Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

am uitat sa trec la catastif faptul ca incep sa imi schimb parerea despre Elevit. daca pana nu de mult imi spuneam ca incerc sa mananc bine incat sa nu am nevoie sa bag suplimente aiurea... de cand iau Elevit zilnic am simtit o imbunatatire incontestabila. nu ma mai doare in piept cum ma durea odata si ma simt mai energizata. poate totusi am judecata Elevitul prea aspru..........

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui andreea2011

Seidana , de ce nu-ti schimbi semnatura 18 s?

18 +

pt ca azi am numai 17.4 zile.. sambata e schimbarea ...

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Fata, pai ai avut ultima menstruatie inaintea mea,in aceeasi zi cu Lori. Si ea are 18 saptamani implinite. si eu la fel.
Sau ti-a schimbat doctorul data. Nu pricep.

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, nu te mai gandi la ce ar fi fost daca... Se vede clar ca ai multa durere in tine, nu o creste cu chestii legate de decizii, bani, credite, masini. Pana la urma cu totii mai gresim, si alegerile pe care trebuie sa le facem in viata sunt multe si complicate. Nu are rost sa analizam ce fac sau ce au facut altii, ce decizii au luat, sa ne umplem sufletul cu ura impotriva celor care profita, inseala si mint. Trebuie sa invatam din greseli, mai ales ale altora, si sa trecem mai departe.
Pastreaza-l in mintea si sufletul tau cu ce a avut mai bun, uita de tot ce a gresit, uita de omul din el, aminteste-ti doar de fratele tau, si tine minte doar de ce l-ai iubit si il iubesti.
Cand am citit de fratele tau prima data, m-am gandit ca de acolo de unde e , ti-a trimis un cadou, poate chiar sufletul lui, si e acolo la tine in burtica si creste.

Imi cer scuze daca am intrat pe un teritoriu prea intim si dureros

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o viitoare mamica de sept-oct . Va citesc de ceva vreme, dar abia ieri mi-am facut si eu cont.

Am o curiozitate. TORCH-ul l-ati facut toate? E foarte important? Mie dr. meu ginecolog, in care am foarte mare incredere de altfel, nu mi-a zis sa-l fac. Ce ziceti?

ps. cum scriu si eu in cate sapt. sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Loredana, deci avem mamica de Arcadia. Foarte tare!

Seidana ...e destul de urata situatia ...iar bancile - ce sa mai vb- te jupoaie de viu...

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Seidana , de ce nu-ti schimbi semnatura 18 s?

18 +

pt ca azi am numai 17.4 zile.. sambata e schimbarea ...

Fata, pai ai avut ultima menstruatie inaintea mea,in aceeasi zi cu Lori. Si ea are 18 saptamani implinite. si eu la fel.
Sau ti-a schimbat doctorul data. Nu pricep.

18 +

Ovulatie tarzie, l-am facut pe ala micu cica in 11.12 ( adik atunci am ovulat dupa calcule. noi prestand in 10.12 -cata precizie)... cica DPN e 02.09, ... dar nu o schimb pt chiar nu cred ca o sa stau burtoi 40 s.. simt ca o sa nasc in august cu siguranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Iris, bine ai venit.
La ce medic mergi?
Scrie 10 mesaje, pana atunci esti moderata si apar mesajele tale cu intarziere.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Bine ai venit Iris! Eu nu am facut Torchul. Cate saptamani ai?

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Sunt in 14 +.

Merg la dr. Lucian Puscasiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Yo-s la a 2-a sarcina si nu stiu ce-i aia Torch!!

seidana la mine pisu-i altfel. avand in vedere ca beau mai putine lichide, simt jetul mai puternic, si destul de multa cantitate. Sa fie de bine?(ca nu retin lichide??) sa fie de rau?(ca mi se usuca buzele si cine stie daca bebe are apa suficienta in piscinuta??) habar n-am...

ancaroro, pare usor de facut..dar eu mi-as coase si urechile pe-acolo precis...

centura de siguranta in parima sarcina am purtat-o pana la sf sarcinii, dar mai asa intresani s-apoi deasupra burtii, sub tzitzi.

crema de corp folosesc un hidratant normal pe baza de argan, insa v-a trebui ceva mai 'tare'. va spun din experienta(nu-s vergetoasa de fel)ca la prima sarcina imi admiram pielea fara creme pana intr-o buna zi. Mi-au iesit vergeturi pe coapse de pe-o zi pe alta! De-atunci nu mai risc. Am sa trec la ulei de migdale. Ieftin si bun.

10+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput