Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Ok, incerc.
Acum alta belea .. fac pipi si ma ustura undeva in stanga mai sus.
Mi-a facut test de urina azi si a fost ok. Mi-e sa n-am iar nisip la rinichi ca eu fac de asta frecvent.Q
Offffffffffff vreau si eu sa ma bucur de sarcina :((
Ma uit acum de mp-ul ala

EL: le-am activat

13+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

ellyb saru mina pentru raspuns, uite ca aseara bintuiai singura pe forum, acum eu dimineata nu am somn si bintui singurica[:D

Sincer eu am gasit la noi mult mai frumoase lucruri, ca patuti, balansuar etc dar sunt foarte foarte scumpe, si de asta sotul se gindea la IKEA, insa acum sunt fr rezervata, voi stit mai bine despre acest brand si produsele care le vind.
Jade ai grija de tine, si ne vom ruga pentru tine ca de altfel si pentru May ca sa fie totul bine cu voi si pouiutii vostri, mai intra sa ne dai noutati, stiu ca moralul e la pamint, dar noi aici sunte sa ne sustinem una cu alta
Dbunny, nu stiu sa raspund la intrebarea ta, insa poate restul fetelor cu experienta mai multa iti vor da sfaturi. Referitor la gaze si eu le am dar le mine sunt provocate de fructe si le mai raresc acum, deoarece imi provoaca si dureri un pik intestinale.

P.S. Neata la toata lumea

Cea mai fericita mami 17 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata fetelor si bebicilor din burtica...

Dbunny.. si eu observ niste scurgeri mai abundente, dupa ce am oprit utrogestanul, uneori albe albe , uneori cu o tenta usor galbuie, si ca si consistenta .. ca si albusul...
Creme inca nu folosesc.. pt ca imi e lene, pt ca eu deja am vergeturi ( am slabit 40 kg), pt ca ma gandesc ca e prea devreme...

Elly.. din cate stiu spalaturile vaginale sunt interzise in perioada sarcinii , dar parerea medicului e cea valabila

MAy.. ma bucur ca bebe e bine, ca tu esti mai bine.. abiua acum am inteles ca tu ai inteles ca ai trombofilie de la un hematom... pai din cate am inteles eu de la medicul meu, hematoamele nu legatura cu trombofilia, adik nu neaparat... el se mira de ex cum eu nu am facut hematoame luand in considerare istoricul meu .. chistic...
Deci nu te mai supara atata, ca poate nici macar nu e vb de trombofilie... offf.. eu credeam ca ai deja diagnosticul pus.. ( sper ca nu gresesc .. iar)

Marryan... vorbind ieri de cosmaruri.. azi noapte visam ca lucrez in banca si au venit hotii punandu-mi pistolul la tampla, am visat cadavre, ca incercam sa ii scap pe ai mei ca ii urmareau nu stiu ce ucigasi.. am alergat toata noapte... mai mult la 4 noaptea m-am trezit si am mers la usa .. era deschisa.. ,

De abia astept sa fim singuri sa plece cumnata.. noaptea ma culc stresata dimineata nervoasa... ma cert si cu maica-mea pt asta, a venit cumnata pt 1-2 luni s-au facut 7 luni si mai urmeaza 2... si tot eu is aia rea ca nu mai suport !!!

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Ok, incerc.
Acum alta belea .. fac pipi si ma ustura undeva in stanga mai sus.
Mi-a facut test de urina azi si a fost ok. Mi-e sa n-am iar nisip la rinichi ca eu fac de asta frecvent.Q
Offffffffffff vreau si eu sa ma bucur de sarcina :((

si eu ma plangeam ieri ca simteam ca nu ma bucur de sarcina. imi e asa de rau si nu pot manca mai nimic. carne nu, lactate de niciun fel. am f putine alimente pe care le pot manca fara sa imi faca rau. ma gandesc daca nu fac rau copilului desi teoretic stiu ca el nu ramane fara resurse. oricum ma simt nasol, am niste greturi groaznice...
vad ca mai sunt fete care se plang de greturi, Dbunny si ea e in aceiasi situatie. of! mie mi-e tema ca nu ma vor lasa pana la final, asa cum a fost si la prima sarcina. asa de rau mi-a fost si atunci 9 luni de zile ca nici nu am mai avut curaj sa mai raman gravi. si daca mama natura nu intervenea, cred ca eu, de capul meu, nu m-as fi hotarat. dar nu imi imaginam ca imi poate fi si mai rau decat mi-a fost...
acum am in plus o prob cu gastrita, dinainte de a ramane gravida. si asta cred ca accentueaza starea mea de greata.
of, hai ca m-am plans si la voi.

in leg cu usturimile la urinare, eu sunt rodata cu treaba asta, am avut infectii urinare cat pt 10 femei :) din fericire am reusit sa nu fac in sarcina insa tot am momente cand ma mai ustura pt ca beau si f putine lichide. cand vad ca treaba e serioasa iau cate un urinal akut. am luat si in prima sarcina. nu stiu daca la voi se gaseste... inteleg ca nu esti acum in romania. poate cand vii de Paste, iti faci o aprovizionare.

am si o intrebare? voua v-au dat doctrii suplimente de vitamine? si ce anume? mie mi-a zis ca de abia peste 2 sapt mai vorbim despre asta. pana acum am luat dceat acid folic. in prima sarcina am luat de pe la 20 sapt, elevit. adica am incercat dar mi se parea ca si ala imi face greata asa ca am renuntat. spre final am mai luat niste fier.
insa acum as incerca pt ca am o alimentatie f saraca in elemente nutritive.

vorbiti si de dublu test. am facut si eu saptamana trecuta. mi-au zis ca dureaza 3 sapt rezultatul. vad ca la unele din voi iese mai repede... sau nu am inteles eu bine?

pupici, o zi buna!

14+

Mergi la inceput

seidana suntem surori cu cosmarurile, eu inca ma terzesc si mi se pare ca aud ceva.....aiurea de tot

aseara de exemplu am bauta o cana de apa calduta cu miere, apoi peste 40 minute am luat o past de valeriana, si parca nici fluturatii la inima nu am avut asa de multe, mam odihnit un pik mai mult ca alte zile insa cosmarurile sunt parte din somnul meu

legatura cu scurgerile eu de cind am intrerupt utrogestanul, sunt mai uscata, rar cind am ceva scurgeri apoase sau asa cum zici tu cu tenta galbuie...cred ca e normal.

legat de cumnata ta....ce sa zic e cu rusinare ca nu pleaca in situatia inc are esti si mai ales ca nu trebuie sa te enervezi delok. Incearca sa fii cit mai calma si relaxata ca bebe simte cind noi suntem tensionate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

marryan eu intentionez sa cumpar patut de la IKEA, mai exact pe asta: http://www.ikea.ro/product/show/code/70116002 . eu mobila nu am mai cumparat de la IKEA , am doar chestii de decor/depozitare de la ei, insa au referinte destul de bune din cate stiu.
toata treaba cu alegerea patutului de la IKEA e ca nu mi-au prea placut alte patuturi - sunt ori prea simple ori de prost gust si scumpe 7-800 lei. asa, asta de la IKEA e simplu, din lemn si la un pret corect.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Helenutza.. la noi, la CLuj .. rezultatul la Dublu test ti-i da dupa cateva ore..
In legatura cu prenatalele.. mie dr mi-a zis sa iau, insa mai astept parerea de maine, de ingrasat ma ingrasssss si fara vitamine.. dar daca e musai o sa iau...pana la 16 s am luat doar acid folic..

Marryan.. nu pleca ca nu are unde.. insa sit e insuportabila, am ajuns sa nu ne mai salutam decat cu jumate de gura, nu vb mai nimik.. mai nou ea imi foloseste lucrurile fara sa ma intrebe , ma se baga in mancarea noastra fara sa zica nimik... Daca nu ar fi copilul nu m-ar interesa daca s-ar mai uita la mine.. trist e ca si pitica o copiaza.. adik mai nou nu saluta si ignora si ea.. Pt cumnata noi nu prea existam, adik ea sta cum poate nu sta la noi, eu nu o ajut ca plateste gaz , apa o treime, insa mie mi-i s-a dublat consumul la apa si curent, pt ca nu stie sa stinga lumina daca merge in alta camera si spala de 2 ori pe zi, sa nu zic ca nu a cumparat un ulei sau o faina de cand sta la noi, noi aducem legume de la tara, niciodata nu si-a luat cartofi, morcovi, oua .. etc.. nu a luat detergent niciodata, mai nou nici macar nu face curat decat in cam in care dorm, in living unde fetita sta toata ziua la desene, si mancna la bar , unde am patura de miez e de datoria mea.. si tacerea .. eu nu sunt omul sa ignor si imi vine sa urlu de nervi..Multe ar mai fi de zis.. cum pun pb sa plece mama plange ca fetita nu mai poate merge la gradi ca nu au unde sta.. A sa nu uitam ca la 35 de ani cumnata merge la facultate, nu lucreza deci nema venituri..de ce mi-ar fi mila?? ar mai fi multe.. insa mai bine tac

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

situatia e nasoala de tot seidana, curaj si incearca sa dai tu lectie cum trebuie sa se comporte, nu imi place sa judec, dar in cazul dat imi spun parerea ca e cam insensibila sa vii peste om cu copilul si nici macar sa nu fac un curat incasa elementar stiind ca esti insarcinata, si acum in perioada asta esti si mai sensibila la tot....eu cred ca as discuta cu sotul si iasi pune un ultimat...stiu par rea dar eu in casa mea nu as suporta sa vina cineva pe perioada lunga si nici macar sa nu stringa din urma ei cum se cuvine, plus ca nu o intereseaza sa te ajute cu mincarea de parca ai ti fi datori sa le intretineti...scuze daca par rea
lore eu exact asa patuti imi doresc si pretul vad ca e destul de bun in dolari ar fi cam 100 USD ceea ce la noi mai jos de 230 USD nu gasesti si nici nu ai siguranta ca e din lemn. Mie imi trebuie doua , pentru camera lui bebe si unul la primul etaj ca sa mi fie mie comod pe timpul zilei sa l tin linga mine cind gatesc mincare, spal etc, ca dormitoarele sunt la et 3, si nu prea vreau sa investesc in patuturi scumpe, ma bucurat soacra-mea cind mi-a zis ca ea o sa mi cumepre cadita si multe alte chestii pentru bebe, asa ca de unele eu am scapat, ca na este un nepotel dorit de ei multi ani asa ca sau pregatit si ei financiar pentru asta...desi ne -au spus doar aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

si mie mi s-a parut un pret bun marryan, le-am vazut si arata si bine. acum nah nu stiu cat o fi de rezistente, dar presupun ca nu mai putin decat marea majoritate a patuturilor din comert.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

neata fetili!

felicitari pentru cele 30 de capitole!cat de multe in continuare!si pline de sfaturi bune!

Vin si eu cu vesti f bune, am fost la eco si 4D, s-a vazut super super, bb se misca pe acolo de zor, isi punea mainile in cap, era haios, se pare ca e tot baietel, deci declar 3 putze/casa. Oricum totdeauna am vrut sa fiu mama de 2 baieti, asa ca sunt happy, nu o sa am nici batai de cap cu mari cumparaturi ca am de toate, majoritatea sunt ca noi. Unele haine Alex nici nu a apucat sa le poarte iar de unele acareturi nici nu ne-am folosit, asa ca numai bine la al doilea o sa simt ca nu am dat banii degeaba pe atatea haine si lucruri.
Mi-am facut si analizele, peste 1 sapt o sa am si rezultatele.
in rest la mine toate bune cu sarcina, ma simt super bine, nu mai am greturi deloc, am burtica dar nu ma simt deloc umflata, de ingrasat doar 500 de gr. Ma hranesc cat pot de sanatos: beau apa, cate un ceai, un fresh de porto cu gref in fiecare zi, mananc 1 salata de fructe si una de legume every day si ma simt in forma mare! Incerc sa ies cate 1 ora 2 pe zi afara la aer, dorm mult mai bine daca ma aerisesc.

Va pup si chiar daca nu scriu prea des va citesc zi de zi.

Mergi la inceput