Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
ancaroro spune:
Statul in spate e o solutie. Cand nu conduci. Cand conduci....Nu pui centura, sau o legi deasupra burtii, cumva.
Eu conducand zilnic, nu prea am ce face, o sa o leg deasupra burtii, pana pot, iar apoi nu o sa o mai port.
Sau se poate lega inainte sa te asezi, si apoi iti tragi doar partea transversala peste piept, fara partea ce preseaza pe burtica.
12+
Bijuteriile mele
loredanar spune:
eu inca port centura la volan ca sa scap de gura politistilor. :)) am carnetul de conducere inca pe numele de domnisoara... dar cred ca nu o sa o mai port daca e periculos pt bebe. acum stau mereu cu mana sa o largesc ca se strange be burta si ma deranjeaza. iar cand merg in dreapta nu prea port. oricum legea zice ca femeile insarcinate sunt scutite de la pusul centurii dupa ce sarcina devine evidenta. la mine abia acum a inceput sa se cunoasca burta de gravida.
Lori
18+
dananagi spune:
helena,mersi pt link.nu vazusem ca era pus deja.
buna fetele.am reusit sa mai intru si eu.intru cam rar,dar in fiecare dimineata imi beau cafeaua cu voi.si cum sinteti vorbarete,am ce citi.
seidana,cu cumnata ta te inteleg perfect.la noi era problema doar de respect.sint casatorita cu pakistanez.si ea e tot pakistaneza si nu prea ma inghite.dar e prb ei.si noi stam in aceeasi casa si nu ne vorbim.dar asta e.
eu am inceput sa simt bebelul.in mai o sa aflu daca e baiat sau fata.in rest sintem bine.
aaaaa si bun venit noilor gravidute.

cind o sa mai am timp o sa mai intru,asa ca sa nu ma uitati

17+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita
bujo spune:
Saliu, stati asa sa vad ce-mi amintesc.
Lore eu am umidificator de camera, de la DeLonghi. L-am luat cand era bebe mic. Il folosesc doar iarna, ca ne omoara aerul uscat cand merge centrala tot timpul. Si e ok, e din asta electric cu aburi, nu porcarie din aia care se agata de calorifer.
Dbunny eu am secretii de cand ma stiu, o nenorocita de candidoza nu-mi da pace. Acu in sarcina si mai si. Si toti medicii spun ca se face frecvent si ca n-are sens s-o tratezi acum.
Banii pe concediu se primesc de la firma pana intri in CIC.
Seidana imi pare rau de relatii, nu poate sa vanda casa si sa ia ceva mai mic?
Cat despre centura de siguranta, numai la noi se fac mofturi ca si cu scaunul de masina la copii. In alte state nici gravidele nu sunt scutite de a purta. Nu e ok la frane bruste, dar ce te faci la un accident, zbori prin geam? Si cazuri de frane bruste nu sunt asa dese, conduceti mai prudent. Eu o port si o s-o port si cu burta mare, mi-a intrat in reflex.
Iar cu scaunul de masina fac alergie. La noi cik e fitza sa-ti cumperi scaun din asta pt copil. Altii zic ca nu vrea copilul sa stea si atunci nu-l mai pun. Nu exista frate, nu negociem. Si al meu plangea cand era mic, mai ales la drum lung ca se plictisea, dar nu l-am scos niciodata de acolo din mers. Am oprit si am facut pauza de dezmortire. Si acum s-a obijnuit si stie ca acolo e locul lui, nici macar nu mai stau in spate langa el, dar trebuie sa fii ferm si sa nu cedezi.
bujo mami de Filip si
17+ cu 
loredanar spune:
bujo subscriu la ideea cu scaunul pentru copii.
aveti idee de ce mi s-a albastrit numele din stanga postarilor? :))
Lori
18+
seidana spune:
Bujo.. nu poate vinde casa ca e ipotecata la banca.. vrea insa sa o puna mostenire pe copil ca sa nu o poata lua banca, deocamdata...
Cu centura sunt de acord cu tine.. ne gandim la o frana sa nu ne stranga, insa daca zbori prin geam si pe langa bebe mai patesti si tu ceva.. insa fiecare e liber sa aleaga..
Cu scaunul de masina nici eu nu o sa negociez... mi-i se pare o lipsa de maturitate si protectie daca nu iti pui copilul in scaun, la cat e de mic si de usor cu siguranta ca el e primul care zboara prin geam sau e strivit, si din pacate nici nu trebuie sa fie un accident f puternic.
A de ce daca stai in spate esti mai protejat ???
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
seidana spune:
Lori ai dat cumva click din greseala sa vezi profilul? atunci se face albastru...
Sau o fi gaura din ozon??
.. sper sa nu te superi.. da gaura e la moda se pare ca azi..
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
loredanar spune:
habar n-am seidana. :)) ma gandeam ca oi fi pe vreo lista neagra... si am fost marcata. :))
Lori
18+
bujo spune:
Nu esti mai protejat in spate, e o legenda. Cum dai cu capul de parbriz poti sa dai cu capu si de scaunul din fata.
Si cu purtatul centurii incorect aveti grija, s-ar putea sa va faca mai mult rau decat bine. Am vazut un caz la dr G cad o gagik a murit din cauza unei frane bruste, cand si-a rupt aorta abdominala din cauza de centura purtata incorect. Adik si-a pus-o doar peste mijloc, nu si pe umar ca o incomoda. Si din cauza ca bazinul statea fix si toracele s-a deplasat in fata si-a sectionat aorta. Eu zic ca nu e de joaca cu centura. Prefer sa zica lumea ca sunt paranoica decat sa-mi risc siguranta mea sau a copilului.
bujo mami de Filip si
17+ cu 
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Bujo.. nu poate vinde casa ca e ipotecata la banca.. vrea insa sa o puna mostenire pe copil ca sa nu o poata lua banca, deocamdata... 17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Dar asigurare nu a avut la credit? In cazul asta ar trebui sa achite firma de asigurari tot iar casa ramane mostenitorilor fara nici un fel de obligatie catre banca.
Oana
14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!