merge cu lacrimi in ochi si naframa in mana la mama ta,ori va intelege ca in alta parte nu are unde sa mearga si se va conforma. Oricum,tu fii calma si ferma in hotararea luata. Poti fi chiar nitel rea,si sa ii arati cata apa,detergent si curent se consuma la fiecare spalat,cat consuma becurile,tv-ul tinut de fata deschis la desene samd. Pana la urma tot va face ceva,ori asa,ori asa.
va pupic,mai intru mai tarziu,ieri am avut treburi si nu am mai intrat dupa-amiaza.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
andreea2011 spune:
Buna dimineata !
Seidana, imi pare rau ca atmosfera la tine acasa e asa tensionata. De aia e bine sa stai singur. Primesti pe cine vrei cand vrei. Dar cum cu cumnatica ta nu pot sa discut incerc sa te sfatuiesc tot pe tine sa fi mai toleranta.
Eu am inteles diferit de marryan, e sotia fratelui tau nu sora sotului.
In conditiile astea e normal ca mama ta sa-si faca griji pentru nepotica ei.
Si eu cred ca pe tine nu te deranjeaza defapt ca nu cumpara mancare sau ca a venit mai mult curentul ci atitudinea ei. Ignoranta. Cine stie ce are si ea pe suflet sau cum vede ea lucrurile dar nu cred ca se simte nici ea prea confortabil.Incearca sa discuti o data cu ea, dar fara sa-i reprosezi ceva. cheam-o la o cafea. Dc nu-ti iese din prima mai incerca. Cand faci curat sau pregatesti masa roag-o sa te ajute.Dar nu imperativ.
Gandeste-te ca perioada asta ar trebui sa fie cea mai linistita si frumoasa din viata ta si e pacat sa-ti faci nervi pe prostii. Mai ales ca stiu cat de greu este sa stai cu cineva in casa cu care nu esti in relatii tocmai bune.
Cat despre mama ta, cu ea chiar nu merita sa te certi. Incerca si ea sa-si ajhjute nepotica. Las ca o sa ai si tu nepoti
Te rog sa nu interpretezi nicidecum ca eu te consider pe tine vinovata. Dar e pacat sa va certati.Incerca o saptamana sa fi mai toleranta si vezi ce iese. Macar stii ca ai incercat.
Si lamureste-ma si pe mine e sotia fratelui sau sora sotului.
18 +
marryan spune:
este adevarat [b]lore/b], de resistenta deja nici unul poate fi garant ca va dura mult
deja apare intrebarea cit vor rezista ele cu asa pret ca sotulica nu vrea acum sa l cumpere ci doar in iulie
Cea mai fericita mami 17 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
Lali_mete spune:
Seidana acum am vazut ca ai mai scris ceva. Din ce ai scris nu o sa mearga cum a spus Andreea,ca nu o sa ai cu cine discuta. Si nu cred ca se simte aiurea ca sta la voi,ci mai degraba ca n uare intimitatea si libertatea pe care si-ar dori sa o aiba. Plus ca spui ca avea o casa pe care nu o mai are din moment ce sta la voi.Si in plus,daca are cine sta cu fetita ea ar putea sa isi ia un serviciu de 4 ore sa aiba ceva banuti,sa nu stea la mila voastra,chiar daca merge la facultate. Munca nu e o rusine. Sotul meu a lucrat la o firma de curatenie 3 ani din cei 4 de facultate,un an a impartit pliante,si tot a facut ceva banuti ,ca utilitatile i le plateau parintii in prima faza,pana a intrat pe salariu mai bun si a refuzat. Si sa vezi ce freca la gresi si faianta,stergea ogblinzi in magazinele in care faceau curat si dadea la aspirator ,nici nu ziceai ca e barbat ci cea mai experimentata gospodina! Totul e sa vrea. Inteleg ca mama ta isi face griji pentru nepoata,dar si tu esti copilul ei,si alte femei se descurca foarte bine singure dupa ce le moare sotul. Sunt rea,stiu, dar am intalnit atatia oameni rai in viata mea care au stiut sa profite de bunatatea mea sau a altora ca nu prea mai pot sa tac cand vad nedreptate,asa ca nu dati cu prea multe rosii.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
marryan spune:
seidana eu nustiu daca as rezista in situatia data sincer, nu am fost in asa situatie niciodata, noi cu sotul am muncit fr mult ca sa avem casa noastra fara ajutorul nimanui si tot cu rate la banca ca altfel nu puteam sa o finisam, acum de cind suntem in casa noastra, sincer mult ne invidiaza ca e mare si frumoasa, dar numai noi stim cum am reusit si ce am mincat pina am adus-o la conditiile date si inca mai avem de investit in mobilier...
andreea a avum dreptate mai sus zicea ca de sotia fratelui tau, eu credeam ca e sora sotului tau...mda e fr grea situatia dar ca si lali mete incearca sa discuti cu ea fara ton ridicat si explicai ca nu se poate asa la infinit de continuat, poate i se inmoaie inima si incepe sa se corecteze...
Cea mai fericita mami 17 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
GORGY spune:
Neata fetele!
JadeJador, imi pare rau ca treci prin asta, sper sa fie bine, si ne rugam la Doamne Doamne sa treci peste cu bine
May, la fel si tie iti tinem pumnii,Dumnezeu are grija de voi
Seidana, nu mai pune la suflet, ca nu rezolvi nimic, stai calma si vezi-ti de ale tele,
Maria_scu, daca mai faci prajiturele, trimite si tu prin posta
Flor, bine ai revenit, bine ca esti ok, am vazut ca nu ai mai scris de ceva timp
Lore, patutul care il doresti tu de la IKEA, il gasesti pe net pe okazii.ro la 150 ron, la jumatate de pret.
seidana spune:
Lali.. da ai dreptate in ceea ce zici.. insa o data i-am zici piticei sa iti adune jucarille din camera, si ea a sarit in sus.. pot sa ma risc sa discut cu ea insa pb e ca : femeile sunt mai uracioase, va reactiona cu siguranta aiurea si imi e frica sa nu o indeparteze si mai mult pe pitik de langa mine/noi...
Andreea ai dreptate in tot, am inteles ce vrei sa zici pt ca asta imi zice si mama, am mai vb cu ea de multe ori, indirect i-am zic cat ne e de greu, cum traim la limita pe perioada de iarna, ca as vrea sa ne intelegem.. insa 3-4 zile era draguta si brusc se schimba si nu mai vorbea... Asa a fost toata viata.. la inceput era aiurea pt ca manca din oala noastra fara sa intrebe si nu platea nimik, mi-a fost frica sa vb cu ea pt ca imi era frica de o sit mai nasoala.. uita ca fara sa vb a ajuns sit nasoala ... daca vb cu ea imi zice ca acum face demersurile sa ia mostenirea sa se mute ca asta isi doreste.. Inteleg perfect ca e f greu pt ea din palat a juns in cocioaba, din haine de fite in second, de la restaurante la paine cu smantana.. dar e alegerea ei.. a trecut un an si nu s-a angajat, se ascunde dupa copil, desi m-am oferit sa am grija de ea ...insa din noiemb ea tot asta zice , si in loc sa zica un multumesc ca ma lasati sa stau la voi, sa ne zica ca nu a rez nimik si daca putem sa o mai tinem, ea ne trateaza de sus.. Imi e frica sa vb cu ea, nu stiu ce reactie poate sa aiba si imi e frica sa nu indeparteze de tot copilul...
Darisa ma bucur ca esti bine , insa tare scumpa esti la vedere..
La ce dr mergi?
zubi spune:
Neatza fetele cochetele, ce faceti azi, cum v-ati inceput ziua?
Jade..sanatate multa multaaaaaaa, stai linistita ca totul o sa fie bine
May, uite, la tine lucrurile cat de cat tind spre normal acuma, daca dr a zis ca sutn sanse asa putine sa pierzi,deci nici nu se mai pune problema
ce vorbiti voi de scutece,de hainutze, de mobilier...offf eu nu vreau decat sa il vad pe bebe a min e in brate, apoi o sa iau tot,nu mai conteaza nimik apoi,doar sa mi-l vad eu pe pui sanatos , mogaldeatza lui mami, d'abia astept vienri sa merg la control. Oricum, ideea cu scutecele alea din bumbac nu cred ca o s-o urmez..poate sunt eu mai practica nu situ
SEidana..imi pare asa de rau, mai ales ca e perioada asta cu sarcina si tu trebuie sa fii numai zambet...eu sunt cam toanta si niciodata nu pot sa fiu rea,adik nu rea neaparat, dar mereu ma las pe mine ca sa nu jignesc pe altcineva,chair daca cineva merita, si nu e bine sa fiu asa,stiu, dar na, daca asta mi-e felul,si eu sunt satula de certurile dintre mine si sot, din cauza familiei...la noi, cam astea sunt certurile,cand sunt, din cauza altora,el daca zice ceva eu incerc sa ii explic ca nu e asa,ca paote iei tu lucruile in felula sta..si de aici incepem...De ex, bunica mea are 83 de ani,si ma iubeste ca pe ochii din cap,ca ea m-a crescut,si eu la fel pe ea,si avenit pe al noi in weekend,am fost cu eas in piata si mi-a cump si mie nsite mere,morcovi,d'astea..si cand am aj acasa, i-a zis sotului cauite,v-am cump si eu cutarte,cutare..si el s-a simtit ranit,ca de ce i-a cump daca paoi iis coate ochii,dar ea nu a vrut mititica sa spuna in felul asta..si ne-am certat ingrozitor...offff,Asa csa nu situ ce sa-ti zic..la tine ma rog,e altceva, intradevar sunt persoane chair asa,cvare nu se simt nici pic,dar nus itu ce ai putea face ca esti pusa la mijloc, e si mama ta...rabdare rabdare..
Banii de pe concediu eu ii iau de la firma? sau firma asteapta mai intai sa ii vireze statul?cum o fi stiti ceva?
Zubi, mami17+
minunea mea
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Seidana acum am vazut ca ai mai scris ceva. Din ce ai scris nu o sa mearga cum a spus Andreea,ca nu o sa ai cu cine discuta. Si nu cred ca se simte aiurea ca sta la voi,ci mai degraba ca n uare intimitatea si libertatea pe care si-ar dori sa o aiba. Plus ca spui ca avea o casa pe care nu o mai are din moment ce sta la voi.Si in plus,daca are cine sta cu fetita ea ar putea sa isi ia un serviciu de 4 ore sa aiba ceva banuti,sa nu stea la mila voastra,chiar daca merge la facultate. Munca nu e o rusine. Sotul meu a lucrat la o firma de curatenie 3 ani din cei 4 de facultate,un an a impartit pliante,si tot a facut ceva banuti ,ca utilitatile i le plateau parintii in prima faza,pana a intrat pe salariu mai bun si a refuzat. Si sa vezi ce freca la gresi si faianta,stergea ogblinzi in magazinele in care faceau curat si dadea la aspirator ,nici nu ziceai ca e barbat ci cea mai experimentata gospodina! Totul e sa vrea. Inteleg ca mama ta isi face griji pentru nepoata,dar si tu esti copilul ei,si alte femei se descurca foarte bine singure dupa ce le moare sotul. Sunt rea,stiu, dar am intalnit atatia oameni rai in viata mea care au stiut sa profite de bunatatea mea sau a altora ca nu prea mai pot sa tac cand vad nedreptate,asa ca nu dati cu prea multe rosii. Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Lali casa o mai are.. dar e casa mare .. nu isi permite sa o intretina, ca nu munceste, si asa casa se deterioreaza, o casa de vis cu piscina spatiu verde cat vrei, parc pt copii , foisoare, fantane etc intelegi.. eu i-am gasit de munca de 3 ori si nu pe post de vanzatoare.. a refuzat, era post cu studii si salar bunicel, mama a vb cu cineva la ITM sa mearga sa vb sa ii gaseasca de munca in ce domeniu vrea ea, nu a mers...