Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Asa ziceam si eu cu statul in spate.. si pe langa faptuul ca dai cu capul mai si poti zbura prin masina sa ii nenorocesti si pe ceilalti..

Mai e si o varianta.. centura poate sa dauneze uneori..
De ex in cazul fratelui , daca poate nu avea centura supravietuia.. poate era aruncat pe scaunul din dreapta , isi rupea picioarele dar nu ..... Cu toate ca Criminalul a intrat in el cu 180 km/h... un prieten cu accident similar , adica lovitura in usa soferului, la impact a sarit pe scaunul din dreapta peste sotie , nu avea centura.. oricum si impactul a fost pe la 70/80 km /h... dar poate

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Bujo.. nu poate vinde casa ca e ipotecata la banca.. vrea insa sa o puna mostenire pe copil ca sa nu o poata lua banca, deocamdata...

Dar asigurare nu a avut la credit? In cazul asta ar trebui sa achite firma de asigurari tot iar casa ramane mostenitorilor fara nici un fel de obligatie catre banca.

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

nuuu... ca cica la OTP nu e obligatorie... si oricum creditul era cu codebitor pe cumnata , care desteapta l-a trecut pe ea fara sa consulte pe nimeni... adik de ex eu am lucrat in banca si putea intreba.. dar nuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

eu cred ca treburile astea cu statul in spate/fata sunt demonstrate fetelor de testele de singuranta pentru masini. din moment ce locul cel mai potrivit pentru copil este in spate e f probabil sa fie vreo demonstratie stiintifica in sensul asta. :) dar daca stai in spate nu inseamna ca si supravietuiesti oricarei situatii. s-a facut o statistica probabil din accidentele intamplate.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Seidana e inutil sa te mai intrebi "ce-ar fi fost daca?". Si oricum la 180 km/h ma indoiesc ca fara centura ar fi fost mai bine. Din pacate sunt multi inconstienti care fac bravuri.

bujo mami de Filip si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

[/quote]

nuuu... ca cica la OTP nu e obligatorie... si oricum creditul era cu codebitor pe cumnata , care desteapta l-a trecut pe ea fara sa consulte pe nimeni... adik de ex eu am lucrat in banca si putea intreba.. dar nuu

[/quote]

Au ...asta e cam nasol ... Ce porcarie ...dupa ce iti ia atatia bani banca ...nici macar o asigurare sa nu ceara ...chit ca o platesti tot tu ...
Eu am asigurare la imprumut de nevoi personale . Asigurarea imi despagubeste banca 100% in caz de ceva si platesc maxim 10 ron /luna pt ea.

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

eu cred ca treburile astea cu statul in spate/fata sunt demonstrate fetelor de testele de singuranta pentru masini. din moment ce locul cel mai potrivit pentru copil este in spate e f probabil sa fie vreo demonstratie stiintifica in sensul asta. :) dar daca stai in spate nu inseamna ca si supravietuiesti oricarei situatii. s-a facut o statistica probabil din accidentele intamplate.

Lori 18+

Pai e in spate din mai multe motive zic eu: in apte poti pune scaunul potrivit copilului, apoi daca ar sta copilul in fata gandestete ca ar fi strivit de bord, totusi nu e tot una bordul cu scaunul din fata..... Apoi in fata se declanseaza airbagul din bord care il poate lovi sau sufoca...
Asta in situatia in care poarta centura in spate ca daca nu ... e tot una ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Locul copilului e in spate din cauza air-bag-urilor, care le-ar fi fatal, nu din cauza ca e mai sigur in spate. Pana la 12 ani niciun copil nu are voie in fata nici macar cu scaun special, scrie in lege. Pe scaunele de copii scrie ca daca il pui in fata sa nu uiti sa decuplezi air-bag-ul.

bujo mami de Filip si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza fetelor.
Merci mult pentru toate incurajarile
nu mai nominalizez ca neuronul n-a tinut minte cine ce

La trombofilie m-am gandit cand mi s-a spus pe topicul asta de catre 3 persoane ca ar fi bine sa-mi fac teste.
Azi am fost la gp cu durerea aia dupa pipi. Am lasat o mostra de pipi pt analize. Sa vedem.
Am intrebat si daca mi-au venit rezultatele la trombofilie.
Bai nene atat s-a balbait dr ... avea acolo niste rezultate dar fara valori. Era semnul # in locul valorilor si imi spunea ca ii par ok. Eu insistam ca as vrea o copie, abia atunci a inceput sa zica ceva ca n-au mai avut test de asta de 5ani si ca sa intrebe laboratorul ca nu stie de ce nu-s valori, ca poate au considerat ca nu-i cazul sa -l faca si alte balbaieli.
Cica vb cu laboratorul si ma anunta in cateva zile.

Sa vedem. Daca nu, sa iau salariu si il fac la privat. Cu toate ca ma costa jumate din salariu :(

Anca, eu ma invinetesc toata, nu daca m-ar ciupi cineva. Asa si tu?

Zicea cineva de diagnostic. N-am asa ceva. Am hematom. Asta e diagnosticul.
astia toti par senini ca se duce. Dar v-am zis daca esti la prima sarcina si n-ai sarcini pierdute nu se omoara cu grija ...
si adev e ca n-au ce sa-mi faca.
Cum mi-o fi norocul ...

Va pup

13+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna gravidutele

Camady nu a venit cu vesti....O asteptam

Apropo de srema ma dau din cand in cand cu una ce chhicco, dar inca nu mi-au aparut vergeturi.

Si apropo de centuri am auzit ca sunt unele speciale de gravidute.O fosta aspiranta care acum are burtica si-a cumparat.Eu nu auzisem de asa ceva.Oricum eu nu conduc ca nu-mi place

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

May, la mine e de ajuns sa ma lovesc cu piciorul de rama de la pat (de ex) si ma invinetesc. La picioare sunt mai sensibila.
Eu cred ca e de fapt o problema cu capilarele, care sunt sensibile, si se sparg repede. Vitamina PP este recomandata pentru probleme de genul asta. Circulatie periferica slaba, asa, ca-mi aduc aminte.
Ai cumva extremitatile reci aproape permanent? Mainile, picioarele in special?

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput