Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

am citit acum ultimele pagini din odiseea mamicilor de iul-august. :) ce dragut.... mi se pare cale asa lunga pana la 24-26 saptamani. toate zic ca au burti mari . intr-o luna jumate se vor produce schimbari asa mari? ce dor mi s-a facut sa il vad pe bebita, ma intreb daca e totul bine. trebuie sa fie de fapt. :)

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

am citit acum ultimele pagini din odiseea mamicilor de iul-august. :) ce dragut.... mi se pare cale asa lunga pana la 24-26 saptamani. toate zic ca au burti mari . intr-o luna jumate se vor produce schimbari asa mari? ce dor mi s-a facut sa il vad pe bebita, ma intreb daca e totul bine. trebuie sa fie de fapt. :)

Lori 18+

Lore, tu ai 18s, gandeste-te la noi "astea mai mici" cam cat de mult ni se pare pana atunci.
La ce medic mergi?

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Racheel, zicea Camady ieri ca nu mai intra pana maine, ca va fi pe drum. Mergea la Constanta la analize.

Centura speciala pentru gravide - mai bine zis ceva prelungitor pentru care iti ia cateva sute de lei (milioane in bani vechi). De fapt toate ce se fac pentru gravide si bebe sunt tare scumpe, incepand de la haine, pana la ultimul biberon. Din cauza ca nu avem alternative. Si cu hainele, ni se vand niste carpe la preturi de prada.
Noi cel putin, mai spre vara, vom face o plimbare in ungaria, sa ne luam carucior, pompa, si tot ce ne trebuie. Sunt muuult mai ieftine toate, si facem si o excursie de un weekend.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor la aspirante au ramas doua fete gravidute.Astazi au vazut ||Cat ma bucur pentu ele...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

[/quote]

Lore, tu ai 18s, gandeste-te la noi "astea mai mici" cam cat de mult ni se pare pana atunci.
La ce medic mergi?

Oana 14+
[/quote]

merg la Samoila la Arcadia si pentru morfologii la Rosin tot la Arcadia. sunt multumita de amandoua.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Lori 18+

La asta ma gandeam si eu azi de dimineata.. calculam ca abia la sf lunii aprilie o sa avem 22 .. sa nu zic 26 la sf lui mai...
Eu insa ma consolez ca de sambata de la 18 ... am intrat in 5 luni...si peste 2 sapt sunt la jumatatea sarcinii...
Trece greu timpul dar parca nici chiar asa...eu ma gandesc ca parca numai ieri am facut testul in 30.12 si am vazut 2 liuniute...

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetelor la aspirante au ramas doua fete gravidute.Astazi au vazut ||Cat ma bucur pentu ele...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Ce frumos.... as vrea sa o vad pe gorgy cu 2 liniute, pe uliiasi..pe lary.. in fond pe toate fetele.. stiu si eu ce nasoala e asteptarea asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Seidana , de ce nu-ti schimbi semnatura 18 s?

18 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Oana 14+
[/quote]

Stiu ca e nasol.. insa nu stiu ce a fost in capul lui, trebuia sa isi faca o alta asigurare si probabil nimeni nu se gandeste asa de departe, a avut insa o asigurare de cont , mica de 5000 E dar sunt si aia ceva banuti.. asig de viata si-a inchis-o cu 1 sapt inainte din cauza ca nu mai avea fonduri...
Sa nu zic ca i-a luat leasingul masinile.. audiul care a fost dauna totala ( cat am urat aceasta masina inca de la inceput.. sfida totul), si care din 30000 E a platit 10000 E, si un santa fe full option, care l-a luat la 27000 E , a platit 20000 E.. iti dai seama ce bani fac cei de la leasing.. ? dupa o luna santa fe-ul l-am vazut la vanzare cu 18.000 E ( profitul lor pe langa 20000 ratele inca 10000 E vanzarea ).. fetita si acum zice ca o sa iti cumpere un santa fe sa poate sa mearga la gradi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea2011

Seidana , de ce nu-ti schimbi semnatura 18 s?

18 +

pt ca azi am numai 17.4 zile.. sambata e schimbarea ...

Mergi la inceput