Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

eu zau sa zic nu m-am prea tinut de crema antivergeturi. imi mai amintesc la 3-4 zile de ea, in rest doar cu crema normala de corp. deocamdata am avut noroc ca nici nu m-am umflat prea tare...

Lori 18+

Personal nici nu cred ca cea pt vergeturi are un efect, adik are de hidratare ca si orice alta crema, insa daca mostenirea e de asa natura sa facem vergeturi facem... parerea mea e ca orice crema hidratanta e bine venita... aaa.. si faza cu cremele a fost dovedita si de auntie Gok ( emisiunea de pe Euforia cu look good naked)

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ancaroro mai e si cum ti-e felul.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

salutare fetele! am si eu o intrebare la voi. am vreo 10 sapt si vreo 4 zile si de vreo 2zile ma tot dor ovarele... ma rog, dor e mult spus, dar simt asa op chestie ca inainte de a veni ciclul. Oare e normal? Mai ales daca nu fac pishu imediat ce imi vine si ma abtin un pic ma sparg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Nane, sigur sunt ovarele?
Ai facut sumar de urina si urocultura? S-ar putea sa fie infectie urinara. Ai senzatia de usturime cand faci pipi?
Ca teoretic ovarele nu mai au nimic de lucru

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

anca, eu asa simt... in stanga si in dreapta un fel de intepaturi... ma gandeam si eu ca ar putea fi ceva infectie urinara. o sa ma duc sa fac analiza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nane

salutare fetele! am si eu o intrebare la voi. am vreo 10 sapt si vreo 4 zile si de vreo 2zile ma tot dor ovarele... ma rog, dor e mult spus, dar simt asa op chestie ca inainte de a veni ciclul. Oare e normal? Mai ales daca nu fac pishu imediat ce imi vine si ma abtin un pic ma sparg...

eu si la 17 s , mai am dureri ca la CM... cica e normal,, oricum intreb maine doctorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Helenutza23

daca vreti sa va distrati "afland" sexul copilului. la mine s-a potrivit si la primul copil si acum. :)

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=835

14+

feb2007

buna,helena.eu calendarul chinezesc sa stii ca m-am distrat tare mult.m-a bagat in ceata.la calendarul tradus(cel cu F sau M)imi ieses fata.la cel scris in chineza pe culori albastru sau roz imi iese baiat.deci?????????vezi la 36 ani si decembrie luna conceptiei.

15+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Neatza burtici

may, si eu ma invinetesc repede, asa sunt de cativa ani buni. Nu cred ca are vreo legatura cu trombofilia.

seidana, nasoala tare situatia cu cumnata ta. Oricum , trebuie pusa la punct, ca se supara, ca nu. Te doare mai mult de pitica ei ca va va ignora, sau de puiutul din burtica ta care o vrea pe mami linistita?

lali, o sa se rezolve toate. Doar liniste si odihna iti trebuie. Si credinta ca va fi bine.

Ieri m-am dus acasa hotarata ca-mi fac pantaloni de gravida. Mi-am sacrificat o pereche de blugi si un maieu de discoteca, le-am taiat si le-am cusut, si gata pantalonii. M-au costat 16 lei. Maieul il aveam din facultate, l-am cumparat de la o colega de camera din camin cu 6 lei, iar blugii m-au costat 10 lei la un second. Azi cred ca mai bag foarfeca intr-o pereche de blugi.
Adevarul e ca nu mai suportam blugii si umblam cu ei desfacuti la fermoar si nasturi, prea ma taiau. Trebuia sa iau initiativa.
Azi sunt cu blugii noi, si ma simt ft bine, atata ca mai luneca putin in jos (milimetric), si eu nu ma simt bine parca daca nu mi-s legati de talie . O sa ma obisnuiesc, si daca nu-mi creste curul prea mult, la burtica este loc, si cred ca o sa-mi fie buni pana la final.
Cele care aveti masina de cusut, pot sa va dau linkuri de unde m-am inspirat. Merita

12+

Bijuteriile mele

anca,da-mi si mie linkul.ma intereseaza.mersi mult.

15+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Apropo de facut pisu..
La voi e ca inainte? eu oarecum sunt in ceata pt ca fac pisu incet, zici ca ma rog sa termin mai repede, si parca simt o presiune undeva inauntru... ma gandesc ca o fi normal, doar toate se misca inside.. dar.. ( nu am mai facut pis cu presiune din luna a doua )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Cu calendarele astea, singura problema e ca sunt cateva variante pe net. De asta sunt "distractive", ca daca ar fi o varianta si atat, poate ai mai crede

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput