Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Burtocika felicitari pt fetita !!!!
UITE CUM RECUPEREAZA ELE !
SANATATE MULTA IN CONTINUARE

24+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

mie nu imi merg link-urile la filmuletze

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Multumesc pentru felicitari !!!

Da, mai avem o fetita, de aproape 5 ani (un Taur incapatanat ca maica-sa si care nu vrea cu nici un chip un fratior sau o surioara )

Cine ma pune si pe mine pe prima pagina cu caruciorul roz ?

21+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Apropo de kilograme: eu am 6 kg in plus la 26 s 2z. Dar nu cred ca are vreo importanta, simt ca ma umflu pe zi ce trece, cateodata am senzatia ca explodez. Plus ca poti sa pui 20 de kg pe tine si sa faci un mat/o mata de 2 kg. Si invers, stiti si voi de la alte mame.
Cu centura de siguranta - si eu sunt de acord, mai ales ca acum imi este destul de usor sa o port: partea in diagonala vine intre sani, partea de jos o dau sub burta si o tin cu mana. Nu stiu ce fac mai incolo, daca mai creste burta, dar vad ca la mine burta se duce mai in sus, probabil se tuguiaza pe principiul babesc "daca ai burta tuguiata, faci baiat". :)
Uter tare, moale, cine sa mai stie - probabil daca e tare, e de la contractiii si atunci trebuie neaparat repaus, daca e moale, inseamna ca se relaxeaza muschii si se scurteaza colul - iar repaus. Poate ne lamureste cineva mai in domeniu. Oricum, cel mai bine, dar si mai plictisitor, e in pat, nu pe scaun. Si cum tocmai am de scris in perioada asta... Mi-a zis o prietena sa-mi iau o perna/suport special pentru scaun, sa nu stau direct pe el (cred ca un fel de colac, o sa caut).
Babyblue, parca tu intrebai de vitamine: nu ti-a recomandat medicul tau nimic? Cam toate gravidutele cred ca iau, eu iau mai multe ca am si alte probleme, dar n-am auzit de vreo graviduta sa nu ia deloc. Mai bine pune si tu o intrebare...
Mai stiti ceva de vreun targ pentru parinti si copii? parca prin mai am auzit ca ar fi la Baneasa...

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

burtocika, felicitari pentru fetita!! e super!

legat de scurgeri apoase si eu am o secretie mai abudendta de ceva timp. dar am inteles ca ar fi normala, atata timp cat nu are culoare si miros.

eu insa mai nou, se pare ca dupa acel stres mare de la serv, am avut ceva contractii, am luat no-spa, insa colul s-a scurtat mult, acum are doar 3 cm.

sunt cam speriata.
si de vreo 2 zile am un uter super tare, ca o piatra si ma si doare si ma doare si spatele rau de tot. o fi de la stresul ala????

_

Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

savvy, medicul meu mi-a zis sa NU iau vitamine prenatale, ca el nu le vede rostul,decat dc ai prb, esti anemica, prea slaba sau nu mananci, nu stiu..ceva de genul.
ca sunt sintetice si ca in afara de faptul ca ti dau pofta de mancare si te ingrasi, altceva nu fac.
asta e parerea lui. ca cel mai bine este sa mi iau vitaminele din hrana, la modul sa mananc multe legume, fructe etc.

ideea e ca eu nu am pofta de mancare. mananc de gura sotului si am avut si o perioada de stres la serv si aks cu mesterii,am fost mereu f nervoasa si eu de nervi nu mananc deloc.

am fost atat de stresata saptamanile astea, ca acum mi-e frica de mor pt ca mi s-a scurtat colul, a ajuns la 3 cm. stiu ca mai era cineva pe forum care avea prb cu colul. ce faceti pt asta?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy
Mai stiti ceva de vreun targ pentru parinti si copii? parca prin mai am auzit ca ar fi la Baneasa...

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

mai este inca odata la sala polivalenta intre 19 si 22 mai
iar in baneasa intre 14 si 17 aprilie

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Bravo Burtocika, felicitari!!!!
Babyblue , incearca sa nu te mai stresezi...stiu ..usor de zis greu de facut...dar ..incearca ...nu faci decat sa iti faci rau si tie si bebeloiului.....

26+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele, eu am tras un pic cu ochiu la odiseea de mai-iunie si mi-am dat seama ca noi chiar suntem vorbarete , ele sunt deabea la cap.18 si sunt cu 2 luni in fata noastra

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Apropo de vitamine: v-am mai spus ca eu sunt mai grasuta, asa ca atunci cand dr mi-a recomandat ELEVIT (pe la 16 saptamani) am intrebat-o daca este absolut necesar sa le iau, ca eu nu rpea sunt fan vitamine. Si atunci mi le-a inlocuit cu OGESTAN, care contin STRICTUL NECESAR pt bb, si anume: vit. B9(acidul folic) + vit. D + ulei de peste (omega 3) + iod (pt dezvoltarea creierului). Atat.

Plus FIER (dar nu mai tin minte cum se cheama).

Irina (2006) si 21+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput