Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

AriannaM, multumesc de informatii
Babyblue, ultima data cand am fost la ecografie aveam colul de 3 cm (bine, era acum cateva saptamani) si nu mi-a zis nimeni nimic. Du-te la doctor si fa eco, sa stai linistita.

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Savvy, nici eu nu iau nicio vitamina. Doctorul meu merge pe aceleasi motive ca cele expuse de Babyblue. Specific ca inainte mancam un fruct la 4-5 zile, iar acum am masa speciala de fructe. Masa speciala inseamna ca este o farfurie plina cu toate felurile de fructe.
Analizele mi-au iesit bine, dar na, asta cred ca tine de fiecare organism in parte cum asimileaza din hrana.

Babyblue, zau, trebuie sa iti impui sa te relaxezi. Fara stres, fara suparari. Nu inseamna sa devii indiferenta, ci doar sa nu mai pui la suflet. Eu inainte de sarcina imi cautam de lucru caci aici firma moare incet dar sigur, imi faceam griji ca sotului i se termina contractul la sfarsitul lui aprilie, samd. Acum, crede-ma, sunt de o nesimtire senina. SUnt convinsa ca in final toate vor fi bine si ca este atat de important sa fim sanatosi... Asadar, impune-ti sa nu te mai enervezi.
_
19+

Mergi la inceput

Cu vitaminele - dupa cum ziceam mai demult: "cate bordeie, atatea obicee!"
Bine, stiu ca fiecare dintre noi si-a facut analizele si in functie de asta ia/ nu ia vitamine, dar si doctorii au pareri diametral opuse, se vede clar din ce povestiti voi. Pe mine m-a intrebat de la prima intalnire: "Ati luat acid folic inainte de a ramane insarcinata, nu? Ca trebuie sa luati cu 2-3 luni inainte..." :) (noroc ca stiam chestia asta si chiar stiam ca am nevoie, asa ca luasem)
Nu stiu ce sa facem, probabil ca o unica parere si o unica teorie nu exista. Din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

savvy, medicul meu mi-a zis sa NU iau vitamine prenatale, ca el nu le vede rostul,decat dc ai prb, esti anemica, prea slaba sau nu mananci, nu stiu..ceva de genul.
ca sunt sintetice si ca in afara de faptul ca ti dau pofta de mancare si te ingrasi, altceva nu fac.
asta e parerea lui. ca cel mai bine este sa mi iau vitaminele din hrana, la modul sa mananc multe legume, fructe etc.

ideea e ca eu nu am pofta de mancare. mananc de gura sotului si am avut si o perioada de stres la serv si aks cu mesterii,am fost mereu f nervoasa si eu de nervi nu mananc deloc.

am fost atat de stresata saptamanile astea, ca acum mi-e frica de mor pt ca mi s-a scurtat colul, a ajuns la 3 cm. stiu ca mai era cineva pe forum care avea prb cu colul. ce faceti pt asta?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Si medicul meu are aceeasi parere despre vitamine ! Eu nu am luat in nicio sarcina altceva decat acid folic la inceput, iar apoi fier.
Acum in sarcina asta am luat doar ac folic....vedem diseara ce o zice doc.

Eu zic sa stai mai mult in pat si sa te odihnesti. Si au am avut contractii...si inca mai am cateodata; abia stept sa vad ce o sa zica doc. dupa consult....Am emotii !

NU te mai stresa ca-i face rau lui bebe...stiu ca la scris sunt buna, dar la practica......Dar tocmai ce am vazut In pantec si zice si acolo ce si cum pateste bebe din cauza stresului.

Cu foamea...hmmm... am perioade cand mi-e greata de orice, sau pur si simplu nu mi-e foame...dar am peroade, ca ieri si azi, cand mi se pune pata pe ceva si as manca pana n-as mai putea.

De fapt cam asta am facut ieri, cand am mancat un castronoi cu salata de varza...si i-a ghiciti voi cui i-a fost rau dupa aceea?
Azi am facut niste dovlecei la grill si am mancat o gramada....as mai manca , dar apoi mi-e ca iar o sa mi se faca rau

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Si eu am luat acid folic, ba chiar cu vreo 8 luni inainte sa raman insarcinata. Ma refeream la alte vitamine, gen calciu, fier, magneziu, iod etc etc.
_
19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Si eu am luat acid folic, ba chiar cu vreo 8 luni inainte sa raman insarcinata. Ma refeream la alte vitamine, gen calciu, fier, magneziu, iod etc etc.
_
19+

Da, pai si astea ziceam ca se iau in functie de analize. Dar m-ar mira ca medicii sa nu le recomande daca analizele arata ca ai nevoie. Iar daca n-ai nevoie (nu tu, vb la modul general), cu atat mai bine. Ce fericita!
Oricum, atentie la trimestrul al doilea, cand bebe are nevoie de fier si apare anemia de sarcina. Mi-e greu sa cred ca n-o sa aveti nevoie de fier in cursul sarcinii, dar daca nu, inca o data, fiti fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

savvy, medicul meu mi-a zis sa NU iau vitamine prenatale, ca el nu le vede rostul,decat dc ai prb, esti anemica, prea slaba sau nu mananci, nu stiu..ceva de genul.
ca sunt sintetice si ca in afara de faptul ca ti dau pofta de mancare si te ingrasi, altceva nu fac.
asta e parerea lui. ca cel mai bine este sa mi iau vitaminele din hrana, la modul sa mananc multe legume, fructe etc.

ideea e ca eu nu am pofta de mancare. mananc de gura sotului si am avut si o perioada de stres la serv si aks cu mesterii,am fost mereu f nervoasa si eu de nervi nu mananc deloc.

am fost atat de stresata saptamanile astea, ca acum mi-e frica de mor pt ca mi s-a scurtat colul, a ajuns la 3 cm. stiu ca mai era cineva pe forum care avea prb cu colul. ce faceti pt asta?

_

19+ cu Iustin-Andrei
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Babyblue imi pare rau pentru problema ta cu colul, dar nu te ingrijora prea tare la 3 cm este inca ok
Aaaaaaaaaaaaa,inca ceva.......de unde sti ca s-a scurtat colul? Ai fost din nou la eco?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Bravo Burtocika, felicitari!!!!
Babyblue , incearca sa nu te mai stresezi...stiu ..usor de zis greu de facut...dar ..incearca ...nu faci decat sa iti faci rau si tie si bebeloiului.....

26+ cu Vlad Rafael

;)) bebeloi??sa dea domnul sa fie, nu pisika lesinata!

imi place numele lui bebe vlad-rafael!

_

19+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

AriannaM, multumesc de informatii
Babyblue, ultima data cand am fost la ecografie aveam colul de 3 cm (bine, era acum cateva saptamani) si nu mi-a zis nimeni nimic. Du-te la doctor si fa eco, sa stai linistita.

am fost. bebe era ok. ii batea inimioara. dormea, cred...

dar dr asta care mi-a facut eco, altul decat dr meu, tot zicea de col...in fine. o sa mai vad la 22 de sapt cand fac morfo.

saru'mana.

_

19+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Savvy, nici eu nu iau nicio vitamina. Doctorul meu merge pe aceleasi motive ca cele expuse de Babyblue. Specific ca inainte mancam un fruct la 4-5 zile, iar acum am masa speciala de fructe. Masa speciala inseamna ca este o farfurie plina cu toate felurile de fructe.
Analizele mi-au iesit bine, dar na, asta cred ca tine de fiecare organism in parte cum asimileaza din hrana.

Babyblue, zau, trebuie sa iti impui sa te relaxezi. Fara stres, fara suparari. Nu inseamna sa devii indiferenta, ci doar sa nu mai pui la suflet. Eu inainte de sarcina imi cautam de lucru caci aici firma moare incet dar sigur, imi faceam griji ca sotului i se termina contractul la sfarsitul lui aprilie, samd. Acum, crede-ma, sunt de o nesimtire senina. SUnt convinsa ca in final toate vor fi bine si ca este atat de important sa fim sanatosi... Asadar, impune-ti sa nu te mai enervezi.
_
19+

o mare realizare sa fii zen, in orice situatie, mai alea acum.
eu insa sunt usor vulcanica si mi ies repede din fire si de la hormonii astia, sunt deseori isterica. eu asa ma percep.:))

dar acum m-am potolit. mi-am luat medical si asta e.:)

tu cum te mai simti? esti ok? bebe misca? (vesnica mea obsesie)(

_

19+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput